Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Ne demişler çok verip azdirma az verip kapi kapı gezdirme......

Bu arada madem maddi durumunuz çok iyi git cilt bakımı yaptir(cildini begenmemis kremi ucuz bulmuş ya) hamileler için de çok güzel kıyafetler var onlardan al fönünü makyajini eksik etme sen de deşarj ol belki o zaman yaptiklaru o kadar batmaz sana da
Güzel hamile giysileri aldım bugün. Bu arada bakımlı ama kapalı bakımlı bi bayanım. Esarplarim sallarım hep yakışan renk ve kalitedeki. Bitek onda paraya kiymisim hep.
Ama cilt bakımı sart

adamın iki kaşığı varsa birini kıracaksın der annem!

kırın siz de kaşığını mümkünse alın elinden kredi kartını banka kartını ben sana bol bol veririm filan diyerek, tüm para sizin kontrolünüzde olsun. kesinlikle evinize bir yardımcı alın bol bol kıyafet giysi hatta pahalı pahalı iç çamaşırları alın evinize eşya alın çocuğunuz doğmadan her şeyini hazır edin bezini bile :KK19: bu arada birazcık altın yaptırıp kenara da koysan fena olmaz eşin bilmeden :KK76: madem geliriniz iyi siz de ona göre yaşayın kendinizi üzmeyin neyle mutlu oluyorsunuz onunla uğraşın oh ne güzel misss
sonrasına da doğumdan sonra bakarsınız kafanızda erteleyin eşinizi komple :KK45:
Kursa falan yazilayim diyorum. Tezhip gibi.
Bide eskiden saz çalardım onu ilerletsem azcık.
Bide kitap çalışmam vardı taa bekarken kalemime geri dönsem fena olmaz sanki

Hanımlar
Sürekli mail olarak bildirim geliyor bunu nasıl engellerim. Çünkü böyle olursa tüm yazılanları okur ve daha kötü olabiliriz

Güzel hamile giysileri aldım bugün. Bu arada bakımlı ama kapalı bakımlı bi bayanım. Esarplarim sallarım hep yakışan renk ve kalitedeki. Bitek onda paraya kiymisim hep.
Ama cilt bakımı sart
Kapali olmak bakımlı olmaya engel degil kapali bayanlarda çok hoş giyiniyorlar.
Hamilelikte olur mu bilmiyorum ama bi güzellik salonundan randevu al cilt bakimini yaptir inan değişimi fark edeceksin zaten cilt sorunlarınla ilgili onlar seni yönlendirir seanslara falan gidersin kafan dağılır hem kendini hem eşini yemezsin .bakim yaptirmak ruhsal terapi gibi oluyor bazen.
Giyim tarzini değiştir evin içinde açılabilir makyaj yapabilirsin.erkekler bizim gibi deil biraz ortamlari degisince havaya giriyorlar ve kıyas yapmaya başlıyorlar

Kapali olmak bakımlı olmaya engel degil kapali bayanlarda çok hoş giyiniyorlar.
Hamilelikte olur mu bilmiyorum ama bi güzellik salonundan randevu al cilt bakimini yaptir inan değişimi fark edeceksin zaten cilt sorunlarınla ilgili onlar seni yönlendirir seanslara falan gidersin kafan dağılır hem kendini hem eşini yemezsin .bakim yaptirmak ruhsal terapi gibi oluyor bazen.
Giyim tarzini değiştir evin içinde açılabilir makyaj yapabilirsin.erkekler bizim gibi deil biraz ortamlari degisince havaya giriyorlar ve kıyas yapmaya başlıyorlar
Evde zaten açığım. Önceden mini etek elbise falan gidiyordum ama şimdi sancim çok olduğundan nolur nolmaz diye tayt body duruyorum. Aniden doktor işi çıkarsa diye

Ama cilt bakımı sart

Bakım falan yap bunlar güzel şeyler
Ama onun için yapma
Kocana sinir oldum yeminle
Karnında bir melek taşıyorsun, neyi beğenememiş görgüsüz ayı
Sen onu gönder buraya, bi evirip çevirip benzetiriz kendini şaşırır
Utanmaz, üç kuruş para bulunca seni mi beğenememiş, kendisi neymiş haspam da cildi güzel kadın arıyor
Valla kusura bakma, çok giydirdim kocana ama hızımı alamadım akşam akşam, sinir etti beni
Çocuğu aldırmış, o bi tarafını aldırsın, çocuktan ne istiyo, rezillll

Kızlar merhaba

Okadar bunaldım ki hergün okuduğum foruma bugün bende üye olup yazmak istedim.

