- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
kırmadan yorum yapın demişsiniz de kırılacak bir yeriniz kalmamış zaten.. ne pişkin bir kocanız var allah sabır versin..
Ben olsam ben de kizarim. Aynisini sen yapsan sanane elin erkeklerinden cok mu hosuna gitti derdi. Onun elbet isi dusucek seni o odaya goturcek gitme. Hatta ozur dileyene kadar orda yatma bence. Kovuldugum odaya gelmem ben yuzsuz degilim de. Evlenince naparsam yapiyim cekicek zannediyo terbiyesizler
Bundan sonra sen de yap aynisini. Uff kaslara bak biz de aldik tıfılini ne erkekler var bee bunlar karisini cok mutlu ediyodur de cok sinir oldum ya kocanaGecen yil da yabanci mankenleri ovuyo bana yok erkek gibi siki derileri varmis yok memeleti soyle boyle bosanmak icin evi terketmistim babasi girmisti araya ben suclu kalmistim yine koseye sikisinca agzimdan kacti demis ya kardesim agzina ... tobe ya beyninde var agzindan kacmasa kac yazar bu bana yetmezmi kirilmak icin
erkek bu anlamak mumkun mu hic birine yuz vermiceksin bi yerleri kalkiyo afedersin
Bundan sonra sen de yap aynisini. Uff kaslara bak biz de aldik tıfılini ne erkekler var bee bunlar karisini cok mutlu ediyodur de cok sinir oldum ya kocana
Olaydan çıkarılacak ders:
Olay esnasında ütü yapmaya sessizce devam edilir, adamın "öff be ateşe bak .s.s.s" lafına tepki verilmez. Ertesi gün tv'de bir yakışıklı eleman bulunur ve itinayla övülür.
Kısaca, verilecek ders dillendirilmez, direkt uygulanır. Öküzlerde o zaman işe yarar.
kizmakta haklisin, bende kizardim. ne demek ates gibiler, ya insan sevdigini boyle incitecek seyler nasil soyler. bi kadini ne kadar kiran bir sey bu. sen desen ne olur acaba. bence onu hic umursama. bakalim ne olacak. kendini bulunmaz hint kumasi saniyor galiba
yüzde 100 haklısınız bence. kusura bakmayın ama öküz... o ne öyle kahvede laf atar gibi karısının yanında...
Kocani da ez dunya kac bucak anlasin. Onlar cok yakisikli kocan ise yaramazin teki izlenimi ver madem o yapiyo. Sen de onu odadan kov. Guclu oldugunu goster bakalim bi daha sesi cikicak miGerizekali zaten vallahi bak, ama dur sen bundan sonra her gordugum yakisikliyi ovmezsem ama biluyorum pislik yapacak bebden cikaracak acisini
hepsinin özelliği, gözünün önündekini onun için fedakarlıklar yapan seven sayan kadını görmez uzaktaki kadın cok cazip gelir, komşunun cimeninin daha yesil gözükmesi gibi. cok rahat bi insan demek ki kocanız yada bişeye sinirliydi biraz hıncını sizden cıkarmıs gibi bu kadfar laflar edilcek kovulcak bi olay degil cünkü
canim zaten sorun burda, bir insana vazgecilmez oldugunu hissettrdiginde gercekten seni avcunda zanneder bir omur, hic gitmezsin zanneder. Erkekler genelde anne olunca esleri hepten yaninda kalacak zanneder ve umursamazca kirar uzerler. birden elinde olmayanlara gider gozleri. Tabi bu herkez icin gecerli olamaz ama genelde boyledir. genelde olan kadinlara oluyor kadin gercekten esini seviyorsa yada sevip uzerine cok dusmusse. bir gun sevgi de sabirda tukenir ama unutmamaliEvet saniyor bunu ben yaptim hep disi kus olup her seyini ben kabullendim haddini bilditiyorum tam yine dayanamayip her icimdrn grceni soyleyip yapiyorum bi taraflari boyladi gezegenleri