• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

turkuazbebek merhaba...ben de hamiş kalmak üzere çalışmaya başladım.yorumlarınızı okudum.allah herkese nasip etsin..benim de bat:5 şubat.adet siklusun kaç gün öğrenebilir miyim ?

3 gün deli kasık ağrısı yaşadım bugün baya azaldı..uamrım doğru zamanı yakaamışızdır....düzenlidir adetlerim...1 oğlum var 7 yaşında şimdi 2.olsun istiyoruz allah kısmet ederse...oğlum planlı gebelik değildi.korunmalı ilişkide nasıl olduysa oldu şok yaşamıştık...ancak şimdi 2.de olsun istiyoruz.allah kısmet ettiyse tabi...yaşım da geçiyor çünkü...inşşallah allah bekletmeden herkese nasip eder kızlarr...

16 Şubat tabi yine erkenden gelmezsee :KK61::KK61: bu ay 10 gün erken oldumn ya bakalım kısmett... bu aralar çok sık çalışma yapıyoruz koçişle :KK53::KK53:
Hadı bakalım hayırlısı olsun canım seninki normal adet gıbıydı dımı ustune gorme falan degildı yani bu ay bende oldum sandım ama sonra gelmedi hicbirsey

Hadı bakalım hayırlısı olsun canım seninki normal adet gıbıydı dımı ustune gorme falan degildı yani bu ay bende oldum sandım ama sonra gelmedi hicbirsey
Önce lekelenme oldu 2 gün boyunca bende yerleşme kanamasıdır fln diye ümitlendim biran ama daha sonra normal adet kanaması oldu.inş. senin yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini biran önce alırız

turkuazbebek merhaba...ben de hamiş kalmak üzere çalışmaya başladım.yorumlarınızı okudum.allah herkese nasip etsin..benim de bat:5 şubat.adet siklusun kaç gün öğrenebilir miyim ?
Merhaba. Amin hepimiz tez zamanda hamile kakalım inşallah.Normalde 28 gün ama 2 ay önce 29. geçen ay 34. günde adet oldum. En son adetide 8 ocakta oldum

3 gün deli kasık ağrısı yaşadım bugün baya azaldı..uamrım doğru zamanı yakaamışızdır....düzenlidir adetlerim...1 oğlum var 7 yaşında şimdi 2.olsun istiyoruz allah kısmet ederse...oğlum planlı gebelik değildi.korunmalı ilişkide nasıl olduysa oldu şok yaşamıştık...ancak şimdi 2.de olsun istiyoruz.allah kısmet ettiyse tabi...yaşım da geçiyor çünkü...inşşallah allah bekletmeden herkese nasip eder kızlarr...
Senın cabuk olur bence hıc merak etme bu arada ogretmensınız heralde amma cogaldık :KK49:

Önce lekelenme oldu 2 gün boyunca bende yerleşme kanamasıdır fln diye ümitlendim biran ama daha sonra normal adet kanaması oldu.inş. senin yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini biran önce alırız
Ah canım cok sagol insallah hepimiz guzel haberler alırız 2015 ugurlu gelır bıze

benim adet siklus 25 gün..yumurtlamam 11. gün die hesaplamalar gösteriyor..umarım doğrudur.
Ben o hesaplamalara güvenmiyordum. Çünkü daha önce 2 kez muayenede 20 21 gibi yumurtan oluşmuş demişlerdi. Ben de dedim demek ki ben geç yumurtluyorum. Yinede bir tane ovulasyon takvimi indirdim telime. O takvimden 1 gün önce ovulasyon oldu

Nedenkı calistin bence ovulasyon testı ıse yaramıstır muhakkak olur olur:KK19:
ya çok utanıyorum bunu derken ama ben erkek bebek için biraz hile yapayım dedim :oops: Aslında ben kızları çok seviyorum yani daha doğrusu bana ne olsa fark etmez. Eşimde hep fark etmez diyordu ama çocukla ilgili konuşurken bizim oğlan bizim oğlan deyip duruyor deli. Yani içten içe erkek istediğini biliyorum ben. O nedenle buralarda baya bişeyler okudum. Erkek bebek için ovulasyon günü tek ilişki demişler onu yapmaya çalıştım ama geç kalmış olabilirim emin değilim. Ben salı günü net koyu çizgi yakaladım. Ama kontrol çizgisine çok yakın olsada onun kadar koyu değildi sanki. Akşam tekrarladım çok koyu ama çok ince çizgi yakaladım. O gün eşime bekle dedim çalışma olmadı :( Ertesi gün tekrar yaptım aynı bir gün önceki gibi net ama kontrolden bir parça açık çizgi oldu. o akşam çalışma oldu ama biz yastık koyana kadar zaten benim içimde ne var ne yok çıktı dışarı. Ben saf gibi sağa sola dönüp kendi yastığımı ararken. gerildim 5 dakika yatmadan kalktım :( Yani acemiliğime geldi baya bilmiyorum işte tuttuysa tuttu

Back
X