• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

30-31 günde bir oluyorum normalde.. kullanma talimatında 13.gün başlayın yazıyor başlamam gerekiyordu ama ben adetim bitti 4-5 gün snra başladım yapmaya sıvı alımamıma dikkat ediyorum

Anladım canım. sen yinede çalışmalara devam et kaçırmamak için.. bu testler biraz kafa karıştırıcı gerçekten.. benimde bu gün dünkü kadar koyu çıkmadı sanki.. :(

Bugün sabah gittim canım çok şükür keseyi gördük darısı kalp atımına inşallah iyi gidiyor çok şükür darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...

Amin inşallah canım.. ama benim eşimin spermiogram sonuçları çok iyi çıkmadı.. onun için biraz daha belicez sanırım bebiş için :(

Kızlar doktordan geliyoruz.. maalesef eşimin spermiogram testinde morfoloji kötü çıktı. doktor hamile kalma ihtimalin düşük dedi. Şimdi üroloji dr araştırıcaz.. inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sorunu.. Yani benim bu ay umutlar suya düştü.. ovulasyon testini de yaptım bugün ama dünküne göre silik gibi.. bu ay daha da yapmıcam zaten :(

Kızlar doktordan geliyoruz.. maalesef eşimin spermiogram testinde morfoloji kötü çıktı. doktor hamile kalma ihtimalin düşük dedi. Şimdi üroloji dr araştırıcaz.. inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sorunu.. Yani benim bu ay umutlar suya düştü.. ovulasyon testini de yaptım bugün ama dünküne göre silik gibi.. bu ay daha da yapmıcam zaten :KK43:
Canım en azından sorunu biliyorsunuz. Gereken tedavi uygulanır ve çarçabuk gelir bebiş. Yerinde olsam çalışmalara devam ederim. Hiç belli olmaz tutacağı varsa tutar. Ovu testi bugün daha silikse belki bugün yumurtlama olmuştur. Boş geçirmem ben olsam. Ne olur ne olmaz

Canım en azından sorunu biliyorsunuz. Gereken tedavi uygulanır ve çarçabuk gelir bebiş. Yerinde olsam çalışmalara devam ederim. Hiç belli olmaz tutacağı varsa tutar. Ovu testi bugün daha silikse belki bugün yumurtlama olmuştur. Boş geçirmem ben olsam. Ne olur ne olmaz

yok çalışmalara devam ederiz zaten eşimin morale ihtiyacı varr ;) ama ovulasyon testini yapmıcam biraz akışına bırakayım şu aşamada diyorum..

Kızlar dün gece bel ağrısından uyuyamadım. Adetin ilk günü gibi ağrı çektim.Hafifte kasık ağrısı vardı. Dedim acaba yumurtluyomuyum umut işte :) Ama yumurtlamamışım test öyle dedi. Üşüttüm galiba hala da ağrıyo. Hani demiştim ya aslan pençesi hayıt tohumu çayı falan içyorum diye. Geçen hafta başlamıştım. Acaba diyorum onlar yapar mı

Back