8 yıllık evlilik ve birçok badireler atlattık. Severek evlendik hatta herşeye göğüs gererek.

Bişeyler bi türlü tam oturamadi ama sanki.

Bi oğlumuz var anaokuluna giden ve 2. Bebeğimiz de gelecek inşallah.

Eşim özellikle son aylarda benim onu anlamadığımı iddia etse de aslında gerçek anlamda değişen o oldu.

İyi para kazandığı bi şirkete geçmesiyle başladı herşey. İlk baştan beri karşı çıktım içimde hep bi kötü his vardı sanki bu iş olunca bize zarar verecek gibi. Ben değişmem dedi hep. Oysa yaşamadan goremeyecekmisiz.

Ciddi paralar kazanıyoruz evet hatta hayatım boyunca göremediğim bi aylık. Bende çalışıyorum normalde ama bu aralar riskli hamilelik nedeniyle raporluyum ve evdeyim.

Eşim sürekli beni eleştirmeye başladı. 2 tane örnek vereyim geçen gün bi cafe ye gittik kahve ismarlayim sana dedi bende hasta yattığım için bunalmistim tamam dedim. Hamilelik nedeniyle cildim kurudu ve hafif cillerim çıktı bu sebeple bu krem sürdüm hafifçe.

Orda otururken cildin ne biçim olmuş pul pul dökülüyor dedi bende kremdendir dedim. Kalitesiz bişey mi kullanıyorsun git sil çok kötü dedi. Gittim sildim hatta yüzümü yıkadım geldim.

Sonra hergün bana bak bugün bukadar kazandık senin maaşının 5 katı demeye başladı.

Bunlar gerçekten zoruma gidiyor.
Giyimi kuşamı önceden çok paspaldi ben hep ısrar ederdim değişmesi için bu işe girince gidip benim zevkime göre alışveriş yapmıştık hep.

Keşke yapmasaydım diyorum şimdi. Çünkü benim utuledigim benim yıkadım camasirlarla hava atar oldu ortalıkta. Artık hicbisey beğenmiyor. Kolunda lüks saatler altında son model araba ve gerçekten ben yokum sanki.

Haftada bi kez kahvaltı bi kez de akşam yemeği için çıkarıyor afedersiniz ama köpek gezdirir gibi koşa koşa eve dönüyoruz sonra.

Ama arkadaşlarıyla sürekli bi yerlerde kahve yemek keyfi yapiyo.

Beni çok seviyodu ama artık sevmiyor hissetmiyorum sıcaklığını.

Şehir disindaydi yeni döndü dün ve geldiğinden beri kavga ediyoruz. Dün akşam geldi ve bu sabah erkenden gitti. Öğleden sonra hiç olmadık bi saatte eve geldi ben hiç umursamadim önce sonra dayanamayıp niye bana böyle davraniyosun dedim baya bağırdım. Ve içinden gelmediğini söyledi. Neymiş ben hep dirdir ediyormuşum ve içinden bana kibar davranmak gelmiyormuş.

Sonra tartıştık ise gidiyorum dedi gitti. Ama gitmemiş. Akşam üstü oğlum aradı bişey istemek için onu meşgule attı hep
Bende sinirlenip kimlesin diye baya mesaj attım. Maç var maçi izlicem dedi. Sonra ben aradım yine ve illa telefonumu kapatayim dedi ve cidden kapattı.

Bende eve gelme kimleysen onla kal bu gece kimin yanında beni azarladiysan dedim.

