• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Aksine dün sıvı almıştım, bugün gündüz boyu bişi yiyip içmedim. Bilmiyodum sıvı almamak gerektiğini burdan öğrenince bugün dikkat ettim o hususa
Bende yapmadım henüz bu testleri ama test hakkında çok şey okudum hem burda yapanlardan hem internetten. Bazıları sende olduğu gibi biraz belirginleşip kaybolmuş ve o belirginleştiğinin ertesi gün birliktelik olup hamileyim diyeni okudum. Sen bu günleri değelendir ve testide yapmaya devam et bence canım

kızlar selam . hala adet olmadım. normalde 9 ocakta olmam lazımdı. kan testim 10 ocakta yapıldı ama bişey çıkmadı sadece kocaman bir negatif. en son ilişkim ayın 1.inde olmuştu ve sanki yumurtlamayı bile o tarihte hisstettim. 1. deki tutmuşsa kanda ne zaman çıkar. bir de dün kahverengi akıntı geldi ama çok azdı.

kızlar selam . hala adet olmadım. normalde 9 ocakta olmam lazımdı. kan testim 10 ocakta yapıldı ama bişey çıkmadı sadece kocaman bir negatif. en son ilişkim ayın 1.inde olmuştu ve sanki yumurtlamayı bile o tarihte hisstettim. 1. deki tutmuşsa kanda ne zaman çıkar. bir de dün kahverengi akıntı geldi ama çok azdı.
normalde reglınde gecıkmeler oluyormuydu?

canım döllenmeden 10 12 gün sonra çıkar diye biliyorum. 1inde döllense bugün çıkmalı. yerinde olsam bir iki gün daha beklerim

canımmmm nasıl gidiyor hamileik. Bulantılar zorluyor mu kasık ağrıların var mı hala :KK43:
bulantım var
hemde çokk :( herşeyden hemde sabah su içtim ıkı yudum
5 bardak içmişim gibi çıkardım
kasık agrım devam edıyor ara ara rahım genışlemesıymiş...valla korkutmak gıbı olmasın ama süreç zor
allah yardım etsin

Adetime son bir hafta bel agrim inanilmaz bacaklarima vuruyor erken mi adet olacagim ne

Selamm cici hanimlar.ins yeni gebelerimiz cikmistir.benn hala yaramaLik yapamadim utku saolsun okadar yoruyoki gece olinca pert oluyoruz:KK53:

Turkuaz eşine yapacağın sürprızı okuyunca gulumsedım bırden.oglumda benım planladığımın aynısı.ama ben sabah ilk ıdrarla yapınca cıft cızgıyı görunce aglayarak kostum sarıldım elımde cubukla sen yap mutlaka planını ınsan sonra pişman oluyor

bulantım var
hemde çokk :( herşeyden hemde sabah su içtim ıkı yudum
5 bardak içmişim gibi çıkardım
kasık agrım devam edıyor ara ara rahım genışlemesıymiş...valla korkutmak gıbı olmasın ama süreç zor
allah yardım etsin
hadi yaa :( benim annemin hamilelikleride çok kötü geçmiş. benim mide zaten ne olsa bulanır. adette bulanır üşütürüm bulanır acıkırım bulanır çok yerim bulanır. hamilelikte düşünemiyorum. ilk 3 ay kötü sonrası güzel diyolar canım. sık dişini az kaldı

Aksine dün sıvı almıştım, bugün gündüz boyu bişi yiyip içmedim. Bilmiyodum sıvı almamak gerektiğini burdan öğrenince bugün dikkat ettim o hususa

canım umarım dün geceyi değerlendirmişsindir. LH değeri en yüksek seviyesine çıktıktan 12 saat sonra yumurta çatlarmış o yüzden dün değerlendiremediysen bugün mutlaka ilişki olsun bence. Senin incir kürleri erken çatlattı sanırım.

Evettt benim ovulasyon testi günlerim başladıı bugünkü resim ; bu kadar koyu beklemiyodum o_O
20150113_160855.jpg

Back