• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Selam kızlar, iyi akşamlar herkese :KK68: bat bugündü, adet olmadım. Hiçbir belirti de yok zaten, ama test de negatif. Nedir bu belirsizlik ya :KK61:

Kızlar benim tutmamıştır ama tuttuysada o yavrucak nereye tuttu bilemiyorum :) Mutfak dolaplarını sildim oraya uzan buraya tırman. Sonra alış veriş yapalım dedik zeki kocam anahtarı kapıda unutmuş. Yanımızda parada yok çilingir çağıramadık. Gittik site yönetimine teknik eleman yolladılar. Adamın elinde ince bişey kapının arasına sokmaya çalışıyo, eşim kapıyı itiyo. Adam banada abla sende salla kapıyı kendine çek it çek it hızlı hızlı dedi. Ama gücüm yetmedi. Popo gücümle vurdum kapıya vurdum kapıya. iç organlarım bile yer değiştirdi o sarsıntıyla.
Turkuazcım bende günlerdir temizlik yapıyorum ne cam kaldı ne kapı ne balkon.. Heryer o kadar kirlenmşti ki, tatili bekliyodum saten bunun için :cry: Eskiler ne işler yapıyomuş gene de sağlıklı çocuklar doğurmuşlar,, ben bu konuda şimdiki neslin çok pinpirikli olduğunu düşünüyorum..

Turkuazcım bende günlerdir temizlik yapıyorum ne cam kaldı ne kapı ne balkon.. Heryer o kadar kirlenmşti ki, tatili bekliyodum saten bunun için :cry: Eskiler ne işler yapıyomuş gene de sağlıklı çocuklar doğurmuşlar,, ben bu konuda şimdiki neslin çok pinpirikli olduğunu düşünüyorum..
evet canım yaa. Ama haklı olarak pimpirikliyiz çünkü artık tutturmak bile zor. Yedik hormonluları kimyasalları dengemizi bozduk

su saat itibariyle 3 gun geciktim 3 gundur test yapiorum negatif bugun viksi denedim bakalim insallah 2 hafta kaldi esimin dogum gunune surpriz yaparim

Bebe tıme denen o sacma testı kullanmayın...ben cok rahat ve stressızdım hatta yumurtlama gunlerı yeterlı ılıskı olmadıgından unudum da yoktu pek ben cızgılerı gorunce umutlandım dun ucuyodum yarın kan testı yaptrcam dıye sonucu kendımden o kadar emın aldım kî...durduk yere hayal kırıklıgı yasadım gercı ıkı gun var daha adetıme belkı bı suprız olabılır hayrlısı dıyces artık

Mentollu bi krem yakı gibi aynı araştırdım çok kişi vicksle hamile kalmış buna arkadaşımdan dahil

Back
X