Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

saçının ucu kırılsa kendine dert edecek adamları sevin, demiş ya işte öyle olmalı çok kaba davranmış size. çok üzüldüm

Ben çok kıskanç birisiyim yapi olarak hic sevmiyorum bu huyumu hatta esimde biliyir ve kizdirmak espri yapmak icin oda der kiza bak falan diye bende bitane saplatirim espirisine dalga gecer egleniriz yani birbirimizle olayin kavgaya gidisatini tam anlamadim ama belki oda espri yapti sizi kizdirmak icin biraz daha sakin olsaydiniz keske..
Bide hakli haksiz olayina gelirsek malesef kardesim hakli olunca mutlu olunmuyor ben evlilik seminerine gitimistim.bikere ordaki uzman evliliklerde kadin erkek hakliyim diye ispat etmekten mulu olmayi unuttular diyodu yani bazi konulurda hakliligimizi ispat edince sonunda mutlu olamayabiliyoruz biraz daha hakliya haksiza degilde mutlu olmaya bakmak lazim nacizane:)

Bol bol dua et ramazan ayindayiz kalpler mevlanin elinde istedigi tarafa cevirir sen duani et ins yavrunun hurmetine mevlam aranizi cok huzurlu mutlu muhabbetli kilsin inş

Evli oldugum şahsiyet de yanımda Adriana Lima'yı beğendiğini söylemişti. Ben de açmış kollarını seni bekliyordu demiştim susmuştu :)) öyle dediğinde valla ateş gibiler de onlar da sana bakmaz filan derdm ben olsaydım :)) ya da tepki verdiğiniz için devamlı yapıyorsa öyle dediği an hiç cevap vermemek de belki etkili olabilir bilemedim. Keşke böyle yapıp üzmese sizi. Malesef ki bu devrin erkekleri...

üzgünüm ama bence sorun çok daha büyük gibi sanki
size söylediği kelimeler, tavrı... ne biliyim çok kötü. üzmek istemiyorum sizi sözlerimle ama öyle geldi bana.

Benim herif babasıyla bu muhabbeti yapıp gobegini oynata oynata gülmüştü. Herkesin içinde.

Ufff bana bu tarz atışmalar hemen hemen her ailede olur gibi geliyor .hatta çoluk çocuklu artı üstünden 3 yıl ve fazlası geçmiş evlilikler hep böyle.ben hiiiçç takmam .olay küfür hakaret saygısız boyuta varırsa başka tabi ama yok tv de görmüş taş gibi demiş.yok şu artiste hastayım demiş .çokta önemli değil yani .dillendirecek ,abartacak .ayrı yatacak bişey göremiyorum.biz kadınlar olay çıkarmaya bayılıyoruz nedense..

Ben olsam kızmam.Yani bende oldum ve kızmadım zaten Biz sevgilimle 4 yılın sonunda en nihayetinde sevgili vasfının yanına kanka vasfınıda ekledik.Ooo goygoydan el ense şaplaktan geçilmiyor ortalık ama mutluyuz.Allahın iki tane tv ye çıkmış kekosuna uuu beybi dedi diye ortalığı kasıp kavurmam.Kendimide kasmam onuda kasmam.Abartan insanlarıda hiç anlamam ama karakter meselesi bu işler o yüzden bişey diyemiyorum.Ama bu kadar sinirlenme bence,zırtttt yani.Zaten çok kadın olsalar futbol oynamaz manken olurlardı.Bu arada böyle bişey söyleyip,sonunada vurdum gol oldu deseydiniz,bu kadar karışmazdı ortalık.

Eşim bunu dese napardim diye düşünüyorum sanırım en yakisiklisindan bir erkek görüp tvde offf beee ateş gibi diyerek misilleme yapar bir şunlara bak bir de sana derdim o erkekse sen nesin !

Tatlim sana verebilicem tek tavsiye umursamaz ol oyle triplere girip hiiic caninini sikma canin skkin olsa bile belli etme gul cocugunla oyna onu umursama emin ol cok daha ise yariyacak (denenmistir)bosversenee omrumuz gidiyor zaten

Adam sizi kıskandırmak için söylemiş, ben olsam o kızlar senin gibi adamlara bakmaz canım der işime bakardım. Ne havaya sokucam adamı ya.

Adam sizi kıskandırmak için söylemiş, ben olsam o kızlar senin gibi adamlara bakmaz canım der işime bakardım. Ne havaya sokucam adamı ya.

İsin kotu yani kizlar da bakiyor malum bizim saftirik turk genclerinde bi olgun fot erkek meraki var hani adam kendine bakiyor maddiyatta olunca oh taman zaten standartimiz dusuk kizlar olarak malesef

Allah yardımcınız olsun ama özür dilemeden gitmeseniz o kovduğu odaya keşke. .
Saol be canim amin gittim arqya yastik koyup yattim bakti sabaha kadar sarilma falan yok sabaha karsi yataktan dustum resmen yaoismis bana dogru temas etcek sozde kalktim vc gittim geldim bakyim gecmis umodi kesince kendi tarafina kuzu kuzu uyudu

Canim ben nisa suresindeki bir ayetten sonra affettim onu gecen yil erkegin gecimsiz oldugu durumda kadin bosayabilir lakin sabredip affetmesi daha hayirlidir gibi bir ayet vardi yuce kitabda bir sans ordan verdim ve hep duam esimn kalbini isit ona merhamet ver allahim diye

Tatlim sana verebilicem tek tavsiye umursamaz ol oyle triplere girip hiiic caninini sikma canin skkin olsa bile belli etme gul cocugunla oyna onu umursama emin ol cok daha ise yariyacak (denenmistir)bosversenee omrumuz gidiyor zaten

Valla 2 gundur muhattabim d3gil zaten ve kafam rahatladi resmen huysuz esegin teki

Gecmisi var canim bide bu isin sabirlar dolmus tasmis tahammuller tukenmis sevgililik bambaska bisey bozde oyleydik inan

İsin bir de su boyutu var adam agzindan bir guEl soz cikmasin sana karsi yatagina gelmesin arayi uzatsin seni reddetsin arada bak bakalim aynisini diyebikiyor musun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…