Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Adetımı beklıyorum aslında su an adetten ıkı uc gun once benım lekelenmem gelirdi hıc sasmazdı ama hala hıcbır sey yok

yok canım ya ben pazarı bekleyeceğim hatta ona da gerek kalmaycak gibi bugün herzamanki adet belirtileri başladı yarın olurum ben kesin
hahahahh melev den günlerdir adet belirtisi yaşıyom diyo ama... Zaten adet başlangıcına benziyo ya hamilelik canım hiçç belli olmaz. pazar sabahı sonucu alınca yaz buraya bizi merakta bırakma

hahahahh melev den günlerdir adet belirtisi yaşıyom diyo ama... Zaten adet başlangıcına benziyo ya hamilelik canım hiçç belli olmaz. pazar sabahı sonucu alınca yaz buraya bizi merakta bırakma
tamam canım duyduğuma göre sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha güvenilir oluyormuş pazar sabah test yapacağım buraya yazarım sonra zaten yola çıkacağım

Ayy haydi kizlar hayirli haberlerinizi bekliyoruz M melev 20 dk snra ciksa da ne bileym ben gecen ay yarim saat baktim teste silik cizgi bile olmadi kan testi istiyoruzz:))

Beni de ekleyebilir misiniz? bat im Beni de ekleyebilir misiniz listeye?BAT im 31ocak. tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…