- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.401
Benim oglusum 14 subat gecesi olmustu :) gec gelen sevgililer gunu hediyesi gibiydi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spermiogram test sonucunu paylasır mısın bizimlede lütfeeennn, benim esimde yaptırdı sonucu aldım ama henüz yorumlaması icin herhangi bir doktora götüremedik :/oh ohh muhabbetler almış başını gitmiş takip edemedim ben.. Yarın 9. günüm ovulasyona başlıyorum, yarın spermiogram testi de belli olacak eşimin.. çok heycanlıı :)
uuuff evet yaaaa dün gece bende onu düşündüm. Aklıma binbir türlü sürpriz biçimi geldi sabah 4 e kadar uyuyamadım kızlar. Hey güzel Allahım inşallah kabul olsun dualarımızbende bugun yarın calışmalara başlicam bebeklerimiz sevgililer günü hediyesi olur inşallah![]()
yaşasıınnnn yaklaşıyosun canım bu iyi bişey :) Enneemmmm bisikletini falan iyi çevir kalkma ayağa kız sabret biraz sevgililer günü sürprizi yapçazT turkuazkebelek cızgı olusmaya baslıyo sanki sen de yaptığımda hıcbır sey yoktu dun nokta seklinde cıktı bu gun de cok sılık cızgı
Haha ayy gercekten mı ben bu sürpriz konusunda cok basarısızım herseyi esıme soyluyorum hemenuuuff evet yaaaa dün gece bende onu düşündüm. Aklıma binbir türlü sürpriz biçimi geldi sabah 4 e kadar uyuyamadım kızlar. Hey güzel Allahım inşallah kabul olsun dualarımız
Bende çarşamba başlıyorum. gün güm paylaşıcam burda yorumlayın :)
kızlar bu testi yaparken içmeden nasıl duruyorsunuz. Ben çok susarım 4 saat
Bugünkü ovulasyon testim dünkünden daha silikNapıcam ben şimdi kızlarr
spermiogram test sonucunu paylasır mısın bizimlede lütfeeennn, benim esimde yaptırdı sonucu aldım ama henüz yorumlaması icin herhangi bir doktora götüremedik :/[/QUOTE
biz bir aksilik çıkmazsa çarşamba günü doktora göstericez o zaman konuşuruz canım. Bu arada test sonucunda hiç yorum falan yazmıyor mu hani genelde referans değerleri falan olur ona göre düşük yüksek yazar ne bilimm. hiç spermiogram testi görmediğim için soruyırum :)
canım bende öyleyim anında yetiştiririm. Ama eğer bu ay tutarsa söz verdim kendime 14 şubata kadar saklıcam :) Benim fikirlerim var . Eşim zaten yer ayırtır yemek için. Hediye almamaya söz vermiştik ama ben bebek ayakkabsı alırım bir de eğer kese görünürse ultrason fotosu ve test çubuğu ( şu ucu kırılanlar var yani idrar konan kısmı kırılıp atılan). Bir kutuya koyarım. Test çubuğuna bu annemin ilk varlığımdan haberdar olduğu test çubuğu, patiklere annemin bana ilk aldığı ciciler, ultrason görüntünede bu da benim ilk resmim hazır ol ben geliyorum yazıcam :). Allah nasip eder tutarsa tabi ki :) Tutmazsa da canımız sağolsun 14 şubat şart mı başka zaman yaparım sürprizi mi :)Haha ayy gercekten mı ben bu sürpriz konusunda cok basarısızım herseyi esıme soyluyorum hemensizden fıkır calarım test yaptıgımı da soylememem lazım
![]()
Canım sıvı alımın fazla olmuş olabilir ya da dün yumurtlamış olabilirsin. Bence her ihtimale karşı bugün mutlaka çalış.Bugünkü ovulasyon testim dünkünden daha silikNapıcam ben şimdi kızlarr
Super canım inşallah uygulamak da nasıp olur bende adet olmasam da oldum numarası yapıyım barı zaten evde olmayacağız annelerin evınde bır hafta bırlıkte kalcaz sonrakı hafta tekimcanım bende öyleyim anında yetiştiririm. Ama eğer bu ay tutarsa söz verdim kendime 14 şubata kadar saklıcam :) Benim fikirlerim var . Eşim zaten yer ayırtır yemek için. Hediye almamaya söz vermiştik ama ben bebek ayakkabsı alırım bir de eğer kese görünürse ultrason fotosu ve test çubuğu ( şu ucu kırılanlar var yani idrar konan kısmı kırılıp atılan). Bir kutuya koyarım. Test çubuğuna bu annemin ilk varlığımdan haberdar olduğu test çubuğu, patiklere annemin bana ilk aldığı ciciler, ultrason görüntünede bu da benim ilk resmim hazır ol ben geliyorum yazıcam :). Allah nasip eder tutarsa tabi ki :) Tutmazsa da canımız sağolsun 14 şubat şart mı başka zaman yaparım sürprizi mi :)
bende numara yapıcam nerden anlıcak ki :) uufff Hey güzel Allahım sen büyüksün duy sesimizi gerçek olsun hayallerimizSuper canım inşallah uygulamak da nasıp olur bende adet olmasam da oldum numarası yapıyım barı zaten evde olmayacağız annelerin evınde bır hafta bırlıkte kalcaz sonrakı hafta tekimhayal kurmak bile güzel
![]()
kız ben yapamadım utandım:) Sonra söyledim benimkine böyle böyle yapmalıyşım desene bu ay çok gülecez, kasma kendini ben tutup sallıcam seni dedi artık iyice utanırım hiç yapamam. Densiz benim kocam yaBen yaptım dun ama On dakika falan durdum
yavrum ne utanıyorsun yahu sen de dalgaya al gitsin bende başta çok çabuk sıkılıyordum ama şimdi çözümü buldum eşimi banyoya yolluyorum üstüme de battanıye ayakları da yatagın başlığına koydum mu elime de telefonumu alıyorum 30 dakikada tamamkız ben yapamadım utandım:) Sonra söyledim benimkine böyle böyle yapmalıyşım desene bu ay çok gülecez, kasma kendini ben tutup sallıcam seni dedi artık iyice utanırım hiç yapamam. Densiz benim kocam ya
ya ben utanacağımı hiç tahmin etmedim ama iş uygulamaya gelince o kadar kolay olmadığını anladım. yapıcam el mecbur. daha yumurtlamamışımdır zaten adet bugün bittiyavrum ne utanıyorsun yahu sen de dalgaya al gitsin bende başta çok çabuk sıkılıyordum ama şimdi çözümü buldum eşimi banyoya yolluyorum üstüme de battanıye ayakları da yatagın başlığına koydum mu elime de telefonumu alıyorum 30 dakikada tamam![]()