• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlar selam . hala adet olmadım. normalde 9 ocakta olmam lazımdı. kan testim 10 ocakta yapıldı ama bişey çıkmadı sadece kocaman bir negatif. en son ilişkim ayın 1.inde olmuştu ve sanki yumurtlamayı bile o tarihte hisstettim. 1. deki tutmuşsa kanda ne zaman çıkar. bir de dün kahverengi akıntı geldi ama çok azdı.

umarım geç döllenmedir.. biraz bekle canım... Ama streste geciktirebilir..

Bende yapmadım henüz bu testleri ama test hakkında çok şey okudum hem burda yapanlardan hem internetten. Bazıları sende olduğu gibi biraz belirginleşip kaybolmuş ve o belirginleştiğinin ertesi gün birliktelik olup hamileyim diyeni okudum. Sen bu günleri değelendir ve testide yapmaya devam et bence canım

canım umarım dün geceyi değerlendirmişsindir. LH değeri en yüksek seviyesine çıktıktan 12 saat sonra yumurta çatlarmış o yüzden dün değerlendiremediysen bugün mutlaka ilişki olsun bence. Senin incir kürleri erken çatlattı sanırım.
Kızlar bugünde yaptım yine silik çıktı. Dediğiniz gibi değerlendirecem bugünleri, geçen aylarda 16. Gün yumurtlamışım genelde, bugün 14. Günüm

Hâlâ silik

Eklentiler

• DSC_0246.JPG
    DSC_0246.JPG
    40 KB · Görüntüleme: 78
Gunaydın kızlar ovulasyon testınde 2. Silik çızgı mutlaka cıkar su ıle yapınca bıle cıkıyor gıtgıde koyulasma degıl birden koyulasıyor denenmıştır zamanında

Kızlar benim batım 25 ocak 10 günüm var daha ama buğün lekelenme olmuş bende anlamadımn çok erkennn olduu nereden çıktı şimdi buuu ,ben daha yumurlamadım bileeeee:mad::mad::mad:

canım bat a 10 gün varsa yumurtlamışsındır bence yaa ... biz bu lekeyi hayıra yoralım hayır olsun :KK66:
Hayır olsun inş. tabiikide...Ama ben ovulasyon testi yapıyorum adetim bitti 4-5 ün snra başlamıştım her gün yapmaya hiç çift koyu çizgi yakalayamadımm :( buğünde yaptıım ama lekelenmeyi gördümm

Hayır olsun inş. tabiikide...Ama ben ovulasyon testi yapıyorum adetim bitti 4-5 ün snra başlamıştım her gün yapmaya hiç çift koyu çizgi yakalayamadımm :KK43: buğünde yaptıım ama lekelenmeyi gördümm

kaç günde bir oluyorsun adet? bir de sıvı alımına dikkat ettin mi? genelde doktorlar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur diyorlar ama tabi kesin midir bilmiyorum.

kaç günde bir oluyorsun adet? bir de sıvı alımına dikkat ettin mi? genelde doktorlar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur diyorlar ama tabi kesin midir bilmiyorum.
30-31 günde bir oluyorum normalde.. kullanma talimatında 13.gün başlayın yazıyor başlamam gerekiyordu ama ben adetim bitti 4-5 gün snra başladım yapmaya sıvı alımamıma dikkat ediyorum

Son düzenleme:
Back