Saat 11 de geldi. Ve normalde asla yapmadığı bişey yapmış alkol almış arabada içmiş. Ben bunu arkadaşına yolladığı. Mesajı görünce anladım.

Bundan sonra böyle ben iyi oldum sen anlamadın artık bambaşka bi adam oldum her akşam içip içip gelcem dedi.

Ben şuan çok kötüyüm o sızdı bile. Kimleydi ne yaptı bilmiyorum.

Sizmadan önce konuştum. Bana 5 aydır kan kusturuyosun amacın ne dedim. Hergün araba altında bi sürü para harcıyorsun ve ben sadece evi bekliyorum dedim. Bambaşka bi adam olman gerekiyorsa keşke disarda millete olduğun adam olsan evde de bana da 5 aydır iyi davransaydin dedim. Bundan sonra böyle sende Git istedigini yap dedi.

Kızlar ben hamileyim ve madem beni istemiyodun ozaman bu bebek olmasaydı dedim. Got aldır dedi. Ama çok geç doğuma 2 buçuk ay var. Ve bebeğim hep mutsuz oldu.

Neyin ofkesi bana karşı bilmiyorum. Ama haketmiyorum bunları. Ben cebimdeki her kurusu evime çocuğuma harcarken onun zevk içinde yaşaması bana hizmetçi gibi davranması zoruma gidiyor
Allah kimseye cok verip azdirmasin..iste bi erkegi tanimanin bi yoluda bu,cebinde parasi olunca degisen erkek tipi iste aslinda yokken anlayamassin,o zevki icin harciyorsa o paralari onlar seninde hakkin,cik gez alisveris yap bol bol,arkadaslarinla organizasyonlar yap beyimiz senin onu cok onemsedigini ve kafayi hep ona yordugunu biliyor ve bunaliyor..bosver seninde bu olan imkanlarinla hayatini gayet guzel yasayabilecegini,dimdik durarak kendine guvenerek,bakarak severek kendini gosterebilirsin..bak o zaman ne oluyor elindeki imkanlarini dogru kullanirsan ve umursamazssan onu biseyleri belki degistirebilirsin canim..bu sekilde devam ederse cunku sonu allah korusun ihanetle biter ipleri eline almanin vakti gelmedimi sence?:KK66:

Evde zaten açığım. Önceden mini etek elbise falan gidiyordum ama şimdi sancim çok olduğundan nolur nolmaz diye tayt body duruyorum. Aniden doktor işi çıkarsa diye
zaten hamilelikte çoğu şey zorlasiyordur.hamilelik sonrası yaparsın .
Ama bakımına dikkat et kendinle ilgilen bakimli bi imajın oksun eşinin gözünde

Bakım falan yap bunlar güzel şeyler
Ama onun için yapma
Kocana sinir oldum yeminle
Karnında bir melek taşıyorsun, neyi beğenememiş görgüsüz ayı
Sen onu gönder buraya, bi evirip çevirip benzetiriz kendini şaşırır
Utanmaz, üç kuruş para bulunca seni mi beğenememiş, kendisi neymiş haspam da cildi güzel kadın arıyor
Valla kusura bakma, çok giydirdim kocana ama hızımı alamadım akşam akşam, sinir etti beni
Çocuğu aldırmış, o bi tarafını aldırsın, çocuktan ne istiyo, rezillll
Ben de kendim için yaşayacağım artık kesin kararlıyım bugün ilk adımı attim

Allah kimseye cok verip azdirmasin..iste bi erkegi tanimanin bi yoluda bu,cebinde parasi olunca degisen erkek tipi iste aslinda yokken anlayamassin,o zevki icin harciyorsa o paralari onlar seninde hakkin,cik gez alisveris yap bol bol,arkadaslarinla organizasyonlar yap beyimiz senin onu cok onemsedigini ve kafayi hep ona yordugunu biliyor ve bunaliyor..bosver seninde bu olan imkanlarinla hayatini gayet guzel yasayabilecegini,dimdik durarak kendine guvenerek,bakarak severek kendini gosterebilirsin..bak o zaman ne oluyor elindeki imkanlarini dogru kullanirsan ve umursamazssan onu biseyleri belki degistirebilirsin canim..bu sekilde devam ederse cunku sonu allah korusun ihanetle biter ipleri eline almanin vakti gelmedimi sence?:KK66:
Evet bunu kendisi de söylüyor. Tüm hayatım o imiş. Ona bunu fazlasıyla vermişim. Onsuz adım atmaya atmaya oldu böyle. Ozguvenimi bile kaybettim. Toparlanma zamani

