Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Herkese cok tskr ederm allahim herkese nasip etsn bzmkilere de sag salim buyumek nasip etsn ins

Canim pazar günü eğer adet olmazsam yapacagim test bakalım ne olacak pek de beklemıyorum acikcasi

Kızlar selam,

1 haftadır çok yoğumdum pek takip edemedim. preg cim süper çok sevindim hayırlısı olsun cnm.

neler yaptın anlat bize biraz bir de ne kadar süredir deniyodun cnm paylaşırmısın

Adetime 3 gun var merak ettim test aldım yaptım negatif pek bır belırti de yok zaten subat calısmasına bakıcam artık

Kızlar selam,

1 haftadır çok yoğumdum pek takip edemedim. preg cim süper çok sevindim hayırlısı olsun cnm.

neler yaptın anlat bize biraz bir de ne kadar süredir deniyodun cnm paylaşırmısın
Anin cnm tskrler iki aydir deniyordum burada yazmistim keyfime gore yapacagm ovulasyon testi almayacagim diye rahattim muhtemel yumurtlama tarihinde iliskimiz oldu gun asiri fln degl hergece oldu uc gun akintim gelince anladim ztn. Belirti yasamadim ogrenmeden son iki gun once sabah kustum kasik ve bel agrim olmadi oradan anladim. Idrar testi yaptim pozitif cikti.iste boyle oldu arkadasim:=)

Adetime 3 gun var merak ettim test aldım yaptım negatif pek bır belırti de yok zaten subat calısmasına bakıcam artık
Hic umutsuzlk yok onlar gelegi zamani bilir inss subatta guzel haberlerini bekliyorz

Bide okul acaip sıkıcı olmaya başladı son hafta,, hava soguk yataktan çıkıp gidesim yok Kızlar iidrarda gebelik testi ne zamn sonuç verir ?? 8 gün kaldı benim. Bi hafta önce öğrenenler duydum da bilginiz var mı? ?

Canim aynen bende duydum ama bildıgıme gore kesın sonuc ıkı uc gun kala yaptıgında cıkıyomus sılık de olsa tabıkı gec dollenme olmadıysa ben batımı bekliyorum yine de offf okulu hıc sorma zorla gidiyorum yoldayken u donus yapıp gezmeye gıtmek geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…