- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
Bu adam seninle yatmıyo hakaret ediyo ne kaldı geriye dayak sırada heralde
Onu da yasarim da susup gidiyorum ondan olmuyo biliyorum diyor 40 li yaslarinda bosanavaksin benden dedim allah buyuk sustum en sonunda
Oglanin yaninda oyle degil iste hep boyle bir anlik patlamayla zorvede bir kavga yasaniyor apisip kaliyorum her seferinde , bunlari yasayacak yada kaldiracak en son insandim belki de inanin ama isin icine oyle bir dustim ve birden oyle yalniz birakildim ki yasayan bilir allhm kimseye yasatmasin brnde isterdim saygi duyulan sevilen kadin olmayi mutlu olmayi hrmde cok
Keşke o an tepki vermek yerine sakin bir zamanda eşinizi karşınıza alıp bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu aynısını siz yapsanız onun ne tepki vereceğini sakin bir dille sorsaydınız. Erkekler bazen durumun ciddiyetini kavrayamıyorlar, illa tane tane anlatmak gerekiyor. Olaylara anlık tepki verince ya kavga çıkıyor ya da geçiştiriliyor ve sonra aynı konu tekrar açılıyor. Sürekli tartışınca da yüzgöz olunuyor ne yazık ki. Bu yüzden naçizane tavsiyem bu konuyu konuşmak için özel bir zaman ayırıp rahatsızlıklarınızı sakince dile getirmeniz.
arkadaşım allah yardımcın olsun ama ben insanın kendi değerini kendi belirleyebileceğine inanırım hep. saygı duyulan sevilen kadın olmak senin elinde. olmuyorsa zorlamanında manası yok,bana göre eşin kaçmaya alışmış sen kovalamaya. kaçan kovalanır tabiki. bence eşin ve problemleriyle ilgilenmektense,her yaptıgını takmaktansa,kendine vakit ayır kendinle ilgilen kendini sev. Böyle herşey daha güzel olacak sen bir zaman sonra çirkinlikleri görmeyecek ve hatta bütün çirkinliklerden sıyrılmak isteyeceksin
valla acıkcası ben bu fırsatı kocama vermem
ben overım televızyondakı erkeklerı hatta bazen kadınları aman askım ne guzel mıs dımı kız derım
ona bısey kalmaz
bıraz kendınızle barısık olmayı deneyın
tabıkı sızden memesı daha guzel olan bırı olacak tabıkı derısı sıkı olan var var oglu var
yok artık ya bir başka kadını nasıl över senin yanında bu nasıl bir şey
ayrıca aranızdaki diyalog hiç hoş değil böyle konuşarak birbirinizi yıpratırsınız ancak
eşinin seni kovması zaten hiç olmamış sen tabi haliyle haklısın kızmışsın kovmakta ne oluyor abartmıyorsun sen haklısın...
eşinin yaptıklarını bir bir yap ona.
yaptı anlasın öküzlüğünü.
senin bu heriften bir iş çıkmayacak, benim umudum kalmadı.
sen de az değilsin, dilinin maşallahı var
sen 25 o 40 dimi, 15 sene çekeceksin diyo yani
yok artık ya bir başka kadını nasıl över senin yanında bu nasıl bir şey
ayrıca aranızdaki diyalog hiç hoş değil böyle konuşarak birbirinizi yıpratırsınız ancak
eşinin seni kovması zaten hiç olmamış sen tabi haliyle haklısın kızmışsın kovmakta ne oluyor abartmıyorsun sen haklısın...
Sitenin adı yazıpyazıphıncınıalanlar.com olarak değişmeli.
kaç yaşındasınız??
eşiniz 40 mı
eşiniz 40 mı
yani ikinizi de sormuştum esasında
severek mi evlendiniz görücü mü?Evey o da 40 yasinda
severek mi evlendiniz görücü mü?
Aa valla şok ben doğum yaptıkdan sonra 5 kilo fazlam kaldı benim kocam guzel fit kadınlar cıktıgında değiştiriyo neden yapıyosun dediğimde ne bilim rahatsız hissetme kendini diyo . Seninki karsına gecip ates gibi diyo üstüne bide kovuyo Allahım sabır versin sana arkadaşım