Ikinci ogunum saat 4 de : 1 kase etli sehriye corbasi, 1 tabak dolu dolu ispanak kavurma, 1kase yogurt, yaklasik 6 yemek kasigi humus
Bu kadar cok yedim sadece 1100 kalori tuttu. Bugunu erken kapatiorum bu aksam baska bisey yemek yok
Burda acayip kar var kosuya cikamadim. Kahvaltidan once metabolizma cayi yapip ictim. Kaynamis suya maydonoz, limon , kucuk portakal, zencefil ve tarcin atip 5 dk daha kaynatip biraz da icinde beklettim. Orjinal tarifte elma kabugu vardi ama evde yoktu yerine maydonoz koydum.
Kahvaltim : 1 burrito ekmegi, 2 haslanmis yumurta, cheddar peynir, zeytin veee malesef sutlu irmik tatlisi ( dun aksam esime yaptim, aksam yemedim hakkimi sabaha sakladim) toplam 600 kalori civari. Oglen yarim saat de zumba, cikamamis olabilirz ama sporu evde yaptik tabiki
Bu arada kalori saymamdaki amac aslinda bazal metabolizma altina dusmemek gunde en az 1200 vs almaya calisiorum yoksa daha buyuk sikintilar olusuo. Hatta sporu duzene soktuktan sonra 1500 lere cikarmam lazim ama iki ogunle doymus oluorum ve sagliksiz bisey de yemek istemiorum. Yarin biraz daha erken kalkip 3 ogun yapmayi denicem :)))
Bugun kardiyo yapmicam, kaslarim dinlensin biraz ama yoga yapabilirim ve tabiki olmazsa olmaz yuruyus.
Kahvaltim: 1 kase yogurda 10 badem, 2 kasik yulaf kepegi, 3 ceviz yaninda da yarim dilim sutlu irmik tatlisi
Bugun kahvaltiyi gec yaptim ondan bi tek aksam yemegi yerim
Normalde ayda bir olculerimi alacaktim ama bugun olculerimi alicam cunku yarin 21 gunluk bi challange'a baslicam spor konusunda, diyetim zaten iyi gidio. Kararim su sabah ac karnina hiit kardiyo ( kosu seklinde ve yag yakmak icin) aksam da pilates..