- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.681
Kızlar rahim bölgemde acaip bi sancı var neden olabilir? ? Geç yumurtlama olabilr mi ? 20. Günüm bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec yumurtlama degıl de hamilelık belırtısı olabilir benceKızlar rahim bölgemde acaip bi sancı var neden olabilir? ? Geç yumurtlama olabilr mi ? 20. Günüm bugün
Adet sancısı gibi bi ağrı canm buGec yumurtlama degıl de hamilelık belırtısı olabilir bence
keşke ben de senin kadar pozitif bakabilsem :) İnşallah öyle olur. Neyse bebiş gelir inşallah da o zaman çok önemli değil :) senin ne zaman belli olacak hemen hemen hamişliğin.Yani ne zaman test yapmayı planlıyorsun?Canim o henuz netlesmedı bakan bu sene 3 yıl sartı aranmayacak dedı bu sene gidebilirsin
inşallah canımsissy06 ben de aynen ikimiz icin de hayirlisi ins gelmistir bebislerimiz de birlikte takip ederiz
Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Anladım canm hayallerine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle..Bende gidip alayım bugün o zaman kullanmaya başlayımBana doktor vermişti canım , hamilelikten 3 ay önce başlanması iyi olur diyorlar. Ben 2 ay kullandım şimdi bıraktım artık. Eşim tedavi görmeden biraz zor gibi hamile kalmam o yüzden.
Anladım canm hayallerine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle..Bende gidip alayım bugün o zaman kullanmaya başlayım
Hangi marka kullandın peki canmGünaydın canım ben 1 ay önce başladım hamile kalmadan başlayın diyorlar çünkü vücutta depolanamıyormuş bebeğin hücre ve sinir sistemi gelişimi için önemli olan bir vitaminmiş.
Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Canm ben kullanıyorum 3 aydır, doktorlar öneriyor gebelik öncesi bebebekte sinir sistemi bozukluğu olmasını eengelliyomuşKızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Hangi marka kullanıyorsun acaba?Canm ben kullanıyorum 3 aydır, doktorlar öneriyor gebelik öncesi bebebekte sinir sistemi bozukluğu olmasını eengelliyomuş
Folic plus kullanıyorm canm.. Benm eşim eczacı old. dan o biliyo böle şeyleri araştrmıyorm o yüzdenHangi marka kullanıyorsun acaba?
Ben de uc aydir kullaniyorumKızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
aminnnnnnnnAllah herkesin melegini karnina koysun ya kunfekun ol der ve olur benim muzicem gercek oldu allahim hepinize nasip etsin insallah arkadaslarim