- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.821
turkuazbebek merhaba...ben de hamiş kalmak üzere çalışmaya başladım.yorumlarınızı okudum.allah herkese nasip etsin..benim de bat:5 şubat.adet siklusun kaç gün öğrenebilir miyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol hayatım pek umut yok da bakalım senin bat ne zamanhadi bayanlar güzel haberlerinizi bekliyoruzz inş. bebiş vardır göbişlerde![]()
canım çok kesin sonuç istersen ovulasyon testi al derim bende henüz kullanmadım gelen akıntıya göre biliyorum ben de o da kesin değil tabiki nasip :))benim adet siklus 25 gün..yumurtlamam 11. gün die hesaplamalar gösteriyor..umarım doğrudur.
16 Şubat tabi yine erkenden gelmezseesağol hayatım pek umut yok da bakalım senin bat ne zaman
Hadı bakalım hayırlısı olsun canım seninki normal adet gıbıydı dımı ustune gorme falan degildı yani bu ay bende oldum sandım ama sonra gelmedi hicbirsey16 Şubat tabi yine erkenden gelmezseebu ay 10 gün erken oldumn ya bakalım kısmett... bu aralar çok sık çalışma yapıyoruz koçişle
![]()
Önce lekelenme oldu 2 gün boyunca bende yerleşme kanamasıdır fln diye ümitlendim biran ama daha sonra normal adet kanaması oldu.inş. senin yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini biran önce alırızHadı bakalım hayırlısı olsun canım seninki normal adet gıbıydı dımı ustune gorme falan degildı yani bu ay bende oldum sandım ama sonra gelmedi hicbirsey
Merhaba. Amin hepimiz tez zamanda hamile kakalım inşallah.Normalde 28 gün ama 2 ay önce 29. geçen ay 34. günde adet oldum. En son adetide 8 ocakta oldumturkuazbebek merhaba...ben de hamiş kalmak üzere çalışmaya başladım.yorumlarınızı okudum.allah herkese nasip etsin..benim de bat:5 şubat.adet siklusun kaç gün öğrenebilir miyim ?
Senın cabuk olur bence hıc merak etme bu arada ogretmensınız heralde amma cogaldık3 gün deli kasık ağrısı yaşadım bugün baya azaldı..uamrım doğru zamanı yakaamışızdır....düzenlidir adetlerim...1 oğlum var 7 yaşında şimdi 2.olsun istiyoruz allah kısmet ederse...oğlum planlı gebelik değildi.korunmalı ilişkide nasıl olduysa oldu şok yaşamıştık...ancak şimdi 2.de olsun istiyoruz.allah kısmet ettiyse tabi...yaşım da geçiyor çünkü...inşşallah allah bekletmeden herkese nasip eder kızlarr...
Ah canım cok sagol insallah hepimiz guzel haberler alırız 2015 ugurlu gelır bızeÖnce lekelenme oldu 2 gün boyunca bende yerleşme kanamasıdır fln diye ümitlendim biran ama daha sonra normal adet kanaması oldu.inş. senin yerleşme kanamasıdır güzel haberlerini biran önce alırız
Ben bu ay iyi çalışamadım ya umutsuzumhadi bayanlar güzel haberlerinizi bekliyoruzz inş. bebiş vardır göbişlerde![]()
inş. inş.. aminnnnnnnnnAh canım cok sagol insallah hepimiz guzel haberler alırız 2015 ugurlu gelır bıze
Nedenkı calistin bence ovulasyon testı ıse yaramıstır muhakkak olur olurBen bu ay iyi çalışamadım ya umutsuzum![]()
Ben o hesaplamalara güvenmiyordum. Çünkü daha önce 2 kez muayenede 20 21 gibi yumurtan oluşmuş demişlerdi. Ben de dedim demek ki ben geç yumurtluyorum. Yinede bir tane ovulasyon takvimi indirdim telime. O takvimden 1 gün önce ovulasyon oldubenim adet siklus 25 gün..yumurtlamam 11. gün die hesaplamalar gösteriyor..umarım doğrudur.
ooo hiç belli olmaz işte zaten bebek hiç unmadığın anda sürpriz yapıyor genelde,1 takmadığında birde unmadığın anda geliyor haberiBen bu ay iyi çalışamadım ya umutsuzum![]()
ya çok utanıyorum bunu derken ama ben erkek bebek için biraz hile yapayım dedimNedenkı calistin bence ovulasyon testı ıse yaramıstır muhakkak olur olur![]()
çabuk olur derken nerden anladın cnmm?Senın cabuk olur bence hıc merak etme bu arada ogretmensınız heralde amma cogaldık![]()