Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Evet bebek havuclar cok basarili katur kutur gidio, humus da cok severim bulmasi kolay heryerde satilio. Ben evde yapiorum gerci aliskanlik :) Bilgisayar basinda surekli canin bisiler istiodur atirstirmaliklar onemli, kac ogun yapiosun bu arada ?
Normalde ben de evde yapiyorum ama boyle tek porsiyon paketlenmis hali cok pratik geldi yanimda goturmek icin. Onceden 2 ogun yapiyodum oglen ve aksam, simdi oglen yemeklerini azaltip ara ogun yaptim havuclu mavuclu:) oglen cok yiyince uykum geliyo sonra.

Sabah 8.30 gibi kalkiyorum, giyinip okula yuruyorum 9.30 gibi okulda oluyorum. Oglen 12.30 yemek, 4 gibi ara ogun. Aksam 7'ye dogru okuldan eve yuruyup genelde hizli bi aksam yemegi yiyorum (7.30-8 civari), 8.30 gibi de spora gidiyorum. Bazen spordan sonra meyveli protein tozlu bi smoothie yapiyorum. 12.30-1 gibi de yatiyorum. Boyle beslenince intermittent fasting gibi olmus oluyo biraz:)

Normalde ben de evde yapiyorum ama boyle tek porsiyon paketlenmis hali cok pratik geldi yanimda goturmek icin. Onceden 2 ogun yapiyodum oglen ve aksam, simdi oglen yemeklerini azaltip ara ogun yaptim havuclu mavuclu:) oglen cok yiyince uykum geliyo sonra.

Sabah 8.30 gibi kalkiyorum, giyinip okula yuruyorum 9.30 gibi okulda oluyorum. Oglen 12.30 yemek, 4 gibi ara ogun. Aksam 7'ye dogru okuldan eve yuruyup genelde hizli bi aksam yemegi yiyorum (7.30-8 civari), 8.30 gibi de spora gidiyorum. Bazen spordan sonra meyveli protein tozlu bi smoothie yapiyorum. 12.30-1 gibi de yatiyorum. Boyle beslenince intermittent fasting gibi olmus oluyo biraz:)
Evet 16 saat oluo acligin , kadinlarda if pek iyi deil die okumustum ama guvenilir bi kaynak miydi emin deilim. Sonra da arastirma firsatim olmadi.
Benim tamamen duzensiz sebebi de uyku duzenim yok. Dun 4 de yattim mesela bu yuzden kilo veremio olabilirim. O gunun sartlarina gore ogun sayim da degisio mecburen

Evet 16 saat oluo acligin , kadinlarda if pek iyi deil die okumustum ama guvenilir bi kaynak miydi emin deilim. Sonra da arastirma firsatim olmadi.
Benim tamamen duzensiz sebebi de uyku duzenim yok. Dun 4 de yattim mesela bu yuzden kilo veremio olabilirim. O gunun sartlarina gore ogun sayim da degisio mecburen
Cok fazla uyuyosan vucudun az kalori yakiyo olabilir tabi ama 8 saat civari uyuyosan kacta yatip kacta kalktiginin bi onemi olmasa gerek. If yapmak icin yapmiyorum aslinda, oldum olasi boyleydim. Sabahlari ac kalkmiyorum, oyle olunca da kahvalti yapmiyorum. Surekli kahve iciyorum ama:)

Cok fazla uyuyosan vucudun az kalori yakiyo olabilir tabi ama 8 saat civari uyuyosan kacta yatip kacta kalktiginin bi onemi olmasa gerek. If yapmak icin yapmiyorum aslinda, oldum olasi boyleydim. Sabahlari ac kalkmiyorum, oyle olunca da kahvalti yapmiyorum. Surekli kahve iciyorum ama:)
Genelde uyuyup uyaniorum yada gec yatip erken kalkiorum uykumu alamayip gunduz uyuorum. Sacma sapan anlicagin. Aynen ben de icmedigim gun yok :)

Bugun
Kahvaltim (335kal)
2 haslanmis yum uzerine rende mozerella
1 elma
Dereotu
5zeytin

Ara ( 372 cal)
Yogurt
25 badem :KK43: (spordan gelince duramadim)
2 yk yulaf ezmesi

Aksam (733 cal)

1 tabak et sote
Kocaman yesil salata
1 bardak pancar kvass
Ve malesef disari cikcam 2 bira

Ama 1 saat power yoga 300 cal
90 dk yuruyus 230 cal

Yani 1000 cal civarindayim

Kahvalti

2 kase kemik sulu sebze corbasi

Ogle

1 tabak peynirli makarna
Haslanmis Bruksel lahanasi

Toplam 757 kalori

Bugun eve gec gidicem, spor yapma imkanim da yok o yuzden baska bisey yemem artik

Benim de dunku yemeklerim cok iyiydi ama aksam sevgililer gunu icin yemekten sonra disari cikinca tabi biraz eklemeler oldu:)) Yarim sise sarap ve peynir tabagiyla 2250 kaloriye vurdum:KK70: Aman napiyim bugun biraz dikkat ederim artik. Ben de bi 3-4 kilo versem iyi olucak...