Yerinde olsam deli gibi para harcardım.Bana çalışsın herif madem öyle. Git 1.000 TL'ye çanta al 500 TL'ye ayakkabı al 350 TL'ye kazak al. AL. Araban yoksa araba aldır araban varsa yenilet. Madem para çok, artık zengin bir kadınsın.Buda demektirki elindeki parayı sadece evin ihtiyaçları ve gereklilikler için harcama devri ortadan kalktı.Bu arada çocuğunuz devlet okulundaysa bu okul b*k gibi bilmemne bilmemne de göndert özel okula. Çünkü öyle olmaz böyle olur :)))) Sana çalışsın. Hatta ay bebekte gelcek sende çok iyi kazanıyosun ben çok koşturmıyım de iştende ayrıl. Sende lüks yaşaki çoğu ona kalmasın. zaten sende istediğini yap bundan sonra böyle demiş. Bence sakıncası yok o zaman.Bizde biliriz C arabasından inip A arabasına binmeyi. Öyle yaşa, güzel yaşa. Kuaföre git saç boyat fön çektir arkadaşlarınla manzaralı mekanlarda kahvaltılara git. Adamı sana çalıştır. Cebindeki paradan ona düşen pay azalınca biraz kendine gelir.
Bu yazdiklarinizin sonuna kadar katiliyorum:KK52:Konu sahibi bu adama acima gul yuzune kiy canina.:KK59:Kuafor den cikma.Arkadasin dedigi gibi al pahali cantayi 1000 tutuyosa 1,500 de at kenara parani ne olur ne olmaz.Herseyin en iyisini al(yemeyenin malini yerler acima)hayatini yasa ama isini asla birakma cunku seni daha fena ezer bu adam isin gucun yok coluk cocuk gecinemezsin diye tepene biner.Cok sinirlendim:KK17:G..de donu yokken yaninda ol..yeme de yedir sonunda biraz para gecince al ayak altina karini cocugunu:KK43::KK20:

okuze bak o çocuk dogsa yasar aldir diyor salak bu erkekler yaaa
kusura bakma arkadasim ama kocan oalcak adam sinirlerimi bozdu resmen, nasil git aldir de
kizlara katiliyorum elindeki parayi al harcuycam diye, ister harca ister koy kenara
gittigi yere kadar gider
artik sende elindne geleni ardina koyma ona kar$i sakin acima

Bu yazdiklarinizin sonuna kadar katiliyorum:KK52:Konu sahibi bu adama acima gul yuzune kiy canina.:KK59:Kuafor den cikma.Arkadasin dedigi gibi al pahali cantayi 1000 tutuyosa 1,500 de at kenara parani ne olur ne olmaz.Herseyin en iyisini al(yemeyenin malini yerler acima)hayatini yasa ama isini asla birakma cunku seni daha fena ezer bu adam isin gucun yok coluk cocuk gecinemezsin diye tepene biner.Cok sinirlendim:KK17:G..de donu yokken yaninda ol..yeme de yedir sonunda biraz para gecince al ayak altina karini cocugunu:KK43::KK20:
Birikim yapmalıyım kesinlikle. Kenarda param olmalı.
İşimi asla bırakmam. Şuan sağlık problemim nedeniyle raporluyum sonra da doğum iznim var. Önümüzdeki yıl sınıfımda olacağım inşallah. En azından okulumda öğretmenler odasına girdiğim an herkes ağzımdan çıkacak zor bakıyor. Fikirlerim hep önemseniyor. Bisey konuşulurken hemen konunun merkezinde olabiliyorum

