- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.741
Senin Bat a kaç gün kaldı canım ??Canim aynen bende duydum ama bildıgıme gore kesın sonuc ıkı uc gun kala yaptıgında cıkıyomus sılık de olsa tabıkı gec dollenme olmadıysa ben batımı bekliyorum yine de offf okulu hıc sorma zorla gidiyorum yoldayken u donus yapıp gezmeye gıtmek geliyor içimden
Gecen ay 23 unde oldum cnm tam anlamıyla 25 ınde baslamistı yanı bat 25 ı bende o gün test yapacagimSenin Bat a kaç gün kaldı canım ??
Canim doktora gittin mıAnin cnm tskrler iki aydir deniyordum burada yazmistim keyfime gore yapacagm ovulasyon testi almayacagim diye rahattim muhtemel yumurtlama tarihinde iliskimiz oldu gun asiri fln degl hergece oldu uc gun akintim gelince anladim ztn. Belirti yasamadim ogrenmeden son iki gun once sabah kustum kasik ve bel agrim olmadi oradan anladim. Idrar testi yaptim pozitif cikti.iste boyle oldu arkadasim:=)
Evt 25 te çıkar,, inşallah hamiş olursun canımGecen ay 23 unde oldum cnm tam anlamıyla 25 ınde baslamistı yanı bat 25 ı bende o gün test yapacagim
Yaaa evet keske benımde ıkıncı deneEvt 25 te çıkar,, inşallah hamiş olursun canımBenimde bu ay 2. deneyişim çok istiyorum bu ay tutmasını, doğum ekime denk gelirse çok rahat ederiz biz öğretmenler
Inşallah canm bol bol dua edelim birbirimizeYaaa evet keske benımde ıkıncı dene
deneme insallah ikimizde oluruz hayırlısıyla
Inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz kızlarkızlar benim de 2.deneme olcak heyecanlı bekleyişinize ortağım ben de
benim daha var 7 şubatta. bu hafta yumurtlama haftam. Verimli geçmesi lazımInşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz kızlarCanm senin Bat ne zaman ?
Uc gun kala cikiyor ama daha oncesini bilmiyorumBide okul acaip sıkıcı olmaya başladı son hafta,, hava soguk yataktan çıkıp gidesim yokKızlar iidrarda gebelik testi ne zamn sonuç verir ?? 8 gün kaldı benim. Bi hafta önce öğrenenler duydum da bilginiz var mı? ?
Azicik tecrubeliyim happycim randevu aldim ama 8 haftalikken gidecegm kalp atisini duymaya. Kan testi fln da yaptirmadim. Doktora gitsem de kese gorunmeyecek alttan ultrason isteyecekler onu da ben istemiyorum 6 haftalikken karindan ultrasona cikiyor ama ben 8de gidecegm insallahCanim doktora gittin mı
Happy varsa 23 unde de cikar aslinda haydi bize guzel haberler verrGecen ay 23 unde oldum cnm tam anlamıyla 25 ınde baslamistı yanı bat 25 ı bende o gün test yapacagim
ya aslında o konuda ben de biraz tedirginim. doktora gitmeli miyim bilemiyorum. bi kaç ay deneyelim olmazsa giderim diyorum. sen de gitmedin heralde doktora öyle mi?Bizimde ilk deneme bu ay çok heyecanlıyım sanki hemen tutucakmış geliyor bir yandanda korkular bir sorun var mıdır diye ? inşallah Allah'ım çok aratmaz bebişleri hayırlı sağlıklı hemencecik verir :)
Yok gitmedim aslında bu ay biz deneyip denememekte kararsızdık önümüzde ki ay diyorduk ama bu ay oldu birkaç ay deneyelim böyle sonra gideriz inşallah gitmeye gerek kalmaz ama :) kendim folik asit aldım onu içiyorum 2 aydır sadeceya aslında o konuda ben de biraz tedirginim. doktora gitmeli miyim bilemiyorum. bi kaç ay deneyelim olmazsa giderim diyorum. sen de gitmedin heralde doktora öyle mi?
evet ben de folik asit içiyorum sadece. inşallah doktora gitmemize gerek kalmazYok gitmedim aslında bu ay biz deneyip denememekte kararsızdık önümüzde ki ay diyorduk ama bu ay oldu birkaç ay deneyelim böyle sonra gideriz inşallah gitmeye gerek kalmaz ama :) kendim folik asit aldım onu içiyorum 2 aydır sadece
Doktorlar kovarlar valla sizi bir yildan snrasi anormal kabul ediliyorya aslında o konuda ben de biraz tedirginim. doktora gitmeli miyim bilemiyorum. bi kaç ay deneyelim olmazsa giderim diyorum. sen de gitmedin heralde doktora öyle mi?
eh o zaman umut etmeye devamDoktorlar kovarlar valla sizi bir yildan snrasi anormal kabul ediliyor
Doktorlar kovarlar valla sizi bir yildan snrasi anormal kabul ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?