Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Canim diyet mutlaka yapmak lazim, ama yani sira.. metebolizmayi hizlandiracak bir suru sey var onlarida uygulamak, bol su icmek, spor yapmak bilhassa kardio gunde min 30dak. yapildiginda cok iyi sonuclar alacagina eminim. Ben spora cok asildim, aksam gec yememe ragmen kilo verebildim :) ..

diyet yaparken, 3 beyazdan uzak durmani tavsiye ederim.. abur cubur, ufak tefek kacamaklar asla olmamali. onun yerine haftada bir gun istedigini yemen halinde daha disiplinli yol alirsin. Misafir agirlamak veya misafire gitmek diyettekiler icin pek iyi sonuc vermeyebilir.. yani kisaca bayagi bayagi kampa giriceksin disiplini bozmayacaksin :)

O ciddi bi ikilem keske yakin bi yer olsa da gidebilsek hemen :) Ben de boyle hissetcegimi dusunmemistim ama baya alistim ve sevdim. Ki henuz sosyal hayata karisabilmis deilim.
Insallah istedigin gibi bi kariyer yolu bulup kalirsin , onemli olan kendini mutlu hissettigin yerde yasamak. Zaten bu kadar uzun zaman sonra bi yere alistiktan sonra donmek bi cok acidan zordur.
Gunluge katilabilirsin tabi , ben de saglikli beslenmeye calisiorum bazen neyiin saglikli oldugu ile ilgili kafam cok karissa da :) Bilgilerimizi paylasiriz, beni motive edersin arada. Dun yaptigin videoyu gordum. Onu ben de denicem

keryneia canim soylediklerinden sadece spor konusunda cok istikrarli degilim. Bide disari ciktigimizda kontrol edemedigim durumlar olabilio ama cok nadir. Cok saol tavsiyelerin icin

Kaslardan vermek istemiyorsan spor yapmalısın yoksa çok biçimsiz bir vücudun olur

Yapmaya calisiorum, bazen kosuorum henuz 10 dk yi gecemedim ama yarim saat de yuruorum yaninda, aralarda evde ip atliorum. Kardiyo olarak bunlar var ve yogaya basladim suan haftada 1hocayla ama arttircam , hergun de evde yapmaya calisiorum. Baska sporlari da denedim ama em sevdiklerim bunlar

Studyoya basladim demistin, ordan arkadas edinebilirsin belki. Burdaki insanlar cok canayakin, dogu yakasini bilmiyorum gerci.
Myfitnesspal'a yediklerini yazmak da cok faydali oluyo bu arada, belki yapiyosundur zaten. Ben mesela cok fazla bisey yemedigimi dusundugum gunlerde bile 1800 cal civari aliyorum. Forumlarinda da cesitli diyet gruplari var, ketojenik diyet yaparken oralara cok bakiyodum ben.

kremsokola canim burasi pek oyle deil nasi anlatsam ilk tanismada herkes cok tatli cok nazik yardimsever ama devami yok ,cok profesyoneller sanki :) yani bi adim otesine gecemiosun. Kitap okuma kluplerine gidiorum, sinema vs gonullu isler yapiorum kutuphaneden cikmiorum cok keyif aliorum ama orda kalio genelde. Ingilizce kisitiyla da alakasi olabilir henuz cok akici deilim. Yoga ve kosu burda cok yaygin. Aksam 5 gibi nehir kenarinda bi suru insan kosuo, grup halinda toplasip kosanlar da var, biraz kondisyon yapip katilmak istiorum. Yoga da ayni sekilde. Hem sevdigim sporlar hem de burda toplu yapilmasi cok hos. Aslinda genel olarak zaman nasil gecio anlamiorum cok da keyif aliorum evet biraz yalniz kaldim ama esimle cok konusuruz uzun yuruyusler esliginde :) Bi eksiklik hissetmiorum simdilik. Myfitnesspal kullaniorum ama forumlarini kesfetmemistim ona da bakarim saol tavsiye ici . Ketodiyet de benim icin utopik yani cok karisik gelio, sen kilo vermek icin mi yapmistin

