Yaza fit girme yolunda diyet ve spor

Vee ilk hafta sonucum 61.6 tam tamina 2.4 kilo vermisim cok mutluyum. Bi kismi sudur ama olculerimde de degisklik var hissediorum. Ama olculerime 15 subatta bakicam. Darisi isteyen herkese ve devamina...
Kahvalti: 2 yumurtali menemen, 10 tane blueberry, 6 zeytin ve peynir

İnş daim olur sebatın canım. Boyun kaç? Benim de tartı günümde 4 gün kaldı. Kilo kaybetmeyi düşünmüyordum ama bakalım kaybetmiş olucak mıyım :))

Saol canim senin de, boyum 158. Daha once 54 dum ama 52 olsa fena olmaz. Senin fazla kilon yok die hatirliorum. Sen ne durumdasin

Güzel gidiyo şuanlık. Benim bölgesel zaten tek bi bölgemden şikayetçiyim o da basenlriö ve zayıflayınca dolgun popomun biraz inip düşük durması. Sporla toparlanıcak bir şey. Ama benim bir estetik operasyon hedefim oldugundan o yağlar lazım olucak ileride bana :) o yzden şimdilik sadece sağlıklı besleniyorum. Hiç fazla kilom yok zaten hatta düşük kilodayım boyuma göre.

Waww eger dogru anladiysam o tarz bi estetik gormustum, bi doktorun sitesinde. Simit ve ust bacaktaki fazla yaglardan alip popoya enjekte ediolardi. Yana degil arkaya cikik guzel olmustu. Bi tasla iki kus

Bugunun kahvaltisi : 1 muz , 10 badem, 2 kuru kayisi, 1 lavas, 2 yumurta
Aslinda muz badem ve kayisiyi yedikten sonra kahvalti yapmicaktim ama sonra disari cikmaya karar verince kahvalti yaptim. Ara ogunde de 3 isirik browni ve sutlu kahve. Suan 750 kalori civarindayim. Aksamlari genelde tek yemek seklinde tukettim buaralar. Bugun bol salatali,corbali, sebzeli, karisik ama kalorisi az bi menu hazirlamam lazim

Aksam yemegi: patlican ezmesi uzerine haslama et ustune de sarimsakli yogurt, yaninda 2 tabak kadar sirkeli limonlu karisik salata. Bugun 2 saat kadar yurudum, yarim saat de zumba yapcam

Bugun maydonoz kuru yapmaya basladim. Kahvalti: 1 bardak maydonoz, greyfurt,zencefil suyu karisimi yaninda 2 yumurta, peynir zeytin ve 1 lavas

Kahvalti: avokado patatesli 2 yumurtali omlet, 1 greyfurt,
Kahvaltidan once maydonoz suyu iykkk hic guzel deil icmesi

Ikinci ogun: 3 buyuk etli lahana sarma, 1 biber dolma ve 1 kase yogurt
Bugun ayrica 1 saatten fazla ilave yuruyus yaptim. Bu hafta kilo vermeye devam etmem lazim.

Riske atmamak icin tartildim, tarti gunune 2 gun kaldi ama 1 gr bile vermemisim. Bu sabah sadece 4 kuru kayisi, 10 tane badem yedim. Bu hafta yarim kilo bile versem yeter gecen hafta 2.4 gitmisti. Hedefim 3 e tamamlamak. Bu sabah yapamadim ama yarin sabah saglam bi kardiyo yapmam lazim.

Diyette 13. Gun : Hersey gayet guzel gidiyor sporumu da duzgun yapmaya basladim. Bu sabah ac karnina 15 dk kosu, 1 saatten fazla yuruyus yaptim. Kosuyu yavas yavas arttirmam lazim kondisyonum az cunku.
Kahvaltim: 1 kabak , yarim avokado ve 2 yumurtayla tereyaginda pisirilmis omlet, cheddar peynir, zeytin ( Kahvaltim 500 kalori civari)

Ara ogun: 15 tane bogurtlen, 1 kucuk nektarin
Ikinci ogun : 150 gr kadar doner ( kendim evde yaptim) , bol salata

X