Benim de dunku yemeklerim cok iyiydi ama aksam sevgililer gunu icin yemekten sonra disari cikinca tabi biraz eklemeler oldu:)) Yarim sise sarap ve peynir tabagiyla 2250 kaloriye vurdum:KK70: Aman napiyim bugun biraz dikkat ederim artik. Ben de bi 3-4 kilo versem iyi olucak...

:KK50: zayiflicaz die asosyal olacak deiliz ya napalim canim, yasasin ertesi gun telafileri :KK200:
Buarada ben bunla kalirim die dusunmustum ama acikinca ogle yemegimi yedim sanirim dayanamicam disarisi icin ucuz yollu protein agirlikli bi tavsiyen var mi, bugun karbonhidrata cok yuklendim

:KK50: zayiflicaz die asosyal olacak deiliz ya napalim canim, yasasin ertesi gun telafileri :KK200:
Buarada ben bunla kalirim die dusunmustum ama acikinca ogle yemegimi yedim sanirim dayanamicam disarisi icin ucuz yollu protein agirlikli bi tavsiyen var mi, bugun karbonhidrata cok yuklendim
Evet yani sevgililer gunu, dogum gunleri vs senede bi kere geliyo sonucta, bikac kilo icin kendime o kadar yuklenemiciim:) Hmm ucuz yollu protein Cobb salad olabilir, yumurta, hindi ve bacon var icinde. Genelde fiyati da iyi oluyo, hem salatayla bol bol lif almis olursun.

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
Meraba tabiki, kilomuz yakin 61 kiloyum hedefim 52, kremsokola kremsokola nin fazla kilo sorunu yok bikac kilocuk. Genel olarak saglikli beslenmeye calisioruz, karbonhidrattan fakir protein ve saglikli yagdan zengin ve yesilden tabiki. Kaloriye de hem cok abartmamak hem de az almamak icin dikkat ediorum ben. Myfitnesspal e yediklerimi yaziorum ordan hesapliorum. Gunluk 1400 civarinda almaya calisiroum. Sahsen ayda 2 yada 3 kilo benim icin iyi gecen ay 3 verdim. Ve sporlarimizi paylasioruz. Allah bagislasin bebegini, hamilelik sonrasi da fazla kilo almamissin. Sen belli bi diyet uyguluomusun?

Gunaydin Verano_porteno Verano_porteno , hosgeldin inciitanesi inciitanesi ! Dun 1 saat yoga yaptim, yediklerime de dikkat ettim sayilir. Bugun gune ne yazik ki baya erken basladim, evimin catisi akiyo zira:KK43: 6 civari kalktim, biraz kahvalti edip okula geldim. Sacmasapan bi gun olucak gibi bugun bakalim...
Gecmis olsun :KK43: insallah kolayca halledersin

Bu arada kahvaltida costum. 700 cal
2yk yulaf ezmesi,yarim su bardagi sut , 2 yumurta, mozerella ile omlet yaptim cok guzel oldu. Bide bolca kemik suyu ekledigim mercimek corbasi 1 kase

Ya ben yapamiorum , parmaklarimdaki uyusukluk gecmedi. Forumlarda devam etmeyin yazio, gecsin downdog fln yerine dolphin fln yapip devam etcem yine
ya cok ilginc cidden, hic basima gelmedigi icin ne dicegimi bilemedim... Downdog kollari falan da baya esnetiyo ya, ondan olmasi mantikli o yuzden.

valla ben de kahvaltida bagel sandwich yedim, karbonhidratim uctu:KK43: o yuzden aksama power yoga falan yapicam. Sen de zumba videosu falan yap istersen, ellerini zorlamaz hem:) yogaya baslamadan once zumbaya gidiyodum, sonra zumba hocam isten ayrilip Guatamala'ya tasindi:)) bu da benim yogaya baslamama vesile oldu.

kremsokola kremsokola evet haklisin her nekadar cok sevmis olsam da zorlamicam, yogadan once zumba yapiodum. Yada pilates de olabilir. Hocan cok uzaklara gitmis ama sen yogayla tanismissin sonunda :)))

X