Evet ya insanlarin kosma azmi inanilmaz gercekten. Ne zaman havaalanindan birini alip birakmak icin sabah erken kalksam daha gun dogmadan kosmaya cikmis insanlari goruyorum=) Kosmak icin kondisyon kolay ediniliyo bu arada, eskiden 1 dk bile kesintisiz kosamazdim, artik 30-40 dk kosabiliyorum. Internette beginner running program falan diye ararsan guzel guide'lar var aklinda bulunsun. Bi de hizli kosmaya calisinca hemen tikanabiliyo insan, ben kosmaktan cok jogging yapiyorum diyebilirim o yuzden=) Yoksa hala oyle depar falan atamiyorum=))
Kilo vermek ve yag oranimi azalmak icin yapmistim ketojenik diyeti, ise yaramisti bende. Ama benim normal beslenmem de et ve sebzeye dayali, o yuzden cok zorlanmamistim. Biraz uzun devam edince cok sikiliyo gerci insan=)
Myfitnesspal'la ilgili soyle bisey soyliyim, eminim Boston'da cok kullanan vardir. Senin gibi kosmaya yeni baslayan birilerini bulup kosu antremani yapabilirsiniz beraber=)

kremsokola Ilk geldigimde soka ugramistim.Insan ister istemez kiyaslio turkiyede genelde kilo vermek icin fln genelde yurur insanlar pek kosan gormezsin. Sayisi beni soka ugratti :) Cok guzel tavsiyeler hemen bakiorum, etkinlik app lari da cok islevsel hemen hemen herseyi ordan buluorum.
Belki ilerde yag oranimi azaltmak icin bi sure ben de yapabilirim ama dedigin gibi kati oldugu icin sikici olabilir uzun vadede

Hangi diyeti yaptigin cok da onemli degil bence zaten, asagi yukari kurallari benziyo hepsinin. Hangisine uyabiliyosan onu yap gitsin=)

Bugunun menusu 1070 cal

Kahvalti (420 cal)
2 haslanmis yum
1 tortilla ekmegi
1 sosis

Ogle (230cal)

1 tabak Koz Patlican salatasi
20 badem

Aksam (420 cal)

Firinda et sote
Bol salata

Simdilik spor 2 saat tempolu yurume, 300 ip
Yoga ve cardiyo da yolda :)

Kahvaltim (335kal)
2 haslanmis yum uzerine rende mozerella
1 elma
Dereotu
5zeytin

Cok guzel kemik suyu hazirladim jellesmesi onemli ins jellesmistir 15 saattir ocakta

Ben de dun 1 saat studyoda yoga yaptim, sonrasinda da 45 dk kendim headstand ve handstand pratigi yaptim. Headstandi artik yapabiliyorum, ama duvardan ayrilmaya korkuyorum. Dun biraz onu denedim, duzgun dusmeye alistirdim kendimi. Biraz agrili oldu tabi:) handstande yeni basladim henuz sadece bacaklarimi havaya atip duvara yaslama ve 10 sn durma asamasindayim.

Yalniz bu aralar biraz kalori sayayim dedim, yapmaz olaydim. Cok fazla yiyorum ben, kalori sayip dikkat ediyim dedigimde ancak 1800e falan indirebiliyorum:)) Saymadigim zamanlar evlere senlik.

Wayy harikasin handstand bana simdilik ruya, tabi canim yavas yavas dikkatli ilerlemek lazim.
Ben de simdi 1 saat hoca esliginde yoga yaptim superdi. Ama bisey sorcam sana parmaklarim cok uyustu neden olabilir

Wayy harikasin handstand bana simdilik ruya, tabi canim yavas yavas dikkatli ilerlemek lazim.
Ben de simdi 1 saat hoca esliginde yoga yaptim superdi. Ama bisey sorcam sana parmaklarim cok uyustu neden olabilir
Valla ben ilk basladigimda downdog'da bile uzun kalamiyodum o kadar gucsuzdu omuzlarim. En cok ust vucudumda gelisme goruyorum yogaya basladigimdan beri.
Hmm, elleri falan cok kaldirdiysan hareketlerde, parmaklarina kan az gitmis olabilir. Gecer zannediyorum birazdan.

kremsokola buarada arada yediklerin mi kaloriyi sisirio yoksa ogunler mi
Fazla miktarlarda yiyorum sanirim. Yedigim seyler guzel yoksa da. Dun aksam mesela 300 gr civari somon yedim, yanina zeytinyagli salata humus falan diyince aksam yemegim oldu zaten 900 kalori:) Cok takilmiyorum ama, biraz buyukce bi insan oldugumdan kalori ihtiyacim pek az degil.

Ne guzel tadini cikar zaten onemli olan saglikli olmasi. Ben de az once atistirmalik hazirladim, normal ogun gibi olmus kalorisi ama takmiorum onemli olan ihtiyaci almak

Verano_porteno ben de bu aralar atistirmalik bebek havuc ve tek servislik humus aliyorum yanima. Kitir kitir onu yiyorum sonra bilgisayar basinda:)
Evet bebek havuclar cok basarili katur kutur gidio, humus da cok severim bulmasi kolay heryerde satilio. Ben evde yapiorum gerci aliskanlik :) Bilgisayar basinda surekli canin bisiler istiodur atirstirmaliklar onemli, kac ogun yapiosun bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…