Evet bunu kendisi de söylüyor. Tüm hayatım o imiş. Ona bunu fazlasıyla vermişim. Onsuz adım atmaya atmaya oldu böyle. Ozguvenimi bile kaybettim. Toparlanma zamani
Aynen canim toparla kendini silkelen,kendine gel dunya onun etrafinda donmuyor bu kadar egosunu yukseltmeyin artik..once kendinle basla sev kendini,gurur duy kendinle cok sukur sagliklisin en guzeli annesin:KK66:rabbim cocuklarinizi size bagislasin bence artik neden boyle oldu?niye degisti?sorulari sormayi birak cunku cvp ortada ne yazikki varlik bazen insanlari olmadik islere,icinde bastirdigi asil kisiligin ortaya cikmasina neden oluyor..aklima bi fikir geldi bi oyun oynayabilirsin mesela,sen nasil esinin degisimiyle boyle davranmaya ve surekli aklini ona yormaya basladiysan,onunda senin degistigini gormesine ihtiyaci var..cunku sen onun gozunde fedakar,azla yetinen luks te gozu olmayan onu daima seven ve onu kaybetmekten korkan kadinsin demem oki seninde degisebilecegini,ve bu durumun onu ne duruma sokabilecegini acikca gormesi lazim diye dusunuyorum..ama yanlis anlama canim kotu anlamda degil bu degisim oyunu sadece onu biraz kendine getirmek amac..

okuze bak o çocuk dogsa yasar aldir diyor salak bu erkekler yaaa
kusura bakma arkadasim ama kocan oalcak adam sinirlerimi bozdu resmen, nasil git aldir de
kizlara katiliyorum elindeki parayi al harcuycam diye, ister harca ister koy kenara
gittigi yere kadar gider
artik sende elindne geleni ardina koyma ona kar$i sakin acima
Acımam artık. Ben şimdiye kadar bişeyler sahibi olmalı diye yatırım yapmaya yönlendirdim onu. Hatta şimdi çok pahali bi ev beğendim ve onu alalım diyeceğim. Ve tüm eşyalarımı değiştireceğim. Madem imkanımız var artık bu eşyalarla yakışmaz onun yaşantısına.

Dogumdan önce bide şu direksiyon dersi ve araba alma işini de hallederim insallah

Acımam artık. Ben şimdiye kadar bişeyler sahibi olmalı diye yatırım yapmaya yönlendirdim onu. Hatta şimdi çok pahali bi ev beğendim ve onu alalım diyeceğim. Ve tüm eşyalarımı değiştireceğim. Madem imkanımız var artık bu eşyalarla yakışmaz onun yaşantısına.

Dogumdan önce bide şu direksiyon dersi ve araba alma işini de hallederim insallah
direksiyon zor , son aylarin zorlamazmi seni, ki$ da geldi hava sartlari malum
dikkat et kendine ve bebise iyi bak

Aynen canim toparla kendini silkelen,kendine gel dunya onun etrafinda donmuyor bu kadar egosunu yukseltmeyin artik..once kendinle basla sev kendini,gurur duy kendinle cok sukur sagliklisin en guzeli annesin:KK66:rabbim cocuklarinizi size bagislasin bence artik neden boyle oldu?niye degisti?sorulari sormayi birak cunku cvp ortada ne yazikki varlik bazen insanlari olmadik islere,icinde bastirdigi asil kisiligin ortaya cikmasina neden oluyor..aklima bi fikir geldi bi oyun oynayabilirsin mesela,sen nasil esinin degisimiyle boyle davranmaya ve surekli aklini ona yormaya basladiysan,onunda senin degistigini gormesine ihtiyaci var..cunku sen onun gozunde fedakar,azla yetinen luks te gozu olmayan onu daima seven ve onu kaybetmekten korkan kadinsin demem oki seninde degisebilecegini,ve bu durumun onu ne duruma sokabilecegini acikca gormesi lazim diye dusunuyorum..ama yanlis anlama canim kotu anlamda degil bu degisim oyunu sadece onu biraz kendine getirmek amac..
Evet işte bu. Güzel bi değişim olacak bu inşallah.

X