• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canim o henuz netlesmedı bakan bu sene 3 yıl sartı aranmayacak dedı bu sene gidebilirsin
keşke ben de senin kadar pozitif bakabilsem :) İnşallah öyle olur. Neyse bebiş gelir inşallah da o zaman çok önemli değil :) senin ne zaman belli olacak hemen hemen hamişliğin.Yani ne zaman test yapmayı planlıyorsun?:KK66:

Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...

Kızlar günaydın birşey soracam aranızda hamile kalmadan folik asit kullanan varmı acaba?Hamilelik düşünenler için çok iyi bir vitaminmiş.Hamile kalmak için uygun kan değerlerini ayarlar,Bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimiz artarmış kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...

Bana doktor vermişti canım , hamilelikten 3 ay önce başlanması iyi olur diyorlar. Ben 2 ay kullandım şimdi bıraktım artık. Eşim tedavi görmeden biraz zor gibi hamile kalmam o yüzden.

Günaydın canım ben 1 ay önce başladım hamile kalmadan başlayın diyorlar çünkü vücutta depolanamıyormuş bebeğin hücre ve sinir sistemi gelişimi için önemli olan bir vitaminmiş.

Bana doktor vermişti canım , hamilelikten 3 ay önce başlanması iyi olur diyorlar. Ben 2 ay kullandım şimdi bıraktım artık. Eşim tedavi görmeden biraz zor gibi hamile kalmam o yüzden.
Anladım canm hayallerine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle..Bende gidip alayım bugün o zaman kullanmaya başlayım

ben de başladım. 1 aydır kullanıyorum. folbiol

Canm ben kullanıyorum 3 aydır, doktorlar öneriyor gebelik öncesi bebebekte sinir sistemi bozukluğu olmasını eengelliyomuş

Ben de uc aydir kullaniyorum

Back
X