Yatalak aile büyüğüne bakmak

Bu konuda annenize karışma hakkınız yok, babasıdır tabi ki bakmak isteyecektir. Dener görür zorlanırsa bir bakıcıyla anlaşılabilir. Bu arada 90 küsür yaşında adam kaç sene daha yaşayabilir ki süreç yıllar sürecek endişesindesiniz. Anneniz zaten bakmaya gönüllü olmuş sizde arada bir destek olun ki yaşamak nedir farkına varın. Hayat öyle bencillikle geçmiyor bu arada sınavınıza da çalışırsınız engel olacak bir durum değil

"Anlıyorum babası.." demişsiniz ama pek anlamamışsınız..

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

Anneniz evlat olarak vicdanen doğru olanı yapmış. Ancak sizi de anlıyorum. Şu durumda, hele ki anneanne de hayattayken, en doğrusu yanlarına bir bakıcı tutulup kendi evlerinde bakılmalarıdır bence. Bakıcı ücretini ise tüm çocuklar ortak bölüşmelidir.

kaç yaşındasınız?
kpss falan dediğinize göre yetişkin bir insansınız sürece dahil olmak istemiyorsanız ayrı eve çıkın.

Yıllarca annemde babaanneme baktı sağolsun rahmetli öyle böyle değildi.herkese kan kustururdu son nefesine kadar canımıza okudu.vefat etti ama annemide mezara koyulacak hale getirdi.yasli bakmak sevaptır ama öyle uzaktan sanıldığı kadar kolay değil.bende anneme yardım ettiğim için benimde psikolojim bozulmustu.tabi her yaşlı bir değil kimisi ağzı var dili yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…