• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar doktordan geliyoruz.. maalesef eşimin spermiogram testinde morfoloji kötü çıktı. doktor hamile kalma ihtimalin düşük dedi. Şimdi üroloji dr araştırıcaz.. inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sorunu.. Yani benim bu ay umutlar suya düştü.. ovulasyon testini de yaptım bugün ama dünküne göre silik gibi.. bu ay daha da yapmıcam zaten :KK43:
Canım üzme kendini, Rabbim nasip ederse hertürlü olur.. Inşallah tez vakitte hamiş oluruz hiç takma kafaya olacağı varsa olur canım ☺

İşte boyle

Eklentiler

• DSC_0247.JPG
    DSC_0247.JPG
    40,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar nette Sperm 3 gün falan içimizde yaşıyo diyo. Bu kesin mi? ? Gün içerisinde çok hareket ediyosak da gene yaşar mı ?? Kafam bi milyon gene

Kızlar nette Sperm 3 gün falan içimizde yaşıyo diyo. Bu kesin mi? ? Gün içerisinde çok hareket ediyosak da gene yaşar mı ?? Kafam bi milyon gene
Canım sen ne kadar hareket ederden et. O spermler tüplere doğru ilerlemeye başlıyor. Sanırım yarım saat içinde tüplere ulaşıyor. Oraya ulaşan çıkamaz herhalde bilemedim ki :KK45:

Ben takvime göre 11.gün bılıyordum ama test oyle gostermedı her gun calısmıyorum ben
Canım o halde yumurtlamş da olabilirsin,, bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım benimde biraz koyu çıktı sonraki günler hep silik. İyice kafam karıştı :( Bende gün aşırı çalışıyım dedim yumurtlama günlerinde. Bugün 15. Günüm

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31 denemede 6 subat
happy85xbeklemede25 ocak
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede x
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 2aralik
Preg 28 denemede 18 ocak
DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak
lapremature x HAMILE:) 11 aralik
denizege34 30 denemede 30 ocak ocak
cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik
Esaskiz43 23 denemede 29aralik
ebruliank x denemede 25 ocak
charmant x denemede 1 ocak
sugar85 x denemede 14ocak
Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak
asilsoy x denemede 10 ocak
hayatguzel2015 X denemede 1 ocak
melev 36 denemede25ocak
sissy06 32 denemede19 ocak
Neseli_Hatunxdenemede30ocak
Minik_kuss 25denemede31ocak
debraa 28 denemede 25 ocak
kahve_delisi 29 denemede 12 ocak
baby23 24 denemede 28ocak

[/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]

benim 11 ocakta geldi reglim canım bu ayda olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık bat 7 şubat değiştirebilirmisin listeden:)

Kızlar ben adet oluyorumm ne yazıkkii hemde 10 gün erken oldum :( Ne bekliyordum ne oldu püffff :mad::mad:

Kızlar benim ovulasyon testi uygulamam kafamı karıştırdı iyice,, bugün 16. Günüm ve malesef 2 çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. T çizgisi hep silik ne diyorsunuz? Geçen aylarda 16. Gün yumurtlamışım

Back