Yaza hamile olarak girmek isteyenler

teşekkür ederim canım bende önümüzdeki aylarda gitmeyi düşünüyorum sağlık amaçlı testler filan yapılsın hangi testleri yapmışlardı sana
Canim ısım olarak gebelik oncesı testı dıyordu ben profa gitmiştim onun yonlendırdıgı hastanede yaptırdım tek sefer kan ve ıdrar verdim butun değerlerime baktılar tabı ultrason eslıgınde doktor da incelemede bulundu ve smear testı de yaptı

KIZLAR ben sürekli düzenli adet görüyordum. son 2 aydır 35 günde bir olmaya başladım. Doktor normal yumurtlama ve ovulasyon olmuş dedi.
şimdi adetim biteli henüz 5 gün oldu ve bugün sol kasıkta ağrı ve akıntım var beyaz. acaba yumurtlama tarihim önemi çekildi yoksa fitil kullanmıştım onun akıntısımı bilemedim

tşk ediyorum kızlar bende haftaya bakacagım yine aynı şeyi söylerse bi başka doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah öyle bişey yoktur hayırlısı bakalım...

Tatlım benimde son iki aydır senin gibi oldu adetlerim kullandığın fitilden dolayı olmuştur o. Bu kadar çabuk yumurtlama olmaz

Tatlım benimde son iki aydır senin gibi oldu adetlerim kullandığın fitilden dolayı olmuştur o. Bu kadar çabuk yumurtlama olmaz
cnm fitili adetden sonra kullandım. fitili kullandıktan sonra 2 gün akıntım oldu şimdi geçti bu akşam tekrar kontrole gidicem

Canım test yapmış bir süre sonra baktığında silik çizgi görmüş hatta banada yolladı baya silik bi çizgi var :) . Ama vakit geçtiği için emin olamaıyo. Sanırım 20 dk falan geçmiş
ne kadar geçerse geçsin sonuçta çizgi varsa vardır dimiiiyarın kan testi yaptırsın benceinşallah olmuştur

Evet evet ınanmıyırum daha once de yaptım ama ne kadar beklersem bekleyeyım ıkıncı cızgı hıc oluşmadı ama bugünkünde baktım sılık cıkmıs ama gectıgı ıcın guvenemedım umutlanmak da ıstemıyorum eger dollendıyse daha 10 gun gectı zaten 15 gunden sonra cıkıyomus galıba

canım ne zaman olduğunu sadece ovu. testine göre anlayamazsın ki yarın git kan testi yaptır sonuçta bat 25 i değil miydi ? inşallah tutmuştur çok da umutlanmaman iyi tabiki ama bu merakla da yaşanmaz kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…