- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.021
Fortel çok iyi diye okudum canım genelde. Peridector e de iyi diyenler varKizlar ben dayanamiycam test yapicam sanirim. gebelik testinde en dogru sonucu veren hangisi beni aydinlatin? Ilk kez yapicam...hangisini aliyim?
Bekle canım bir iki gün belki henüz yeterince artmamıştır hormonSelam kızlar, iyi akşamlar herkesebat bugündü, adet olmadım. Hiçbir belirti de yok zaten, ama test de negatif. Nedir bu belirsizlik ya
Bekle canım bir iki gün belki henüz yeterince artmamıştır hormon
Benım adetım yarın gelecek buyuk ıhtımal bu ay da olmadı
Turkuazcım bende günlerdir temizlik yapıyorum ne cam kaldı ne kapı ne balkon.. Heryer o kadar kirlenmşti ki, tatili bekliyodum saten bunun içinKızlar benim tutmamıştır ama tuttuysada o yavrucak nereye tuttu bilemiyorum :) Mutfak dolaplarını sildim oraya uzan buraya tırman. Sonra alış veriş yapalım dedik zeki kocam anahtarı kapıda unutmuş. Yanımızda parada yok çilingir çağıramadık. Gittik site yönetimine teknik eleman yolladılar. Adamın elinde ince bişey kapının arasına sokmaya çalışıyo, eşim kapıyı itiyo. Adam banada abla sende salla kapıyı kendine çek it çek it hızlı hızlı dedi. Ama gücüm yetmedi. Popo gücümle vurdum kapıya vurdum kapıya. iç organlarım bile yer değiştirdi o sarsıntıyla.
evet canım yaa. Ama haklı olarak pimpirikliyiz çünkü artık tutturmak bile zor. Yedik hormonluları kimyasalları dengemizi bozdukTurkuazcım bende günlerdir temizlik yapıyorum ne cam kaldı ne kapı ne balkon.. Heryer o kadar kirlenmşti ki, tatili bekliyodum saten bunun içinEskiler ne işler yapıyomuş gene de sağlıklı çocuklar doğurmuşlar,, ben bu konuda şimdiki neslin çok pinpirikli olduğunu düşünüyorum..
Viks ne kisu saat itibariyle 3 gun geciktim 3 gundur test yapiorum negatif bugun viksi denedim bakalim insallah 2 hafta kaldi esimin dogum gunune surpriz yaparim
aaaa bi yaşıma daha girdim. hiç duymamıştımMentollu bi krem yakı gibi aynı araştırdım çok kişi vicksle hamile kalmış buna arkadaşımdan dahil
canm çok şaşırdım visksi nasıl kullanıyorsun kii?enteresannnsu saat itibariyle 3 gun geciktim 3 gundur test yapiorum negatif bugun viksi denedim bakalim insallah 2 hafta kaldi esimin dogum gunune surpriz yaparim
Belime kasigima yarım parmak kadarda içine ittiriyorum 6 gün boyunca bakalım neler olcak :-canm çok
canm çok şaşırdım visksi nasıl kullanıyorsun kii?enteresannn
Bende duymamıştım hep bu sitede çok hamile kalanı gördüm hemde arkadaşım kalınca başladım denemeyeaaaa bi yaşıma daha girdim. hiç duymamıştım
Hmmmm... bende şimdi merak edip baktım sitede yapanlar ,hamile kalanlar olmuş çok ilginç bir yöntemm :)Belime kasigima yarım parmak kadarda içine ittiriyorum 6 gün boyunca bakalım neler olcak :-
Aynen denicem bende bu ay olmasa be önümüzdeki ay ise yarar inşallahHmmmm... bende şimdi merak edip baktım sitede yapanlar ,hamile kalanlar olmuş çok ilginç bir yöntemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?