Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

canım hamilelik döneminde erkekler eşlerine karşı soğuk davranıyor. sen de duygusal davranıyorsun. bence aptallık etme. adamı elinden kaçırma. bunca sene çek tam rahata girecekken boşan o da gidip başka kadına yedirsin. sakın!... kendini toparla dırdır eden kadın gerçekten çekilmez. herşey senin elinde. eşini dışarı itme. bakımlı ol dırdır edeceğine hoşsohbet ol ikide bir de parayı buldun bozuldun değiştin gibi laflar etme. inş. herşey yoluna girer.

canım hamilelik döneminde erkekler eşlerine karşı soğuk davranıyor. sen de duygusal davranıyorsun. bence aptallık etme. adamı elinden kaçırma. bunca sene çek tam rahata girecekken boşan o da gidip başka kadına yedirsin. sakın!... kendini toparla dırdır eden kadın gerçekten çekilmez. herşey senin elinde. eşini dışarı itme. bakımlı ol dırdır edeceğine hoşsohbet ol ikide bir de parayı buldun bozuldun değiştin gibi laflar etme. inş. herşey yoluna girer.
Yok bu tartışma çok sık olmuyor. Son iki gün tetikledi sadece.

Birikim yapmalıyım kesinlikle. Kenarda param olmalı.
İşimi asla bırakmam. Şuan sağlık problemim nedeniyle raporluyum sonra da doğum iznim var. Önümüzdeki yıl sınıfımda olacağım inşallah. En azından okulumda öğretmenler odasına girdiğim an herkes ağzımdan çıkacak zor bakıyor. Fikirlerim hep önemseniyor. Bisey konuşulurken hemen konunun merkezinde olabiliyorum
ogretmensen 2.500 aliyorsundur tahminen bunun 1500 giyimine kuafere harca geri kalaninida at kenara hic acima kendine kredi karti cikartir kredi kardi esinin ustune olsun ondan evin ihtiyacini karsila tabii esin odesin kuafirden hic cikma mumkunse cevrendeki en luks kuafore git her sacina rofle vb bir seyler yaptir hep kaliteli giyin iyi kuaforlerde cilt bakimi var bildigim kadariyla her ay yaptir. hele manikurunu betikurunu hic eksik etme. kisisel temizliginide yaptir kuaforde. sen fedakar oldukca kiymatin bilinmez cunku bu zaman boyle zaman

ogretmensen 2.500 aliyorsundur tahminen bunun 1500 giyimine kuafere harca geri kalaninida at kenara hic acima kendine kredi karti cikartir kredi kardi esinin ustune olsun ondan evin ihtiyacini karsila tabii esin odesin kuafirden hic cikma mumkunse cevrendeki en luks kuafore git her sacina rofle vb bir seyler yaptir hep kaliteli giyin iyi kuaforlerde cilt bakimi var bildigim kadariyla her ay yaptir. hele manikurunu betikurunu hic eksik etme. kisisel temizliginide yaptir kuaforde. sen fedakar oldukca kiymatin bilinmez cunku bu zaman boyle zaman
Çok şükür maaşım az değil. İnsanlar kaç nüfusa bakıyor bu parayla. Kredi kartım eşimin adına o ödüyor.
Ama ben ondan sadece eve bişeyler alıyordum.
Bundan sonra kendime de almalıyım sanırım.
Şu güzellik merkezini bi arayım ben hamilelik öncesi lazer için gidiyordum bide cilt bakımına gideyim

Eşiniz parayı bulunca fazlaca havalanmış.
Ya havasını siz sondureceksiniz yada söndürecek biri lazım.
Bu babanda olur abinde kardesinde.
Şayet benim en yakınlarından birinin başına böyle bisey gelseydi asla sesiz kalamazdim.
Yukarda sizde esinizin parasını yiyin,gezin tozun vs diyen arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.
Aynen gez toz,bol bol harca,kendi cocuklarina..
Annemin bi nasihati tam bu konuya gore;
Baban çok kazanırdı yer içer arkadaşlara yedirirdi.
Bende babana kıyamaz harcayamazdim
Ben kiyamadikca o daha savurdu yedi.
Şimdiki aklım olsaydı bende harcardim kiymamazlik yapmadım.
Belki kiymayip harcasaydim babam bu kadar ne yer nede yedirdir diyo annem.

