- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.761
Canim hormon değerlerine baktırsan ıyı olur aslında.. ben gıtmıstım esas gitme nedenım mıyomlarıma baktırmaktı ama doktor hamilelık oncesı yapılması gereken tum testlerı yaptırdı..kontrol amaçlı bebek olmuyor diye değilde öyle bir sağlık kontrolü yapsalar olmaz mı ?
Kontrol amacli mantiklikontrol amaçlı bebek olmuyor diye değilde öyle bir sağlık kontrolü yapsalar olmaz mı ?
Allaha emanet arkadasm bazen gec de gorunebilir 8.haftaya kadar yolu var beiim bildigim ins oyledir senin icin dua edicem tekrar ne zaman cagirdi?Kızlar günaydın dün kontrole gittim kese vardı ama içinde bebek henüz oluşmamış normalmi sizce birde progestan verdiçok korkuyorum...
canm geç görülebilirmiş üzülme bazıları 8.9. haftada görmüş burada denk gelip okuduğum kadar ile biliyorumKızlar günaydın dün kontrole gittim kese vardı ama içinde bebek henüz oluşmamış normalmi sizce birde progestan verdiçok korkuyorum...
haftaya cuma dedi bakalım hayırlısı..Allaha emanet arkadasm bazen gec de gorunebilir 8.haftaya kadar yolu var beiim bildigim ins oyledir senin icin dua edicem tekrar ne zaman cagirdi?
inşallah öledir canım ya o kadar çok şey okudum ki kafam karıştı boş gebelik falan gözüm korktu..canm geç görülebilirmiş üzülme bazıları 8.9. haftada görmüş burada denk gelip okuduğum kadar ile biliyorum
Anin cnm tskrler iki aydir deniyordum burada yazmistim keyfime gore yapacagm ovulasyon testi almayacagim diye rahattim muhtemel yumurtlama tarihinde iliskimiz oldu gun asiri fln degl hergece oldu uc gun akintim gelince anladim ztn. Belirti yasamadim ogrenmeden son iki gun once sabah kustum kasik ve bel agrim olmadi oradan anladim. Idrar testi yaptim pozitif cikti.iste boyle oldu arkadasim:=)
Benimde 30 Ocak,, o halde sana ii çalışmalar.. Hemen kalkma ayaklarını da havaya kaldır yarum saat kadar canm doktorlar bunu öneriyo. Inşallah bu ay tutar hepimizinsenin ne zaman canım ?
Denedim ben bişy çıkmadı daha 8 günüm var,, çok mu sabırsızım neUc gun kala cikiyor ama daha oncesini bilmiyorum
Canim kafanı karıştırmak ıstemem ama ablama kese var bebek yok dedı doktor haftaya gel buyuk ihtimalle alınır dedı ablam da on gun kadar bekleyip baska doktora gıttı ve yegenım oradaydı baska bır akrabamız doktor kurbanı olup aldırdı ve sonradan beklemedıgıne cok pişman oldu aman acele etmehaftaya cuma dedi bakalım hayırlısı..
Tabıkı sabırsızsın sekerim cok erken yahu daha on gun var nerdeyseDenedim ben bişy çıkmadı daha 8 günüm var,, çok mu sabırsızım ne
Kızlar günaydın dün kontrole gittim kese vardı ama içinde bebek henüz oluşmamış normalmi sizce birde progestan verdiçok korkuyorum...
canım kötü düşünüp stres yapma sakın, iyi düşün iyi olsun... Bir dahaki kontrolde inşAllah gözükecektir bebişinde
Canim kafanı karıştırmak ıstemem ama ablama kese var bebek yok dedı doktor haftaya gel buyuk ihtimalle alınır dedı ablam da on gun kadar bekleyip baska doktora gıttı ve yegenım oradaydı baska bır akrabamız doktor kurbanı olup aldırdı ve sonradan beklemedıgıne cok pişman oldu aman acele etme
ayyyy hadi insallah :)))Benimde 30 Ocak,, o halde sana ii çalışmalar.. Hemen kalkma ayaklarını da havaya kaldır yarum saat kadar canm doktorlar bunu öneriyo. Inşallah bu ay tutar hepimizin
Canım benimde 6 subat biliyosun. Benim dündü yumurtlamam sanırım. Senin ne zaman ovu.benim daha var 7 şubatta. bu hafta yumurtlama haftam. Verimli geçmesi lazım
teşekkür ederim canım bende önümüzdeki aylarda gitmeyi düşünüyorum sağlık amaçlı testler filan yapılsınCanim hormon değerlerine baktırsan ıyı olur aslında.. ben gıtmıstım esas gitme nedenım mıyomlarıma baktırmaktı ama doktor hamilelık oncesı yapılması gereken tum testlerı yaptırdı..
Evt kesinlkle sabırsızım,, bekleyip görecez artk başka çare yokTabıkı sabırsızsın sekerim cok erken yahu daha on gun var nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?