- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Verano_porteno
-
Evet canim amerikada yasiorum, aynen saatten tahmin ettin dimi . Bostondayim sen ?Verano_porteno sen de yurtdisinda yasiyormussun, ne tesaduf ben de. Amerikadasin sanirim, dogu yakasinda mi?
Evet, saat farki cok diyince. Karli demenden de dogu yakasi cikarimi yaptim:) Ben arizonadayim, Boston ne kadar soguksa burasi da o kadar sicak...Evet canim amerikada yasiorum, aynen saatten tahmin ettin dimi . Bostondayim sen ?
:)) Yilbasindan once o taraflardaydik, aynen sicak ilac gibi gelmisti. Uzun zamandir mi burdasin, benim yeni sayilirEvet, saat farki cok diyince. Karli demenden de dogu yakasi cikarimi yaptim:) Ben arizonadayim, Boston ne kadar soguksa burasi da o kadar sicak...
Benim 4 sene dolucak bu yaz. Senin ne kadar oldu?:)) Yilbasindan once o taraflardaydik, aynen sicak ilac gibi gelmisti. Uzun zamandir mi burdasin, benim yeni sayilir
Benim de 6 ay olduBenim 4 sene dolucak bu yaz. Senin ne kadar oldu?
Is icin mi geldin? Ben doktora yapiyorum, seneye biticek umarim:)Benim de 6 ay oldu
Esimin okulu icin geldik ben sadece takipciyim yeyip icip takiliorum, ooo senin isin zormus kolay gelsin ama bitmis neredeyse. Burda devam etmeyi dusunuomusunIs icin mi geldin? Ben doktora yapiyorum, seneye biticek umarim:)
Aynı ölçülerde ve yaşta sayılırız, ben iki ayda 7 kilo verdim.. hedefim 55 kilo ama kaslı olmak.. bence yarışmalara katıl yada beni takip et, sana yardımcı olmak isterim :))Selam kizlar; boyum 158, kilom 62, yas 32 olmak uzere.Agustostan bu yana 10 kilo aldim. Is hayatina bir sure ara vermek zorunda kaldim ve olan kiloma oldu.Hicbir kiyafetim ustume olmuyor, gecen kis indirimden doldurdugum xs ler bacagimdan bile girmiyor artik. Hedefim tabiki yaza kadar bu 10 kiloyu geri vermek.Gunde 2 yada 3 ogun yemeyi planliyorum.Her ne kadar evde olsam da cok uyumamaya calisacagim.Sabahlari erken bir yuruyusle gune baslayip (kilo verikce ve kondisyonum arttikca kosuya gecerim) aksamlari da pilates yapmayi planliyorum. Karbonhidrat yonunden zayif bol yesillikli, bol sebzeli ve proteinli bir diyet tabiki meyve disinda seker yok.Her gun buraya yazip kendimi motive etmem lazim.Haftada bir gun pazartesi hem tartilip hem de olculerimi alacagim. Basliyoruz
Dusunuyorum aslinda. Bilgisayar muhendisiyim, mezuniyetten sonra burda calisirsam daha tatmin olacagimi dusunuyorum. Bu arada farkettim ki sen de Amerika'ya tasindiktan sonra kilo almissin=) ben de tasindiktan sonra 1 sene icinde 7 kilo falan aldim, sonra 3 kilo civari verip sabitlendim. Burdaki yemekler hep cok sekerli, sanirim o yuzden farketmeden kilo aliyoruz=(Esimin okulu icin geldik ben sadece takipciyim yeyip icip takiliorum, ooo senin isin zormus kolay gelsin ama bitmis neredeyse. Burda devam etmeyi dusunuomusun
Kesinlikle seker :)) cok haklisin. Bide evde olmanin etkisiyle de oldu, sen yine ucuz atlatmissin ben 6 ayda 10kilo aldim. Senin gibi erken mudahale edebilseydim keske. Burasi senin alaninda cok daha tatmin edici, eger burdaki hayattan da mutluysan.Dusunuyorum aslinda. Bilgisayar muhendisiyim, mezuniyetten sonra burda calisirsam daha tatmin olacagimi dusunuyorum. Bu arada farkettim ki sen de Amerika'ya tasindiktan sonra kilo almissin=) ben de tasindiktan sonra 1 sene icinde 7 kilo falan aldim, sonra 3 kilo civari verip sabitlendim. Burdaki yemekler hep cok sekerli, sanirim o yuzden farketmeden kilo aliyoruz=(
Yarismalara baya eskiden katilmistim belki o donem oyleydi ama cok verimli olmadi, ben de gunluk tutim dedim. Aslinda katilan olur die dusunmustum ama olmadi :)) Ama suan alistim sorumluluk gibi gelip yaziorum ve bozmuorum da. Takip ederim tabii 2 ayda 7 kilo super ama tavsiyelerine de acigim. Takilinca yaptigin bisey varmi mesela, yada hangi sporu yapiosun.Aynı ölçülerde ve yaşta sayılırız, ben iki ayda 7 kilo verdim.. hedefim 55 kilo ama kaslı olmak.. bence yarışmalara katıl yada beni takip et, sana yardımcı olmak isterim :))
Burdaki hayatimdan cok mutluyum, sevdigim yanlari saymakla bitmez. Tek zor tarafi Turkiye'deki sevdiklerim, onlari da 2-3 hafta tatile gittigimde goruyorum zaten:)Kesinlikle seker :)) cok haklisin. Bide evde olmanin etkisiyle de oldu, sen yine ucuz atlatmissin ben 6 ayda 10kilo aldim. Senin gibi erken mudahale edebilseydim keske. Burasi senin alaninda cok daha tatmin edici, eger burdaki hayattan da mutluysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?