- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.801
Adetımı beklıyorum aslında su an adetten ıkı uc gun once benım lekelenmem gelirdi hıc sasmazdı ama hala hıcbır sey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vvaauuvvv patır patır geliyo bebişler :) Hayırlı olsun tatlım. Kesin sonucunu bekliyoruzBen de hamıle olabılırım tabı ınsallah sılık cıGıyı gordum ama havaya kaldırınca:)
onu anladım sen on gün geçti döllenme üzerinden dedin ya ona dedim kesin olmayabilir diyeYaptıgım hamılelık testıydı ovulasyon degıl
happyy sen de yap sen de yap çıkar artık yaaappppppsenin bat ne zamandı cnm benimli 25 i ben daha yapmadım test
yok canım ya ben pazarı bekleyeceğim hatta ona da gerek kalmaycak gibi bugün herzamanki adet belirtileri başladı yarın olurum ben kesinhappyy sen de yap sen de yap çıkar artık yaaapppppp![]()
hahahahh melev den günlerdir adet belirtisi yaşıyom diyo ama...yok canım ya ben pazarı bekleyeceğim hatta ona da gerek kalmaycak gibi bugün herzamanki adet belirtileri başladı yarın olurum ben kesin
28 ı benım dayanamadıgımfan yaptım bekleyecektım ama duramadım bısey gorunmuyo havaya kaldırımca barız ıkıncı cıGı var bakalım ıns hayal kırıklıgı olmazsenin bat ne zamandı cnm benimli 25 i ben daha yapmadım test
tamam canım duyduğuma göre sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha güvenilir oluyormuş pazar sabah test yapacağım buraya yazarım sonra zaten yola çıkacağımhahahahh melev den günlerdir adet belirtisi yaşıyom diyo ama...Zaten adet başlangıcına benziyo ya hamilelik canım hiçç belli olmaz. pazar sabahı sonucu alınca yaz buraya bizi merakta bırakma
![]()
ınşallah canım28 ı benım dayanamadıgımfan yaptım bekleyecektım ama duramadım bısey gorunmuyo havaya kaldırımca barız ıkıncı cıGı var bakalım ıns hayal kırıklıgı olmaz
Bende oazar sabah tekrarlıycam Allah yuzumuze baksın hayal kırıklıgı olmasın ınsallah hepımız guzel sonuclar alalımtamam canım duyduğuma göre sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha güvenilir oluyormuş pazar sabah test yapacağım buraya yazarım sonra zaten yola çıkacağım![]()
canım silikte olsa çizgi vasa hamilesindir. Bir de sabah yapmamışsın sabah yaptığında daha belirgin görürsünBende oazar sabah tekrarlıycam Allah yuzumuze baksın hayal kırıklıgı olmasın ınsallah hepımız guzel sonuclar alalım
Beni de ekleyebilir misiniz? bat imBu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 denemede 6 subat happy85 x beklemede 25 ocak therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg 28 HAMİLE :) 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik ebruliank x denemede 16 subat charmant x denemede 1 ocak sugar85 x denemede 14ocak Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev 36 denemede 25ocak sissy06 32 denemede 19 ocak Neseli_Hatun x denemede 30ocak Minik_kuss 25 denemede 31ocak debraa 28 denemede 25 ocak kahve_delisi 29 denemede 7 şubat baby23 24 denemede 28ocak nane-limon x denemede 29ocak
[/td][/tr]
Beni de ekleyebilir misiniz listeye?BAT im 31ocak. tesekkurler...Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 denemede 6 subat happy85 x beklemede 25 ocak therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg 28 HAMİLE :) 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik ebruliank x denemede 16 subat charmant x denemede 1 ocak sugar85 x denemede 14ocak Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev 36 denemede 25ocak sissy06 32 denemede 19 ocak Neseli_Hatun x denemede 30ocak Minik_kuss 25 denemede 31ocak debraa 28 denemede 25 ocak kahve_delisi 29 denemede 7 şubat baby23 24 denemede 28ocak nane-limon x denemede 29ocak
[/td][/tr]
yarına kadar mı bekleyeceksin kan testi için ..ben yarın idrar testi yapayım diyorum bende de gelen giden yokGunaydın henuz haber yok ama benım adet baslangıcımın geleni gıdenı de yok beklemedeyım