- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.701
Ben kullanıyorum. Hamile kalmaya etkisini bilmiyorum ama bebeğin gelişimi için onemli. 3 ay önceden başlanması tavsiye ediliyorKızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
folidoce idi benim kullandığım halada onu kullanıyorum..Hangi marka kullandın peki canm
Hamilemisin :))))))Allah herkesin melegini karnina koysun ya kunfekun ol der ve olur benim muzicem gercek oldu allahim hepinize nasip etsin insallah arkadaslarim
D DECEMBER2014 evet allahima binlerce kere sukurler olsun
Ben kullanıyorum. Hamile kalmaya etkisini bilmiyorum ama bebeğin gelişimi için onemli. 3 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor
Allah herkesin melegini karnina koysun ya kunfekun ol der ve olur benim muzicem gercek oldu allahim hepinize nasip etsin insallah arkadaslarim
Amin inss darisi tum topigeayytebrik ederim preg cim. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bu ay hamile haberi çok alıcaz gibi geliyor bana
Dayanamadim bu sabah idrar testi yaptm 3 gun geciktiayyy canım hayırlı olsun çok sevindim.ne yaptın idrar testinde mi öğrendin? benim hiç cesaretim yok test falan yapmaya bekliyorum daha bakalım
Ben 1 aydir folic trio kullaniyorum. iceriginde folik asit, d vitamini ve kalsiyum varmis. gunde iki tane aliyorum...Hangi marka kullanıyorsun acaba?
Ben uc aydır folıdoce kullanıyorum doktor tavsiyesi ıle canımKızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Ayy canım cok sevindim bak benden once olmıs bile allah hayırlı ugurlu etsınEkleyebilsem testi ekleyecegm ama bir turlu beceremedim
Amn cnm sag salim kavusalm ins sen de siradasn ben biliyormAyy canım cok sevindim bak benden once olmıs bile allah hayırlı ugurlu etsınmasallah
Ben de sıradayız bendeeeeeAmn cnm sag salim kavusalm ins sen de siradasn ben biliyorm
Insss sen de sen deeeBen de sıradayız bendeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?