Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Durumunuza çok üzüldüm. Eşiniz ben yokym ne yaparsan yap mesajını size apaçık vermeye çalışıyor.Doğumdan sonrada böyle yalnız olacaksınız gibi.Önleminizi alın, gerekirse annenize gidin bir süre.
Benimde geç öğrendiğim birşey varsa, oda malesef konuşmanın işe yaramadığıdır.Erkekler ancak davranışlardan anlarsa birşey anlar. Tüm gece konuşmuşsunuz , sonuç ortada.Bence konuşmayın.Eyleme dökün.Yada eylemsizleşin, yani konuşmayı ve muhattap almayı kesin.

Oğlumu zorla uyuttum. Birakabilecegim kimse yok. 2 komşum varbsamiminoldugum biri memleketinde biride birkaç ay önce taşındı. Birbirinden bağımsız bir sitedeyiz. Kan geldi evet eğer devam ederse oğlumu kucaklayıp gidicem. O da yaptigi kötülükle kalsın. Ağlamaktan içim şişti ve ben gerçekten bu hale gelmeyi napiim da hakettim. Neyin bedeli bu acaba

Başımıza gelen Herşey illede bişeyin bedeli olacak diye birşey yok. Imtihan dünyasındayız işte bu kadar. Şükreder çok şeyin var. İşin Gücün var. Önemli olan bu sınavı başarıyla atlatmak, bitecekse biter Dünya'nın sonu değil. Hergün sabahtan Akşama kadar ağlasan nolcak. Allah kimseye dayanabileceğinden fazlasını yüklemez. Bir an evvel doğrul önüne bak. Allah'a havale et. Sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısıdır.

Hayatım fazla fedakarlık diyelim hiç bir anne kuzusu bunu yaşamayı haketmez Allah yardımcın olsun

Ailece görüştüğümüz bizden yaşı baya büyük bi iş arkadaşımız var. En samimi oldugumuz insanlar diyebilirim. Arkadaşımı aradım eve gelmedi işte mi hala diye. Sonra o da deil dedi. Aramış eşi benden habersiz gibi. Diğer müdürle oturmuş kafayı çekiyormuş çok kötüyüm demiş. Sabah konuşalım demiş.

Sonra bana mesaj attı 6 7 tane. Senmi aradın onları diye. Cevap vermedim. Israrla aradı açmadım. Arkadaşımla WhatsApp tan yazisiyodum ısrarla mesaj atıp sordu kimle konuşuyon diye.

Hiç cevap vermedim. Sonra biz konuşurken zil çaldı eve geldi. Acmiycaktim. Ama o arkadaşım aç kuzum aparatı rezil olayın dedi. Kapıyı aralayıp beni gormesine fırsat vermeden odama gelip yattım.

Kapımı da kilitledim. Okadar çok ağladım ki onun için ağladığımı görsün istemedim. Oğlumla kendi odamda yatıyoruz şimdi. O da sanırım oğlumun odasında sızıp kaldı.

Beni aldatıyor mu diye sordum o abiye. Asla tüm gün benim yanımda yapmaya cesaret bile edemez ben mahvederim onu dedi.

Eve geldi ama hiç bir anlamı yok şuan benim için. Çünkü beni sevmediğini istemediğini belli etti.

İsteyen adam en azından arayıp oğluyla konuşur ve geç gelicem derdi. Ama ne mesajlarıma ne de aramalarına tek cevap vermedi.

Bende ona açmadım. Ve ilk defa ona cevap vermedim.

11 senedir ilk defa o arayınca meşgule attım.
Ben ki teftisin toplantının ortasında bile kırılmasın diye açan insandım.

Hala.çok kötüyüm. Elim yüzüm şişti ağlamaktan.

Arkadaşım ve eşin olan abi o seni çok seviyor bişey kizmistir diyorlar. Evlerimiz uzak istersen gelelim dediler. Yok dedim. Ama normalde haftanın 4 günü beraberiz.

Bilmiyorum....bitkinim....yorgunum.... mutsuzum... sevilmediğimi dibine kadar hissediyorum

Ailece görüştüğümüz bizden yaşı baya büyük bi iş arkadaşımız var. En samimi oldugumuz insanlar diyebilirim. Arkadaşımı aradım eve gelmedi işte mi hala diye. Sonra o da deil dedi. Aramış eşi benden habersiz gibi. Diğer müdürle oturmuş kafayı çekiyormuş çok kötüyüm demiş. Sabah konuşalım demiş.

