• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

yumurtan çatlamaya yakın olabilir tatlim yarın yine test yap. Bir de o testler alınan sıvının fazla olması sebebiyle silik çıkabiliyor. Mutlaka 4 saat mümkün olduğunca az sıvı tüket öyle yap. Akıntını takip ediyormusun
Akıntı takibi nasıl oluyo canım ?? Şeffaf bi akıntım oldu biraz

merhaba kızlar
kısa bi aradan sonra sıze selam verıımm dedım
oncelıkle D DECEMBER2014 tebrik ederimm ikinci gebeliğini
hepinize bol şans diliyorum bu ay için inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz.
bende de durumlar aynı gecen gun gittik keseyı gorduler bakalım yarında tekrar kontrole gıdecegım
sizi okudukça ben strese giriyorum..bılıyorum heyecanlısınız ama lutfen strese gırmeyın çünkü sizi olumsuz etkiliyor..
allah kalbinize gore versın ...sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin...öpüyorum hepinizi
Tşk ediyorum canım benim..Amin inşallah herkesin güzel haberlerini alırız buradan.. :D

oh ohh muhabbetler almış başını gitmiş takip edemedim ben.. Yarın 9. günüm ovulasyona başlıyorum, yarın spermiogram testi de belli olacak eşimin.. çok heycanlıı :)

yok yapmadım ben daha, benim 30 ocak, geçen ay 12-13 .günlerde ovulasyon olmuştu. zaten eşim test vermek için perhizdeydi o yüzden boş geçiyoruz bu aralar :)
Anladm canmm bende bugün eve gider gitmez ovulasyon testi yapıcam.. atarım fotosunu bi bak olur mu ? Sen anlıyosun ovulasyon testinden

Anladm canmm bende bugün eve gider gitmez ovulasyon testi yapıcam.. atarım fotosunu bi bak olur mu ? Sen anlıyosun ovulasyon testinden

bende geçen ay yaptım sadece canım, ovulasyon yapanların forumlarından gördüklerime göre yorum yapıyorum :) Birde burda D DECEMBER2014 ün yaptığı bir test var ilk sayfalarda bayağ koyu onunla da karşılaştırabilirsin. şu anda hamile :)

Back