• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Batim 18 ocak ama.iki aydir 30 gunde bir oluyorum 21 ocak a kaymis olabilir. Yumurtlama tarihim 28 gunde bir oldugunda 4 u idi 30 gunde bire gore 7si bugun 10u oldu. Calismaya devam etmeli miyim

Kızlar acil yardım !. Ovulasyon testim bu, ikinci çizgi silik, sağ yumurtalığmda da hafif bi sancı var.. Ne demek oluyor?? Yarın testi tekrarliyim mi yoksa LH artışı olmuş mu??

Eklentiler

• 20150111_214654.jpg
    20150111_214654.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar acil yardım !. Ovulasyon testim bu, ikinci çizgi silik, sağ yumurtalığmda da hafif bi sancı var.. Ne demek oluyor?? Yarın testi tekrarliyim mi yoksa LH artışı olmuş mu??
Canım pozitif olması için en az iki çizginin aynı koyulukta olması gerekiyor tekrarlaman lazım

Biras bekleyince daha koyulaştı, ilk kez yapıyorum ondan heyecan yaptım adetimin 12. Günü bugünn

Eklentiler

• 20150111_220731.jpg
    20150111_220731.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 89
yumurtan çatlamaya yakın olabilir tatlim yarın yine test yap. Bir de o testler alınan sıvının fazla olması sebebiyle silik çıkabiliyor. Mutlaka 4 saat mümkün olduğunca az sıvı tüket öyle yap. Akıntını takip ediyormusun

Back