- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.041
inş. hadi bakalımm güzel haberini bekliyoruzzAynen denicem bende bu ay olmasa be önümüzdeki ay ise yarar inşallah
İnsllah canm sağol sen ne zamandır ugrasiosun bebis icininş. hadi bakalımm güzel haberini bekliyoruzz
2 aydırlı canm bu ayda tutmazsa 3 ay olacakİnsllah canm sağol sen ne zamandır ugrasiosun bebis icin
2 aydırlı canm bu ayda tutmazsa 3 ay olacak
Bebe tıme denen o sacma testı kullanmayın...ben cok rahat ve stressızdım hatta yumurtlama gunlerı yeterlı ılıskı olmadıgından unudum da yoktu pek ben cızgılerı gorunce umutlandım dun ucuyodum yarın kan testı yaptrcam dıye sonucu kendımden o kadar emın aldım kî...durduk yere hayal kırıklıgı yasadım gercı ıkı gun var daha adetıme belkı bı suprız olabılır hayrlısı dıyces artık
Allah gonlune göre versin canm benim 7 ay olucak2 aydırlı canm bu ayda tutmazsa 3 ay olacak
Amin sizinde bu ay olur inşallahAllah gonlune göre versin canm benim 7 ay olucak
İnşallah canm insallahAmin sizinde bu ay olur inşallah
Yok canım ama cok karnim agriyo sende var mı@happy85 ne alemdesin gelen giden var mı
Canim hıc sanmıyorum bakalım pazartesi gününe kadar bekleyecegim umudum olmadıgı ıcın beklemek zor gelmiyor akısına bıraktım senın icinde hayırlısı bır dahaki ay olacak ben inanıyorumBenım lekelenme basladı bugun yarın gelir sen hamıle olabılırsın bence bırkac gun bekle de kan testı yaptır bakalım ınsallah senden alırız guzel haberleri
Insallah canım hepimiz için hayırlısı olsunCanim hıc sanmıyorum bakalım pazartesi gününe kadar bekleyecegim umudum olmadıgı ıcın beklemek zor gelmiyor akısına bıraktım senın icinde hayırlısı bır dahaki ay olacak ben inanıyorum
Kızlar adetime 3 gün kaldı ve ben bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Negatif çıktıSilik milik bile çıkmadı ya moralim çok bozuk
Off ya idrara geç düşüyo diyolar,, kimisi de adete 4 gün kala silik cizgiyi görüyor. Neye inanacağımı şaşırdımSıkma canını canım, belki daha gözükmemiş olabilir, benim de bat 2 gün geçti ama test negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?