• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Ben kullanıyorum. Hamile kalmaya etkisini bilmiyorum ama bebeğin gelişimi için onemli. 3 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor

Tşk ederim arkadaşlar bende biraz önce gidip aldım Folbiol markası kullanmaya başlayacam

Ben kullanıyorum. Hamile kalmaya etkisini bilmiyorum ama bebeğin gelişimi için onemli. 3 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor

ben de solgar marka almıştım tam 3 ay oldu kullanmaya başlayalı ama daha tık yok bende. vitamin de bitmek üzere. ne yapsam yenisini mi alsam yoksa ara mı versem acaba? :110:

Allah herkesin melegini karnina koysun ya kunfekun ol der ve olur benim muzicem gercek oldu allahim hepinize nasip etsin insallah arkadaslarim

ayyy canım hayırlı olsun çok sevindim. :KK9:ne yaptın idrar testinde mi öğrendin? benim hiç cesaretim yok test falan yapmaya bekliyorum daha bakalım :KK17:

Kızlar ven yumurtluyorum sanırım. Bugün beklicem yarın ilişki :anneadayı:

Eklentiler

• 20150120_144800.webp
    20150120_144800.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 118
Ekleyebilsem testi ekleyecegm ama bir turlu beceremedim

Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Ben uc aydır folıdoce kullanıyorum doktor tavsiyesi ıle canım

Back
X