Eşiniz parayı bulunca fazlaca havalanmış.
Ya havasını siz sondureceksiniz yada söndürecek biri lazım.
Bu babanda olur abinde kardesinde.
Şayet benim en yakınlarından birinin başına böyle bisey gelseydi asla sesiz kalamazdim.
Yukarda sizde esinizin parasını yiyin,gezin tozun vs diyen arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.
Aynen gez toz,bol bol harca,kendi cocuklarina..
Annemin bi nasihati tam bu konuya gore;
Baban çok kazanırdı yer içer arkadaşlara yedirirdi.
Bende babana kıyamaz harcayamazdim
Ben kiyamadikca o daha savurdu yedi.
Şimdiki aklım olsaydı bende harcardim kiymamazlik yapmadım.
Belki kiymayip harcasaydim babam bu kadar ne yer nede yedirdir diyo annem.
Babamı kaybettik. Annem var sadece.
Başkası deil de ben yapmalıyım bunu.
Onun bana ilk aşık olduğu kadın olup onu yeniden o günlere götürmeliyim ki pişman olsun

Bu konuda çözüm para harcayarak çözüm bulmak olmamalı bence. Neyi cezalandırıyosun. Kendin saçın başın kıyafetin için anlarım ama sırf zarar vermek için gereksiz yere mobilya tabak çanak değiştirmek neyi düzeltecek. Böylemi düzelecek aranızdaki sorunlar.,

Bu konuda çözüm para harcayarak çözüm bulmak olmamalı bence. Neyi cezalandırıyosun. Kendin saçın başın kıyafetin için anlarım ama sırf zarar vermek için gereksiz yere mobilya tabak çanak değiştirmek neyi düzeltecek. Böylemi düzelecek aranızdaki sorunlar.,
Gereksiz deil canım biz evlenirken masraf olmasın diye en ucuzundan kalitesizinden almıştık. Zaten degisecekti. Çünkü hepsi kötü durumda. Hatta beyaz eşyalarımı çoktan beni bıraktı ben onları bırakmıyorum.
Dedim ya tutumluyum asla gereksiz para harcamam

Gereksiz deil canım biz evlenirken masraf olmasın diye en ucuzundan kalitesizinden almıştık. Zaten degisecekti. Çünkü hepsi kötü durumda. Hatta beyaz eşyalarımı çoktan beni bıraktı ben onları bırakmıyorum.
Dedim ya tutumluyum asla gereksiz para harcamam
Ozaman olur. Sırf eşine ceza olsun diye har vurup harman savurma. Ondan ne farkın kalır. Eline geçiyorsa birikim yap. Malesef Dünya'nın bin türlü var. Umarım gelmez ama iş o dava aşamasına geldiğinde nafaka tazminat vermemek için atla karayı seçiyorlar.

Ozaman olur. Sırf eşine ceza olsun diye har vurup harman savurma. Ondan ne farkın kalır. Eline geçiyorsa birikim yap. Malesef Dünya'nın bin türlü var. Umarım gelmez ama iş o dava aşamasına geldiğinde nafaka tazminat vermemek için atla karayı seçiyorlar.
Ben istesemde gereksiz çok harcama yapamıyorum. Bugün onun eve bıraktığı yüklü miktar parayla çıktım alışverişe mesela ama aldıklarım eskisinden azıcık daha pahalı. En pahalilari alamadım yine.

Bu arada çoktan gelmesi gerekiyordu eve ama hala yok ortalarda. 10 buçukta gitti sabah
Dün dediği gibi hergün alkol alıp gelmez inşallah. Eğer bugünde öyle gelirse gerçekten naparim bilmiyorum.

Duzelmeyecegine işaret olur bu sanirim

Ben istesemde gereksiz çok harcama yapamıyorum. Bugün onun eve bıraktığı yüklü miktar parayla çıktım alışverişe mesela ama aldıklarım eskisinden azıcık daha pahalı. En pahalilari alamadım yine.
Senin eşin şu anda para ile imtihan oluyor. Veren Allah almasınıda bilir, senin çok akıllı davranman lazım. Para Bıraktı diyosun , vermeyedebilir. Eşinle Konuş . O na bunları anlat. Kazandığı için şükretmeyi öğrenmeli. Hayır falan yapın. Sadece para yetmiyor mutlu olmaya. Hatta fazlası mutsuzluğa sürüklüyor. Bence hersey senin elinde. Düzeltebilirsin

Parayi car cur savur demiyoruz ki.Kendine bak,gez at kenara diyoruz.Niye cunku adam saglam ayakkabi degil.Eline piraz para gecince gecmisini ve zamaninda bisuru fedakarlik yapan karisini hice sayiyor.Konu sahibi bi guzel toparla kendini.Arkadaslarinla gorus,bakimli ol dik dur.Guler yuzlu ol esine karsi parasini daha rahat al hani acima cunku o kendi bebegine acimiyor.Nerde gorulmus doguma iki ayi kalan bebegi aldirmak:KK20:Yaziklar olsun!Allah affetsin:KK43:

X