• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlar ben de bu ay ovu testi kullandım, bat ım 19 ocak, ama en ufak bir belirti yok onun için bu ayı da pas gectim kesin, koca 1 ay daha aynı umutlarla sona erdi benim için :KK61:

kizlar bende regl oldum bu gun 2.denemede basarisiz.hayirlisi artik bi dahaki aya insallah yeni batim 16 subat yasim 30

Kızlar bu ovu testiyle kafayı bozdum ben. Rüyamda cem yılmaz i gördüm. Bi yerde eşimle çay iciyoruz karşı masada cem yılmaz cebinden çift çizgi ovu testi çıkarıyor ding dong vakti gedi yumurtluyorsun doğuruyorsun islem basit diyo bana bakarak. Sonra bi bakıyorum meğerse reklam filmi çekiliyormus. Cem yılmaz ovu testi reklamında oynamış. :KK53: Gece yatmadan movie Türk kanalında cem yılmaz i izledim aklımda da yumurtlama :) bu rüyayi gormekte gayet normal tabi ki Hoppa:-)

Bu arada 8. Gun çizgi falan yoktu bugun. Gerçi testten 1.5 saat önce 2 şu bardağı süt içtim belki ondandir. Zaten daha erken yumurtlama için 8. Gun. Ben yinede yapıyorum çünkü kasiklarimda ağrı var. UsutTüm sanırım ama belki yumurtlamadir diye de testi mi yapiyorum

Bu arada 8. Gun çizgi falan yoktu bugun. Gerçi testten 1.5 saat önce 2 şu bardağı süt içtim belki ondandir. Zaten daha erken yumurtlama için 8. Gun. Ben yinede yapıyorum çünkü kasiklarimda ağrı var. UsutTüm sanırım ama belki yumurtlamadir diye de testi mi yapiyorum
Gecen ayla aynı gün ayni zamanda tekrar kasık agrim var cok agrıyo belki de usuttum diyorum yumurtlama zamanı bıttı heralde on gun kaldı adetıme :KK76:ruyana koptum bu arada :KK71:

Kızlar merhaba bende 5 aylık evliyim önümüzdeki aydan itibaren bebek çalışmalarına başlıyacağız :) 23 yaşındayım aslında daha erken gibi ama benim en büyük hayalim anne olmak . Birde kpss belasıyla uğraşıyorum . Tereddütlerimde var ama bir yandan biyolojik saatim çınlıyor :D İnşallah hepiniz bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz :)

Kızlar merhaba bende 5 aylık evliyim önümüzdeki aydan itibaren bebek çalışmalarına başlıyacağız :) 23 yaşındayım aslında daha erken gibi ama benim en büyük hayalim anne olmak . Birde kpss belasıyla uğraşıyorum . Tereddütlerimde var ama bir yandan biyolojik saatim çınlıyor :D İnşallah hepiniz bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz :)
Hoşgeldin :) Herkesin tercihi farklı eğer hazır hissediyorsan neden olmasın. Ama hep söylüyorum yaşın genç olsa bir kaç sene düşünmem :) Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah çok bekletmeden gelir bebiş ;)

Iyi geceler arkadaslar ben de dusunuyorum insallah Rabbim kismet ederse bir de ikiz verirse soyle cift yumurta bir kiz bir erkek bir de hamileligim cok saglikli huzurlu gecerse bir de lohusalik depresyonsuz musmutlu bol sutlu uslu saglikli hayirli bebislerle gecersee degmeyin keyfe cok mu sey istedim yok yahu Rabbimizin hazinesi bol istersek verir insallahRabbin isteyen herkese nasib etsin arkadaslar. Rabbim bagislarsa 16 aylik bir kizim var simdi 2. Yi dusunuyoruz. Kizin hamileligi biraz zordu. Insallah bu kolay olur Rabbim aratmadan verir hepimize

Hoşgeldin :) Herkesin tercihi farklı eğer hazır hissediyorsan neden olmasın. Ama hep söylüyorum yaşın genç olsa bir kaç sene düşünmem :) Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah çok bekletmeden gelir bebiş :KK66:
Hoşbulduk :) fazlasıyla hazır hissediyorum galiba eşime göre default olarak annelik ayarları varmış bende :) Benim tek sıkıntım temmuzda sınavım var umarım sınav olmadan şubatta filan atanırımda bu stres geçer ama aklımda bebiş varken konsantre bile zor oluyorum ben yumurtlama günlerimi anlıyorum birde yarın yumurtlama günüm bu ay daha korunucaz bakalım :( inşallah hepimizin çabucak hayırlısıyla gelir bebekleri

Hoşbulduk :) fazlasıyla hazır hissediyorum galiba eşime göre default olarak annelik ayarları varmış bende :) Benim tek sıkıntım temmuzda sınavım var umarım sınav olmadan şubatta filan atanırımda bu stres geçer ama aklımda bebiş varken konsantre bile zor oluyorum ben yumurtlama günlerimi anlıyorum birde yarın yumurtlama günüm bu ay daha korunucaz bakalım :KK43: inşallah hepimizin çabucak hayırlısıyla gelir bebekleri
o ayarlardan banada lazım :) Nenden 1 ay daha korunuyorsunuz. Bebiş olunca çalışmaya vakit kalacak mi :) gerçi böylede hep aklında olacak. Çok bekletmeden gelisn inşallah o zaman canım :)

Iyi geceler arkadaslar ben de dusunuyorum insallah Rabbim kismet ederse bir de ikiz verirse soyle cift yumurta bir kiz bir erkek bir de hamileligim cok saglikli huzurlu gecerse bir de lohusalik depresyonsuz musmutlu bol sutlu uslu saglikli hayirli bebislerle gecersee degmeyin keyfe cok mu sey istedim yok yahu Rabbimizin hazinesi bol istersek verir insallahRabbin isteyen herkese nasib etsin arkadaslar. Rabbim bagislarsa 16 aylik bir kizim var simdi 2. Yi dusunuyoruz. Kizin hamileligi biraz zordu. Insallah bu kolay olur Rabbim aratmadan verir hepimize
:) Bayaşey istemişsin tabi ama kısmet bu işer Allah nasip ederse hepsi olur :) Hayırlısı olsun inşallah

Canim hoşgeldin kpss derken ogretmen mısın atanmak istiyorsun oncelikle ıs sonra bebek olur insallah zaten bu ay olsa bile ekımde dogar

Amin cnm allah hepimizin gönlüne gore verir inşallah

o ayarlardan banada lazım :) Nenden 1 ay daha korunuyorsunuz. Bebiş olunca çalışmaya vakit kalacak mi :) gerçi böylede hep aklında olacak. Çok bekletmeden gelisn inşallah o zaman canım :)
Bu ay bebek olursa sınavda 6,5 -7 aylık oluyor o zaman da sıralara zor sığmaya başlarım :D ben şimdiden araştırmaya başladım hangi ay bebek olursa rahat ederim diye tabi bu işler planla olmuyor ama ne bileyim öteki ay kafam daha rahat olacak gibi bat 30 ocakta ondan sonra bakalım nasip ne olur :) bebek olunca gelecek olan ayarlar bana önceden geldi canım :D fazla anaç biriyim galiba ondan hadi bakalım güzel haberler vermek nasip olur inşallah burada paylaşırız

Back