Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Yok canim severek evlendik
canım uzun süredir mi evlisin
ya da uzun süre mi sevgili kaldınız
üzülerek söylüyorum ama çok laçkalaşmış ilişkiniz
saygı kalmamış
ayrıca eşinin yaptığıda resmen çocukluk
40 yaşında adamın dediği lafa bakar mısın kendi karısı da genç yani

ikinizde de saygı eksikliği var .ayrıca kısas filan sakın yapmayın yani tv deki adamları övmek filan çok yanlış o hata yapmış siz onun kadar küçülmeyin.evli barklı ahlaklı bir kadınsınız sırf eşinizden intikam almak için elin adamını övmeler bence hiç doğru değil.
eşinizin yaptığı şey de çok çürkin.
bi de merak ettim ikinci eşi filan mısınız 40 yaşına kadar hiç mi evlenmemiş

Yok ilk evliligimiz ikimizimde ben 18imdeydim o 33 idi

Bu saygili halimiz canim ana avrat gitmedi bu sefer

çok sinirlenmişsiniz ya. ben olsam ona o mutluluğu vermezdim. aynı hareketi ona yapardım.

hatta geçenlerde eşim tvde birine güzelmiş falan dedi hiç bozulmadan saçmalama hiç güzel değil şu kız daha güzel dedim geçtim.gerçekten önemsemiyorum. kıskanılmak yada sizi kızdırmak için tatlı bir kur olarak yapmış olamaz mı? yada sizi daha fit veya bakımlı mı görmek istiyor? direkt suçlamaktansa eşinizle tatli bir dille rahatsızlığınızı paylaşsanız anlamaz mı?

Tatli dil anlayan olsaydi yillarim bu kafar heba olmazdi be canim cunku ziyadesiyle ince dusunen biriyim malesef etrafimdakileri darbeyi cok yedigimden bu sinirim zaten

E adam ince goruslu nazik adam bunuj gibi hodk de gormedim zaten

Haddim değil akıl vermek ama nacizhane bi tavsiye erkek dediğin varlığı dışarda cevreye akrabaya karşı ağa paşa gösterip evde biraz geri cekilip pek ilgilenmemek gerek otomatikman ister istemez zamanla kendileri noluyo ya diyip eşlerine değer veren ve daha kibar olan bireylere dönüşüyorlar denenmiştir :)

Artik oyle yapicam zaten yoksa olmuyor bubis

bu kadar kiskanmaya gerek yok.kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar...bosuna gerilmissiniz sessiz olup biraz aradan sonra missilleme yapsaydiniz eminim daha iyi ders alirdi...

Sizi hatırladım, geçenlerde de konu açmıştınız...
Öncelikle lütfen mutlaka ekonomik yönden gücünüz olsun mesleğinizi yapın öğretmenmişsiniz.. kendinizi ezdirmeyin ne olur.
Bakın ben de kimsesiz bir insanım annem ben lisedeyken vefat etti babam yurt dışında küçükkenden beri
Tek başıma okudum iş güç sahibi oldum mücadele ettim allahın izniyle başarılı da oldum. Anladım ki kimseden fayda yok aslında.Kimsem yok demişsiniz de anne babanız kimseniz olsa bile fark etmez kendi içinizden güç gelmiyorsa. Bir oğlunuz varmış ne güzel. Anne olan insana daha bir güç gelmez mi dünyayı yakar yıkar insan kendinize gelin....

Annemi aradim dertlesip kapatmak icin kocana sahip cik bi daha beni rahatsiz etme bende kendime gore sorunum var biktim her yaz sorunlarinizdan dedi tamam dedim kapattim sonra tekrar aradi niye beni huzursuz ediyorsun ne hakkin var buna dedi tamma daha ne ararim ne gelirim dedim salak salak konusma dedi kapattim esim alo dese babasi kardesi asla yalniz birakmaz haksiz da olsa artik bir ailem yok kucukken atti beni basindan rahat etti iste dedim p.c gibi hissediyorum kendimi su an

Şu ana kadar hiç abartmıyorum ailemden hiçbir kimse ile dertleşmedim dinlemedikleri gibi anlatsam ilerde bana geri dönüşü olur. O yüzden gerek görmüyorum. Yani aslında anlatmasanız daha iyi. Sanırım pek çok kez tartışmalarınıza aileniz şahit olmuş ve biraz bıkmışlar gibi.
Eşim ile ilgili bi sorun olsa ve ailesi haberdar olsa kesin kes onu savunurlar ben haklı da olsam nitekim başıma da geldi.
P.c falan değilsiniz insan üzgünken yıkıkken yanında birilerini istiyor evet, şefkat istiyor. Ben annemin eşyalarına sarılup çok ağladığımı bilirim...Ama hayat acımasız herkesin kolaylıkla ulaşabildiği şeye bazıları zor yoldan ulaşıyor.
İşe başlama çalışma imkanınız hiç mi yok ? Bence çalışsanız size çok iyi gelir ve bu kadar köşeye sıkışmış hissetmezsiniz para kazanmakla insanın kendine güveni geliyor.

Ya Nazar Opusup Barışın da Olay bitsin...Abartmayın böyle şeyleri...Pire icin Yorgan yapmayın...Akşam onun istediği börek çörek corbayi yapın O da size iki guzel laf söylesin olay bitsin...Ki adam Pişman olmus, "ben seni yatak odasından kovmadim demiş"...ayrıca corbalarin bitenlerin guzel demiş, iltifat etmiş yani...Hatasının farkında yani...Uzatmayin da Konu kapansin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…