Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Senin Bat a kaç gün kaldı canım ??

Canim doktora gittin mı

Gecen ay 23 unde oldum cnm tam anlamıyla 25 ınde baslamistı yanı bat 25 ı bende o gün test yapacagim
Evt 25 te çıkar,, inşallah hamiş olursun canım Benimde bu ay 2. deneyişim çok istiyorum bu ay tutmasını, doğum ekime denk gelirse çok rahat ederiz biz öğretmenler

Bizimde ilk deneme bu ay çok heyecanlıyım sanki hemen tutucakmış geliyor bir yandanda korkular bir sorun var mıdır diye ? inşallah Allah'ım çok aratmaz bebişleri hayırlı sağlıklı hemencecik verir :)

Uc gun kala cikiyor ama daha oncesini bilmiyorum

Canim doktora gittin mı
Azicik tecrubeliyim happycim randevu aldim ama 8 haftalikken gidecegm kalp atisini duymaya. Kan testi fln da yaptirmadim. Doktora gitsem de kese gorunmeyecek alttan ultrason isteyecekler onu da ben istemiyorum 6 haftalikken karindan ultrasona cikiyor ama ben 8de gidecegm insallah

Bizimde ilk deneme bu ay çok heyecanlıyım sanki hemen tutucakmış geliyor bir yandanda korkular bir sorun var mıdır diye ? inşallah Allah'ım çok aratmaz bebişleri hayırlı sağlıklı hemencecik verir :)
ya aslında o konuda ben de biraz tedirginim. doktora gitmeli miyim bilemiyorum. bi kaç ay deneyelim olmazsa giderim diyorum. sen de gitmedin heralde doktora öyle mi?

ya aslında o konuda ben de biraz tedirginim. doktora gitmeli miyim bilemiyorum. bi kaç ay deneyelim olmazsa giderim diyorum. sen de gitmedin heralde doktora öyle mi?
Yok gitmedim aslında bu ay biz deneyip denememekte kararsızdık önümüzde ki ay diyorduk ama bu ay oldu birkaç ay deneyelim böyle sonra gideriz inşallah gitmeye gerek kalmaz ama :) kendim folik asit aldım onu içiyorum 2 aydır sadece

evet ben de folik asit içiyorum sadece. inşallah doktora gitmemize gerek kalmaz

Doktorlar kovarlar valla sizi bir yildan snrasi anormal kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…