Sonra bana mesaj attı 6 7 tane. Senmi aradın onları diye. Cevap vermedim. Israrla aradı açmadım. Arkadaşımla WhatsApp tan yazisiyodum ısrarla mesaj atıp sordu kimle konuşuyon diye.

Hiç cevap vermedim. Sonra biz konuşurken zil çaldı eve geldi. Acmiycaktim. Ama o arkadaşım aç kuzum aparatı rezil olayın dedi. Kapıyı aralayıp beni gormesine fırsat vermeden odama gelip yattım.

Kapımı da kilitledim. Okadar çok ağladım ki onun için ağladığımı görsün istemedim. Oğlumla kendi odamda yatıyoruz şimdi. O da sanırım oğlumun odasında sızıp kaldı.

Beni aldatıyor mu diye sordum o abiye. Asla tüm gün benim yanımda yapmaya cesaret bile edemez ben mahvederim onu dedi.

Eve geldi ama hiç bir anlamı yok şuan benim için. Çünkü beni sevmediğini istemediğini belli etti.

İsteyen adam en azından arayıp oğluyla konuşur ve geç gelicem derdi. Ama ne mesajlarıma ne de aramalarına tek cevap vermedi.

Bende ona açmadım. Ve ilk defa ona cevap vermedim.

11 senedir ilk defa o arayınca meşgule attım.
Ben ki teftisin toplantının ortasında bile kırılmasın diye açan insandım.

Hala.çok kötüyüm. Elim yüzüm şişti ağlamaktan.

Arkadaşım ve eşin olan abi o seni çok seviyor bişey kizmistir diyorlar. Evlerimiz uzak istersen gelelim dediler. Yok dedim. Ama normalde haftanın 4 günü beraberiz.

Bilmiyorum....bitkinim....yorgunum.... mutsuzum... sevilmediğimi dibine kadar hissediyorum

Bazen bazi seyleri cok istiyoruz zaman gecsin bir an once ulasalim diye cabaliyoruz. Maddiyat olur kavusma olur farketmez. Ve ulastigimizda ummadik seyler yasiyoruz.
Sizin yasadiginiz gibi olmasa da bende hevesle bekledigim duruma kavustuktan sonra Cok aci seyler yasadim. Ve bu icimde korku birakti. Artik zaman gecsin su isim olsun gibi seyler isteyemiyorum.
Allah bebeginizi ve oglunuzu size bagislasin. Ins esiniz kendine gelir ve mutlulukla dogum yaparsiniz. Cok uzuldum baska bi yorum yapmak gelmedi su an icimden .sinirlerim bozuldu bu davranislarindan.

Eylemsizlik doğru karar .Muhattap almamaya devam et.Sakın yarın acaba düzelir mi konuşması yapma sakın.Ağladığınıda belli etme.

Hiç bi şekilde konusmuycam. Şimdi o dusunuyo ben o gelmeyince kimle konuştum onu umursamadim diye. Nadi bi his miş anlasın.

Uyuyamıyorum. . Sabah ta muhatap olmuycam. Aksine oğlumu ona bırakıp gidicem tek başıma gezmeye.

Ve asla soylemiycem nerde olduğumu.

Sabahtan beri hep uyardiniz ya o da seni kaybetmekten korksun diye.

Bi online oldum diye bile çıldırdı kaç mesaj attı.

Yarın gidince napcak bakalım.

Mutsuzluğumu düzeltecek hiç bişey yok suan

Müdür olmak , para kazanmak ne zamandan beri insanı insanlıktan çıkartıyormuş yahu? İyice zenginler ne yapsın o zaman, iyice zıvanadan mı çıksın.Eni sonu maaşlı bir adamsın yahu.Yarın işten atsalar işsizsin.Hanlar, hamamlar sahibi değilsin ki.

