- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi Verano_porteno
Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın. Güzel bi plan yapmışsın.Selam kizlar; boyum 158, kilom 62, yas 32 olmak uzere.Agustostan bu yana 10 kilo aldim. Is hayatina bir sure ara vermek zorunda kaldim ve olan kiloma oldu.Hicbir kiyafetim ustume olmuyor, gecen kis indirimden doldurdugum xs ler bacagimdan bile girmiyor artik. Hedefim tabiki yaza kadar bu 10 kiloyu geri vermek.Gunde 2 yada 3 ogun yemeyi planliyorum.Her ne kadar evde olsam da cok uyumamaya calisacagim.Sabahlari erken bir yuruyusle gune baslayip (kilo verikce ve kondisyonum arttikca kosuya gecerim) aksamlari da pilates yapmayi planliyorum. Karbonhidrat yonunden zayif bol yesillikli, bol sebzeli ve proteinli bir diyet tabiki meyve disinda seker yok.Her gun buraya yazip kendimi motive etmem lazim.Haftada bir gun pazartesi hem tartilip hem de olculerimi alacagim. Basliyoruz
Saol canim beklerim tabiki :)) sen ne kadar zamandir diyettesin hedefin kac?Hayırlı olsun inşallah hedefine ulaşırsın. Güzel bi plan yapmışsın.
Bende 4.takımdayım. arada bakarım ne yapıp ne yiyorsun :)
2 ayda 6 kilo cok basarili masallah.Koruma kismi gercekten vermek kadar onemli, diyetteymis gibi dikkat etmek gerekiyor. Ne zaman dikkat etmeyi kessem kilo aliyorum, sanirim omrum hep boyle gecicek72 ile başladım şimdi 66 yım. Boyum 1.63.
2 aydır diyetteyim. Hedefim 65. Ve korumak. :)
teşekkür ederim canım.2 ayda 6 kilo cok basarili masallah.Koruma kismi gercekten vermek kadar onemli, diyetteymis gibi dikkat etmek gerekiyor. Ne zaman dikkat etmeyi kessem kilo aliyorum, sanirim omrum hep boyle gecicek(
Genetigin onune gecilmiyor. Benim de annem babam herkes musait kilo almaya , yemek yemeyi de seviorum. Yiyip yiyip kilo almayan,metobolizmasi hizli tiplerden olmak icin neler vermezdim. Sen spor yaptin mi peki ?Sen baya çıtı pıtıymışsın kız 1
teşekkür ederim canım.
Ay bende aynı yeminle. Kilo almaya müsait bir vücudum var. Anneme çekmişim. Yemeği seviyoruz o yüzden canım ya. Damak tadımız var. Olmasa hemen şişsek yarım bıraksak almayız işte.