• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))
bız su ara mutluluk ayı modundayız bır kere takvıme gore olan ovulasyon gunune denk geldı o gun sadece deneme yaptık cok kotuydu gulme krızıne gırdım ben o yuzden su an deneme modunda takılmıyoruz :)))

gecen burda bır konuda okudum ayakları dıkıp bısıklet cevırır hareketı yapılıyormus kırk kere doktor demıs bu ay deneyecem bakalım:)

[Qdegilddjazik, post: 38792908, member: 651381"]Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))[/QUOTE]
Sen hamile kalinca dusecegi boslugu tahmn edebiliyormusun :)

Kocalar kafayi yedigimizi dusunecek bu gidisle. Manzarayi gozundd canlandirabiliyormusun :) Aman diyim bunu da abartma ertesi gune kas agrisindan ayaga kalkamazsin p)
Hahahaha ay çok yaşa yok yaaa yine olmıcak diye isteksiz bekliyorum ayaklarım tavanda :)

[Qdegilddjazik, post: 38792908, member: 651381"]Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))
Sen hamile kalinca dusecegi boslugu tahmn edebiliyormusun :)[/QUOTE]
Ay şekerim onun sorunu valla beni enterese etmiyo çok:)

Anladım canim hadi hayırlısı bırsey cikmaz insallah kafa olarak rahatlamış olursun
Banada çıkıcak gibi gelmiyo canım nedense ama allah bilir tabi oof çok korkuyorum canım acırmı acaba ya anaztazili yaptırcam. Sen çektirdinmi hiç

Banada çıkıcak gibi gelmiyo canım nedense ama allah bilir tabi oof çok korkuyorum canım acırmı acaba ya anaztazili yaptırcam. Sen çektirdinmi hiç
Yok canım ben bır aydır deniyorum cektırmedım sadece biliyorum bunu tuplere bakıldığını.. anestezi olacaksa hıssetmezsın dıye dusunuyorum

@happy85 senın bat da 25 ocak gorunuyor ovulasyon zamanın ne cıkıyor senın ben bugun ovulasyon testı yaptım tek cızgı cıktı kacırdım mı acaba dıyorum

ayy canım bat günümüz aynıymış :) ama galiba benim batım biraz önceye de kayabilir ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladım 9 +14 = 23 ü falan olabilir...
@happy85 senın bat da 25 ocak gorunuyor ovulasyon zamanın ne cıkıyor senın ben bugun ovulasyon testı yaptım tek cızgı cıktı kacırdım mı acaba dıyorum
Kızlar ben ovulasyon testi almadım gelen akıntıya gore bugün basladi yumurtlama gunu bende 4, 5 gun devam ediyor akıntı oradan tahmin ediyorum bugunlerı degerlendırelım derim benım adetim 30,35 gunde bır oluyor

Back