Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Sabah kalkar kalkmaz 10 dk kosu ve yarim saat yuruyus
Kilo takildi o yuzden haftasonuna yag yakici corba yaptim, yag yakiomu bilmiorum ama kilom daha once de takilmisti ve ise yaramisti. Haftasonu ufak eklemeler disinda sadece bu corbayi icicem
Kahvalti: 1 kase corba , 1 dilim ananas

Corba da lahanali fln ama baya lezzetli oldu. Tuttum bu corbayi
Ogle
1 kase yag yakici corba
1 kase zeytinyagli naneli yogurt

Aksam

1 kase yag yakici corba

Henuz sporumu yapmadim guzel bi yoga yapip gunu tamamlarim

Yagmur var, ne zaman hirslansam hava beni engellio. Ben de evde ip atladim 100 luk setlerle 300 adet sabah
Kahvalti

Klasik karatay

Metabolizma cayi ne bulduysam koydum icine orjinalinde elma, tarcin, karabiber, zencefil, limon, karanfil var ben maydonoz , kekik, adacayi da ekledim ayrica saglik etkisi olsun die zerdecal da koydum, zerdecal yagla alindiginda etkili oldugu icin de az bi zeytinyagi ekledim 5dk kaynattim. Tadi gayet guzel oldu tavsiye ederim.

Ogle yemegim

Koz patlican, biber , sogan, sarimsak firin posetinde pisirdim uzerine zeytinyagi , nar eksisi ve limon

Spor: 300 ip atlama ve yarim saat yoga

Aksam

Firinda balik ve sebze
Salata

Bugun tum gun evdeydim, bi sekilde hareket etsem de disardaki kadar etkili olmuyor. Sanirim kilo da veremedim yarin gorcez artik. Ama nolursa olsun umudumu yitirmek yok. Bozmuorum ama yinede takildimi gitmior deli olcam.

Bugun 1. Ayi bitirdim. Kilom 2 haftadir sabit malesef. Ama 1 ayda 3 kilo fena da deil moral bozmaya gerek yok ,hem duraklamanin sonundayim bu hafta guzel bi kilo kaybi yasarim insallah.

Sabah kalkinca kosmadim cunku bugun doga yuruyusu gibi bisey yapioruz ☺☺☺
Kahvaltidan once 2 bardak metabolizma cayi

Kahvalti

2 haslanmis yum
Yarim avokado
Dereotu maydonoz
6 zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz

Ara ogun

Sutlu kahve

Eklentiler

• IMG_20180212_105640_768.jpg
    IMG_20180212_105640_768.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 23
Selam kizlar; boyum 158, kilom 62, yas 32 olmak uzere.Agustostan bu yana 10 kilo aldim. Is hayatina bir sure ara vermek zorunda kaldim ve olan kiloma oldu.Hicbir kiyafetim ustume olmuyor, gecen kis indirimden doldurdugum xs ler bacagimdan bile girmiyor artik. Hedefim tabiki yaza kadar bu 10 kiloyu geri vermek.Gunde 2 yada 3 ogun yemeyi planliyorum.Her ne kadar evde olsam da cok uyumamaya calisacagim.Sabahlari erken bir yuruyusle gune baslayip (kilo verikce ve kondisyonum arttikca kosuya gecerim) aksamlari da pilates yapmayi planliyorum. Karbonhidrat yonunden zayif bol yesillikli, bol sebzeli ve proteinli bir diyet tabiki meyve disinda seker yok.Her gun buraya yazip kendimi motive etmem lazim.Haftada bir gun pazartesi hem tartilip hem de olculerimi alacagim. Basliyoruz
Aynı ölçülerde ve yaşta sayılırız, ben iki ayda 7 kilo verdim.. hedefim 55 kilo ama kaslı olmak.. bence yarışmalara katıl yada beni takip et, sana yardımcı olmak isterim :))

Esimin okulu icin geldik ben sadece takipciyim yeyip icip takiliorum, ooo senin isin zormus kolay gelsin ama bitmis neredeyse. Burda devam etmeyi dusunuomusun
Dusunuyorum aslinda. Bilgisayar muhendisiyim, mezuniyetten sonra burda calisirsam daha tatmin olacagimi dusunuyorum. Bu arada farkettim ki sen de Amerika'ya tasindiktan sonra kilo almissin=) ben de tasindiktan sonra 1 sene icinde 7 kilo falan aldim, sonra 3 kilo civari verip sabitlendim. Burdaki yemekler hep cok sekerli, sanirim o yuzden farketmeden kilo aliyoruz=(

Dusunuyorum aslinda. Bilgisayar muhendisiyim, mezuniyetten sonra burda calisirsam daha tatmin olacagimi dusunuyorum. Bu arada farkettim ki sen de Amerika'ya tasindiktan sonra kilo almissin=) ben de tasindiktan sonra 1 sene icinde 7 kilo falan aldim, sonra 3 kilo civari verip sabitlendim. Burdaki yemekler hep cok sekerli, sanirim o yuzden farketmeden kilo aliyoruz=(
Kesinlikle seker :)) cok haklisin. Bide evde olmanin etkisiyle de oldu, sen yine ucuz atlatmissin ben 6 ayda 10kilo aldim. Senin gibi erken mudahale edebilseydim keske. Burasi senin alaninda cok daha tatmin edici, eger burdaki hayattan da mutluysan.

Aynı ölçülerde ve yaşta sayılırız, ben iki ayda 7 kilo verdim.. hedefim 55 kilo ama kaslı olmak.. bence yarışmalara katıl yada beni takip et, sana yardımcı olmak isterim :))
Yarismalara baya eskiden katilmistim belki o donem oyleydi ama cok verimli olmadi, ben de gunluk tutim dedim. Aslinda katilan olur die dusunmustum ama olmadi :)) Ama suan alistim sorumluluk gibi gelip yaziorum ve bozmuorum da. Takip ederim tabii 2 ayda 7 kilo super ama tavsiyelerine de acigim. Takilinca yaptigin bisey varmi mesela, yada hangi sporu yapiosun.

25000 adim harika bi yuruyus oldu

Ara: 1 muz

Aksam yemegi

Disarda yedik esimle yemegi paylastim, 1 kucuk tortilla arasina bol yesillik, steak ve az avokado

Bikac cips ve 33luk bira :KK43:
Yuruyusumuzun hatrina vicdan azabi cekmiorum

Kesinlikle seker :)) cok haklisin. Bide evde olmanin etkisiyle de oldu, sen yine ucuz atlatmissin ben 6 ayda 10kilo aldim. Senin gibi erken mudahale edebilseydim keske. Burasi senin alaninda cok daha tatmin edici, eger burdaki hayattan da mutluysan.
Burdaki hayatimdan cok mutluyum, sevdigim yanlari saymakla bitmez. Tek zor tarafi Turkiye'deki sevdiklerim, onlari da 2-3 hafta tatile gittigimde goruyorum zaten:)

Ya gunlugune ben katilmak istiyorum aslinda ama diyet yapmiyorum ben, seni kotu etkilemek istemiyorum:) Yine de saglikli besleniyorum diyebilirim. Sporumu paylasabilirim ama, bugun 1 saat yoga yaptim ornegin.

X