- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.721
Ben de siraya giriyim o zaman nasipse :)Amn cnm sag salim kavusalm ins sen de siradasn ben biliyorm
@DECEMBER2014 evet allahima binlerce kere sukurler olsun
Canim pazar günü eğer adet olmazsam yapacagim test bakalım ne olacak pek de beklemıyorum acikcasikeşke ben de senin kadar pozitif bakabilsem :) İnşallah öyle olur. Neyse bebiş gelir inşallah da o zaman çok önemli değil :) senin ne zaman belli olacak hemen hemen hamişliğin.Yani ne zaman test yapmayı planlıyorsun?
Senın ikinci bebeğin sanırım cnm esine soyledin mı süpriz var mı aksamaHerkese cok tskr ederm allahim herkese nasip etsn bzmkilere de sag salim buyumek nasip etsn ins
Sekerım hadı bakalım gormussun cızgıyı geriye bisey kalmadı az sabırKızlar ven yumurtluyorum sanırım. Bugün beklicem yarın ilişki
Gördüm gördüm çok mutlu oldumSekerım hadı bakalım gormussun cızgıyı geriye bisey kalmadı az sabır
Yarına esıtlenır insallahGördüm gördüm çok mutlu oldumyarın temeli atıyoruz
Tam eşit değil çizgi ama baya
[QUOTE="happy85, post: 38980947, m
beklemediğin anda gelir güzellikler zaten...Canim pazar günü eğer adet olmazsam yapacagim test bakalım ne olacak pek de beklemıyorum acikcasi
Testi alir almaz aradim ben oyle surprizlere dayanamam bekleyemem:)Senın ikinci bebeğin sanırım cnm esine soyledin mı süpriz var mı aksama
Anin cnm tskrler iki aydir deniyordum burada yazmistim keyfime gore yapacagm ovulasyon testi almayacagim diye rahattim muhtemel yumurtlama tarihinde iliskimiz oldu gun asiri fln degl hergece oldu uc gun akintim gelince anladim ztn. Belirti yasamadim ogrenmeden son iki gun once sabah kustum kasik ve bel agrim olmadi oradan anladim. Idrar testi yaptim pozitif cikti.iste boyle oldu arkadasim:=)Kızlar selam,
1 haftadır çok yoğumdum pek takip edemedim. preg cim süper çok sevindim hayırlısı olsun cnm.
neler yaptın anlat bize biraz bir de ne kadar süredir deniyodun cnm paylaşırmısın
Hic umutsuzlk yok onlar gelegi zamani bilir inss subatta guzel haberlerini bekliyorzAdetime 3 gun var merak ettim test aldım yaptım negatif pek bır belırti de yok zaten subat calısmasına bakıcam artık
Aynen sefaf akinti yumurtlamadan 2 3 gün önce pecetede gördüm sadece. Onun dışında uzayan değil sefaf şu gibi akinti geldi benim yumurtlamamdan önce. Uzayan akinti olmuyo bendeBir de bunyeden bunyeye fark eder mi bilmiyorum ama seffaf degil bembeyaz bir akinti oldu
Oofff evet yaa tatil gelsin col sıkıldım okuldan. Bir de son günler is çok oluyo yoruldummmBende zaman durdu gıbı artik karnelerı verıp tatile cıkıp bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum
Canim aynen bende duydum ama bildıgıme gore kesın sonuc ıkı uc gun kala yaptıgında cıkıyomus sılık de olsa tabıkı gec dollenme olmadıysa ben batımı bekliyorum yine de offf okulu hıc sorma zorla gidiyorum yoldayken u donus yapıp gezmeye gıtmek geliyor içimdenBide okul acaip sıkıcı olmaya başladı son hafta,, hava soguk yataktan çıkıp gidesim yokKızlar iidrarda gebelik testi ne zamn sonuç verir ?? 8 gün kaldı benim. Bi hafta önce öğrenenler duydum da bilginiz var mı? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?