Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumu zorla uyuttum. Birakabilecegim kimse yok. 2 komşum varbsamiminoldugum biri memleketinde biride birkaç ay önce taşındı. Birbirinden bağımsız bir sitedeyiz. Kan geldi evet eğer devam ederse oğlumu kucaklayıp gidicem. O da yaptigi kötülükle kalsın. Ağlamaktan içim şişti ve ben gerçekten bu hale gelmeyi napiim da hakettim. Neyin bedeli bu acaba
Ailece görüştüğümüz bizden yaşı baya büyük bi iş arkadaşımız var. En samimi oldugumuz insanlar diyebilirim. Arkadaşımı aradım eve gelmedi işte mi hala diye. Sonra o da deil dedi. Aramış eşi benden habersiz gibi. Diğer müdürle oturmuş kafayı çekiyormuş çok kötüyüm demiş. Sabah konuşalım demiş.
Sonra bana mesaj attı 6 7 tane. Senmi aradın onları diye. Cevap vermedim. Israrla aradı açmadım. Arkadaşımla WhatsApp tan yazisiyodum ısrarla mesaj atıp sordu kimle konuşuyon diye.
Hiç cevap vermedim. Sonra biz konuşurken zil çaldı eve geldi. Acmiycaktim. Ama o arkadaşım aç kuzum aparatı rezil olayın dedi. Kapıyı aralayıp beni gormesine fırsat vermeden odama gelip yattım.
Kapımı da kilitledim. Okadar çok ağladım ki onun için ağladığımı görsün istemedim. Oğlumla kendi odamda yatıyoruz şimdi. O da sanırım oğlumun odasında sızıp kaldı.
Beni aldatıyor mu diye sordum o abiye. Asla tüm gün benim yanımda yapmaya cesaret bile edemez ben mahvederim onu dedi.
Eve geldi ama hiç bir anlamı yok şuan benim için. Çünkü beni sevmediğini istemediğini belli etti.
İsteyen adam en azından arayıp oğluyla konuşur ve geç gelicem derdi. Ama ne mesajlarıma ne de aramalarına tek cevap vermedi.
Bende ona açmadım. Ve ilk defa ona cevap vermedim.
11 senedir ilk defa o arayınca meşgule attım.
Ben ki teftisin toplantının ortasında bile kırılmasın diye açan insandım.
Hala.çok kötüyüm. Elim yüzüm şişti ağlamaktan.
Arkadaşım ve eşin olan abi o seni çok seviyor bişey kizmistir diyorlar. Evlerimiz uzak istersen gelelim dediler. Yok dedim. Ama normalde haftanın 4 günü beraberiz.
Bilmiyorum....bitkinim....yorgunum.... mutsuzum... sevilmediğimi dibine kadar hissediyorum
Mail adresinizi açıp bu mailin üzerine gelin en altta bu gönderen için yazan kutucuk çıkıyor orada sil ve bundan sonra gelen mailleri engelle yazısı var oraya tıklayın. Ben yanlışlıkla yaptım onu artık mail gelmiyor. Nasıl yeniden mail alabilirim onu bilmiyorumHanımlar
Sürekli mail olarak bildirim geliyor bunu nasıl engellerim. Çünkü böyle olursa tüm yazılanları okur ve daha kötü olabiliriz