- 4 Aralık 2010
- 3.375
- 6.061
- 35
Böyle yaşlı meselelerinde şunu farkediyorum,eğer o yaşlı torununa zamanında kıymet vermiş, emek sarfetmisse o torun onu canına ciğerine basıyor. Eğer emek vermemisse torunun da çok goresi gelmiyor. Ben dedeme bana verseler bir ömür bakarım. Çünkü bende çok hakkı var beni sever ben onu severim. Hayatım boyunca elini hep üstümde hissettim uzulse beni arar, mutlu olsa beni arar. Ama anneannemle bir muhabbetim yoktu şimdi annem bakıyor gerekeni ben de yaparım ama asla dedem gibi içten keyifle olmuyor.
O yüzden çocuğa yaptığımız yatırım gibi hatta fazlasını toruna da yapalım hiç birini yaslandigimiz da baksın diye dogurmuyoruz tabi hatta ileride kendim için bakıcı ya da bakım evlerini daha cazip buluyorum. Ama torun da şöyle bı gelse iki gezdirse, sohbet etse, canım nenem dese oyyy ne tatlı olur
O yüzden çocuğa yaptığımız yatırım gibi hatta fazlasını toruna da yapalım hiç birini yaslandigimiz da baksın diye dogurmuyoruz tabi hatta ileride kendim için bakıcı ya da bakım evlerini daha cazip buluyorum. Ama torun da şöyle bı gelse iki gezdirse, sohbet etse, canım nenem dese oyyy ne tatlı olur