• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canim hoşgeldin kpss derken ogretmen mısın atanmak istiyorsun oncelikle ıs sonra bebek olur insallah zaten bu ay olsa bile ekımde dogar
evet canım öğretmenim aynen inşallah işte bebekte olur uğraşıyoruz bakalım :) bebeğin doğduğu vakit güzel de hamilelik kötü geçer diye korkularım var biraz :( ama bebek fikri bile çok mutlu ediyor beni olursa eğer bebek için bile çalışasım gelir sınava :)

Bu ay bebek olursa sınavda 6,5 -7 aylık oluyor o zaman da sıralara zor sığmaya başlarım :D ben şimdiden araştırmaya başladım hangi ay bebek olursa rahat ederim diye tabi bu işler planla olmuyor ama ne bileyim öteki ay kafam daha rahat olacak gibi bat 30 ocakta ondan sonra bakalım nasip ne olur :) bebek olunca gelecek olan ayarlar bana önceden geldi canım :D fazla anaç biriyim galiba ondan hadi bakalım güzel haberler vermek nasip olur inşallah burada paylaşırız
hımmm anladııım. Haklısın sınava girerken 7 aydan fazla büyük olması sıkıntı :) o zaman önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyoruz ;)

Kızlar merhaba bende 5 aylık evliyim önümüzdeki aydan itibaren bebek çalışmalarına başlıyacağız :) 23 yaşındayım aslında daha erken gibi ama benim en büyük hayalim anne olmak . Birde kpss belasıyla uğraşıyorum . Tereddütlerimde var ama bir yandan biyolojik saatim çınlıyor :D İnşallah hepiniz bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz :)
Hoşgeldin canım aramıza, bende 2 sene önce kpss ile cebelleşiyodum seni çok ii anlıyorum.. Bebek ile beraber yapabilecek misn çalışmayı onu düşünerek gir bu yola derim. Atanıp sonra bebek düşün bence. Ben evlenmeden önce atanmştm 24 yaşnda evlendim, şimdi 25 yaşımdayım yeni düşünmeye başladım. Sen 23 yaşındasn daha çocuk için vaktin var öncelikle kendine ait bi gelecek oluştur bana sorarsan

Kızlar bu ovu testiyle kafayı bozdum ben. Rüyamda cem yılmaz i gördüm. Bi yerde eşimle çay iciyoruz karşı masada cem yılmaz cebinden çift çizgi ovu testi çıkarıyor ding dong vakti gedi yumurtluyorsun doğuruyorsun islem basit diyo bana bakarak. Sonra bi bakıyorum meğerse reklam filmi çekiliyormus. Cem yılmaz ovu testi reklamında oynamış. :KK53: Gece yatmadan movie Türk kanalında cem yılmaz i izledim aklımda da yumurtlama :) bu rüyayi gormekte gayet normal tabi ki Hoppa:-)

ay süpermiş :rolleyes::rolleyes:

evet canım öğretmenim aynen inşallah işte bebekte olur uğraşıyoruz bakalım :) bebeğin doğduğu vakit güzel de hamilelik kötü geçer diye korkularım var biraz :KK43: ama bebek fikri bile çok mutlu ediyor beni olursa eğer bebek için bile çalışasım gelir sınava :)

Canim merhabalar 5 yillik evli 4 yillik ogretmenim.evlendikten 1 yil sonra atandim. Iyiki bebis olmamis. kotu bir hamilelik gecirdim.hatta esimden 1700km uzak bir sehre atandim. 1 yil sonra da es durumundan esimin koyune atandim.sonraki yil bebis geldi.belki fikir olur diye yazdim

Kızlar bu ovu testiyle kafayı bozdum ben. Rüyamda cem yılmaz i gördüm. Bi yerde eşimle çay iciyoruz karşı masada cem yılmaz cebinden çift çizgi ovu testi çıkarıyor ding dong vakti gedi yumurtluyorsun doğuruyorsun islem basit diyo bana bakarak. Sonra bi bakıyorum meğerse reklam filmi çekiliyormus. Cem yılmaz ovu testi reklamında oynamış. :KK53: Gece yatmadan movie Türk kanalında cem yılmaz i izledim aklımda da yumurtlama :) bu rüyayi gormekte gayet normal tabi ki Hoppa:-)

:KK70::KK70::KK70::KK70: sesli güldüm resmen.... bir hocam derdi ki; rüyanda soru çözmeye başladıysan olmuştur bu iş :) seninde çift çizgi yakın galbaa :KK73:

Kızlar ben de ovulasyon testiyle aklımı oynatmış durumdayım,, henüz çift çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım sürekli t çizgisi silik.. Bugün 17. günüm. Genelde 16. günde yumurtluyorum.. Napıcam yaa üstelk hergün uyguladım. Belli olması gerekmez miydi? ? Şu LH yükseldiğinde gün boyunca yüksek mi kalıyo yoksa anlık bişy mi?? Anlık bişyse şayet yakalamak imkansız

Kızlar ben de ovulasyon testiyle aklımı oynatmış durumdayım,, henüz çift çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım sürekli t çizgisi silik.. Bugün 17. günüm. Genelde 16. günde yumurtluyorum.. Napıcam yaa üstelk hergün uyguladım. Belli olması gerekmez miydi? ? Şu LH yükseldiğinde gün boyunca yüksek mi kalıyo yoksa anlık bişy mi?? Anlık bişyse şayet yakalamak imkansız
Canım 24 36 saat önce yükseliyoRSA anlık olmamalı diye düşünüyorum. Tabi sadece fikir yurutuyorum emin değilim. Ama kanda 10 katına çıkan hormon idrarda bir anda atilmaz mantiken. Yani en kotu ihtimal ufak bi dalgalanma renk değişikliği yakalanır. Senin hep aynı silikliktemiydi. Belkide bu ay geç yumurtlayacaksin. Her ay aynı gün yumurtlanmayabiliyormus

bende yapmıcaktım ama dayanamadım meraktan yaptım.. bu ay kafam gerçekten karıştı birazdan resmi koyarım.. sizde bakın bakalım. Anlık olduğunu bende düşünmüyorum ama koyulaşmaya başlayınca kaçırmamak için 8 saatte bir yapın diyor benimkinde. Ama yumurtladıktan sonra çok silikleşiyor benim geçen ay öyle oldu..

20150116_124938.webp

Back
X