Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kontrol amaçlı bebek olmuyor diye değilde öyle bir sağlık kontrolü yapsalar olmaz mı ?
Canim hormon değerlerine baktırsan ıyı olur aslında.. ben gıtmıstım esas gitme nedenım mıyomlarıma baktırmaktı ama doktor hamilelık oncesı yapılması gereken tum testlerı yaptırdı..

Kızlar günaydın dün kontrole gittim kese vardı ama içinde bebek henüz oluşmamış normalmi sizce birde progestan verdi çok korkuyorum...

Kızlar günaydın dün kontrole gittim kese vardı ama içinde bebek henüz oluşmamış normalmi sizce birde progestan verdi çok korkuyorum...
Allaha emanet arkadasm bazen gec de gorunebilir 8.haftaya kadar yolu var beiim bildigim ins oyledir senin icin dua edicem tekrar ne zaman cagirdi?

canm geç görülebilirmiş üzülme bazıları 8.9. haftada görmüş burada denk gelip okuduğum kadar ile biliyorum

Canım ben sürekli düzenli adet görüyordum. son 2 aydır 35 günde bir olmaya başladım. Doktor normal yumurtlama ve ovulasyon olmuş dedi.
şimdi adetim biteli henüz 5 gün oldu ve bugün sol kasıkta ağrı ve akıntım var beyaz. acaba yumurtlama tarihim önemi çekildi yoksa fitil kullanmıştım onun akıntısımı bilemedim

haftaya cuma dedi bakalım hayırlısı..
Canim kafanı karıştırmak ıstemem ama ablama kese var bebek yok dedı doktor haftaya gel buyuk ihtimalle alınır dedı ablam da on gun kadar bekleyip baska doktora gıttı ve yegenım oradaydı baska bır akrabamız doktor kurbanı olup aldırdı ve sonradan beklemedıgıne cok pişman oldu aman acele etme

D DECEMBER2014 canım yanlış hatırlamıyorsam senin erken gebelik testinde de çıkmamıştı. Belkide geç döllenme oldu canım. Aklına kötü şeyler getirme sakın bak 8. 9. hafta görünenlerde varmış bekle bakalım. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak

Canim hormon değerlerine baktırsan ıyı olur aslında.. ben gıtmıstım esas gitme nedenım mıyomlarıma baktırmaktı ama doktor hamilelık oncesı yapılması gereken tum testlerı yaptırdı..
teşekkür ederim canım bende önümüzdeki aylarda gitmeyi düşünüyorum sağlık amaçlı testler filan yapılsın hangi testleri yapmışlardı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…