Bi bitki Çayı sıcak süt bişey iç ve sakinleş. Sonrada Güzelce uyu. Eğer gerçekse ve sevilmiyosanda dimdik dur. Sakin kafayla yarın ne istediğini Öğren. Gece yarılarına kadar içmek sağlıklı değil. Amacı boşanmak değilse eğer tedavi Öner terapi Öner. Kimse kolay kolay değişmiyor. Allah mutlaka sorar, çok pişman olur ama iş işten geçer. Bir insan mutsuzda olup içkiye sığınmak asla bahane değil. Ozaman hepimizin sabahtan Akşama kadar içmesi lazım. Bu zayıflıktır. Iman eksikliğidir. Hamile Karısını düşünmeyen bi adamın merhamet duygusu kalmamış demektir. Normalde bukadar yazmaZdım ama bende kötü bir evlilikten çıktığım için ilgi gösterdim bu konuya. Keşke bilseler farketseler. Dünya hayatına kapılmasalar sadece. Ama oluyor malesef . Hiç birşeyin garantisi yok. Sen kendini ve çocuklarını düşün. Kaybetmekten korkar ve panik olursa biraz daha sabretmeye değer. Ama istemiyorum derse gitmeyi bileceksin.

Farketmez ki, düşmez kalkmaz bir Allah. Dünya malına ne kadar güvenilir.Bi terslik olur, hepsi yitirilir.Aslolan sevdiklerimiz, sağlığımız, huzurumuz.Bunu çok acı bir dersle öğrenmesi gerekmez.

Odadan çıkmak istemiyorum karşılaşmamak için.
Fedakar hep veren kadın olmak hataymis. Ki ben tüm herseyimdem vazgeçtim o hayatıma girince.

Ona adadım hayatımı. Bu yanlış dedi hep çevremdekiler beni eskiden beri bilenler. Donanımlı yetistin ve bunu devam ettir dediler.

Yok o sevsin yeter dedim.

Şimdi dönüp baktığımda saçını süpürge etmiş ve hep.kendi zevklerinden taviz vermiş ama.hununasla.kimseye belli etmemiş yorgun bir kadın görüyorum. Sadece yorgun..

Buda sizin sevgi dilinizmiş öyle düşünün.Fedakarlık. Bundan sonra evlatlarınız için elinizden geleni yapın sadece.

Oğlum hala uyuyor. Ve ben de odadan çıkmadım hala. Haftasonlari da çalıştığı için ise gitmiştir heralde. Berbat bi gece geçirdim ağlamaktan yorulup uyumuşum ve kabusları dolu bi geceydi.

Ve bugün yine onu tüm gün görmeden geçecek. Gece yine içip gelecek.

O artık böyle bi adam olmayı seçti.
Sadece ilk gün yapsaydı evet bu bi hataydı derdim ama dün aynı şeyin tekrarlanması hiç normal deil.

Beni neyle cezalandırmaya çalışıyor anlamıyorum. Ben evde herkesin isteklerine yetismekten başka bişey yapmadım aylardır üstelik sancilarimla.

Tabiki benim de hatalarım vardır. Onun bu tavırlarına surat aşmak gibi. Ama bu kadarını da yapmazsam nasıl anlayacak hatasını. Konuşmak desem ha duvar ha o.

Sadece dinler asla iki çift laf duyamazsiniz.
Oğlum olmasaydı şimdi benden çıkıp giderdim bu evden.
Ve bende telefonlarını acmazdim.

Hanımlar
Sürekli mail olarak bildirim geliyor bunu nasıl engellerim. Çünkü böyle olursa tüm yazılanları okur ve daha kötü olabiliriz
Mail adresinizi açıp bu mailin üzerine gelin en altta bu gönderen için yazan kutucuk çıkıyor orada sil ve bundan sonra gelen mailleri engelle yazısı var oraya tıklayın. Ben yanlışlıkla yaptım onu artık mail gelmiyor. Nasıl yeniden mail alabilirim onu bilmiyorum

Adamın iyisi paranın çokluğundan, hanımın iyisi paranın yokluğunda anlaşılır dememişler boşuna.aile danışmanına bu kibirle adım da atmaz. Kenara alabildiğine kadar para at kocanın haberi olmasın. Alkolde ise girdiyse sonu kötüye gider bu işin. Allah yardımcı olsun canım. İnşallah düzelir.

X