Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Nasıl bir iş bu Allah aşkına, sıradan bir memurken birdenbire içindeki cevher mi çıktı ortaya?
Benim sana tavsiyem; bu adam senin yanında çok kalıcı gibi gözükmüyor tabii dilerim ki iyi yönde değişir ve mutlu olursunuz ama gidişata göre konuşmak gerekirse şu an paraları har vurup harman savurmak yerine olası bir onsuz hayat için kendini garanti altına alacak adımlar atmalısın. Kişisel harcamalarından geri durma tabii ama yarınını da düşün derim ben.

Nasıl bir iş bu Allah aşkına, sıradan bir memurken birdenbire içindeki cevher mi çıktı ortaya?
Benim sana tavsiyem; bu adam senin yanında çok kalıcı gibi gözükmüyor tabii dilerim ki iyi yönde değişir ve mutlu olursunuz ama gidişata göre konuşmak gerekirse şu an paraları har vurup harman savurmak yerine olası bir onsuz hayat için kendini garanti altına alacak adımlar atmalısın. Kişisel harcamalarından geri durma tabii ama yarınını da düşün derim ben.
Sıradan memurluk gibi değildi. Bağlantıları güçlüydü. Ve hep ben destek oldum kendini ilerlesin diye. Sonuç bu. Ben ortada kaldım. O hala eve gelmedi. Gelmeyecek bence

Eşiniz hatalı hatasız diyemem ama değişen ortamına ayak uydurmayı denesiniz bence düzelebilir bi ilişki. Erkekler ne yazıkki böyle bi süre sizde uzk durun ve kendinize zaman ayırın mesela evde bile daha bakımlı olarak başayabilirsiniz gözüne hoş görünün ama soğuk davranın benim aklıma gelen bu özellikle hamillik döneminde erkeklerin gözü dışarıya kayıyor ve bi çok aldatma olayları oluyo dikkatli olun

Kızlar kusura bakmayın elim ayağım titriyor yazamıyorum artık tek tek cevap.
Mesaj attım oğlum babası gelmeden uyumak istemedi.
Sen uyut dedi.
Ki çoktan evde olması gerekiyordu.
Ama hala yok ortada.
Aradım acmiyo

Bunların hepsini bende yaşadım. Geceler boyu evde yanlız kaldım, üstelik ailem ile aynı Şehirde değildim. Sen yalnız değilsin çocukların var. Acaba gelecekmi gelmeyecekmi diye beklemek berbat bir psikoloji. Onu sürekli tel ile arayarak taciz etmek te doğru değil bence. Her ne yapıyorsa kendine yapıyor malesef. Nerdesin diye kavga çıkartırsan daha kötü. Sessiz kal. Hesap sorma . Insanca Konuşmayı dene. Hersey olacağına varır. Sen önce kendini ve karnındakini düşünmelisin. Düşünme taciz etme sürekli. Uzat ayaklarını tv seyret

Yapamıyorum. Gururum incitiyor. Telefon açmamak ne demek. Ben niye çekip gidemiyorum. Koca şehirde bi basimayim

Yapamıyorum. Gururum incitiyor. Telefon açmamak ne demek. Ben niye çekip gidemiyorum. Koca şehirde bi basimayim
Canım Herşey Tecrübe ile sabit. Benim gururum da çok incindi. Hamileydim ve bile bile kavgalı isek eve gelmiyordu. Üzüntüden en sonunda düşük yaptım, bebeğine zarar verme. Allah korusun

tatlım yazdıklarından anladığım eşinin bi tarafları kalkmış çok para kazandığı için, hayatında biri olabilir yada sindirme politikası yapıyor olabilir bırakıp gitmen için belliki senden soğumuş ve seni istemiyor hakkında hayırlısı olsun

Deme tabi. Nasılsa uyuyakalır. Gerçekten çok yazık. Allah Herşeyi vermiş iş güç para evlat. Ne isterler ki daha Allahtan. Şeytanın Arabasına binmek bu işte. Allah Islah etsin. Çocuğu yatır. Abdest al. Allah'a aç ellerini. Dua et. En hayırlı sonuçları dile

Ne kadar zor olsa da sakin ve soğukkanlı ol. Her şeyden önce sen bir annesin hem karnında ki masum hem de oğlun hissediyordur bir terslik olduğunu. Babaları zaten yapıyor yapacağını ama anneleri güçlü dursun ki güvenleri sarsılmasın. Kocan olacak adam müsveddesine gelince, veren Allah almayı da bilir. Belki herşey düzelir belki düzelmez ama senin bundan sonra ki ilk hedefin, kendini ve çocuklarını bu durumdan en az zararla kurtarmak olmalı cnm.

Ne kadar zor demi herseyinizi paylastıgınız insanla gün gelip bu duruma düsmek,ne acı hic tanıyamamısım demek. onun sizi kaybedebilecegini hissettırın ona anlasın. Ben yapmadım yok depresyonda yok sıkıntıları var dedim bi baktım aramıza daglar girmis iki yabancı olmusuz simdi nerdesin napıyorsun deme hakkını bile bulamıyorum sanki öyle bi ucurum koydu aramıza. Allah yardımcınız olsun . Kocanızıda islah etsin allah.kötü yola girmisken dönmesi degismesi cok zor ama imkansiz degil. Bi adamda herseyden önce Vicdan varmı Allah sevgisi var mı ona bakın evlenecek olanlar. Paraya ,Aska sevgiye degil...

hayırlı aksamlar hepsini okuyamasam da durumunuzu biraz kavrayabildim öğretmensiniz sanırım yani ayaklarınız üzerinde duran durabilecek bir insansiniz doğumunuzu yapana kadar bekleyin derim bebeginizi alın kucagınıza sonra yolunuzu çizin derim ben esinizle veya degil bakın ben ögretmen olmak için ugrasıyorum ve bir türlü olmuyor esimden memnunum ama yarın ne getirir bilemiyoruz kimse bilemiyor aslında yasanacakları ayaklarınız yere saglam bassın inanın kı kaybeden siz olmayacaksınız cilt bakımı yaptırın tamam ama size kusur bulması sizin eksik yetersiz bir insan oldugunuz anlamına gelmiyor.hakkınızda hayırlısı olsun ve hayata umutla bakın biz esimiz için dogmadık onlar bizi istemezse biz neden isteyip aglayalım ki arkalarından tekrar diyorum mesleginizin olması en büyük avantajınız unutmayın lütfen.hayırlı günler...

Oğlumu zorla uyuttum. Birakabilecegim kimse yok. 2 komşum varbsamiminoldugum biri memleketinde biride birkaç ay önce taşındı. Birbirinden bağımsız bir sitedeyiz. Kan geldi evet eğer devam ederse oğlumu kucaklayıp gidicem. O da yaptigi kötülükle kalsın. Ağlamaktan içim şişti ve ben gerçekten bu hale gelmeyi napiim da hakettim. Neyin bedeli bu acaba

X