Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Moredarklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
1.170
341
İyi sahurlar arkadaslar,

Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim

Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...

Ben olsam ben de kizarim. Aynisini sen yapsan sanane elin erkeklerinden cok mu hosuna gitti derdi. Onun elbet isi dusucek seni o odaya goturcek gitme. Hatta ozur dileyene kadar orda yatma bence. Kovuldugum odaya gelmem ben yuzsuz degilim de. Evlenince naparsam yapiyim cekicek zannediyo terbiyesizler

kırmadan yorum yapın demişsiniz de kırılacak bir yeriniz kalmamış zaten.. ne pişkin bir kocanız var allah sabır versin..

Ben mi sorunluyum artik kendimden suphelenir oldum bir insanin bu kadar sorunu olur mu diye durmadan bana biliyorum ilerde bosanacaksin benden kurtulacaksin bence sen beni sevmiyorsun deyip duruyor ona gecen kalbimden ne geciyorsa aglayarak soyledim ben boyle yogun duygular yasamiyorum dedi dedim fitratim diyosan kabul ama yok hissedemiyirum diyosan hic durma bosa bakimimizi ustlenmek kosuluyla

Gecen yil da yabanci mankenleri ovuyo bana yok erkek gibi siki derileri varmis yok memeleti soyle boyle bosanmak icin evi terketmistim babasi girmisti araya ben suclu kalmistim yine koseye sikisinca agzimdan kacti demis ya kardesim agzina ... tobe ya beyninde var agzindan kacmasa kac yazar bu bana yetmezmi kirilmak icin

kizmakta haklisin, bende kizardim. ne demek ates gibiler, ya insan sevdigini boyle incitecek seyler nasil soyler. bi kadini ne kadar kiran bir sey bu. sen desen ne olur acaba. bence onu hic umursama. bakalim ne olacak. kendini bulunmaz hint kumasi saniyor galiba

Bundan sonra sen de yap aynisini. Uff kaslara bak biz de aldik tıfılini ne erkekler var bee bunlar karisini cok mutlu ediyodur de cok sinir oldum ya kocana

erkek bu anlamak mumkun mu hic birine yuz vermiceksin bi yerleri kalkiyo afedersin

Ben salagim vallahi esegim kizlar hep boynunda hep sarilmaklar opmekler beni seviyomusunlar bisi sandi.iyice kendini ama ben de buyum sevdigimi iliskimi yasayamazsam icimden geldigi an ben olamam ki yapim bu off valla bu insanlar hep kullanmak zorunda mi her seyi lanet geldi bana valla ya su adamdan

Olaydan çıkarılacak ders:
Olay esnasında ütü yapmaya sessizce devam edilir, adamın "öff be ateşe bak .s.s.s" lafına tepki verilmez. Ertesi gün tv'de bir yakışıklı eleman bulunur ve itinayla övülür.
Kısaca, verilecek ders dillendirilmez, direkt uygulanır. Misilleme, öküzlerde o zaman işe yarar.

Bundan sonra sen de yap aynisini. Uff kaslara bak biz de aldik tıfılini ne erkekler var bee bunlar karisini cok mutlu ediyodur de cok sinir oldum ya kocana

Gerizekali zaten vallahi bak, ama dur sen bundan sonra her gordugum yakisikliyi ovmezsem ama biluyorum pislik yapacak bebden cikaracak acisini

Ahh ah aynisi zati aklimdaki ama oyle bi dellendim ki birden attim agzimdan bide oyle davrandiki o hakli ben edepsiz hisseytim kendimi yazdim size kizlar siz de olmasaniz bu harbiden sindirecek beni ya

hepsinin özelliği, gözünün önündekini onun için fedakarlıklar yapan seven sayan kadını görmez uzaktaki kadın cok cazip gelir, komşunun cimeninin daha yesil gözükmesi gibi. cok rahat bi insan demek ki kocanız yada bişeye sinirliydi biraz hıncını sizden cıkarmıs gibi bu kadfar laflar edilcek kovulcak bi olay degil cünkü

yüzde 100 haklısınız bence. kusura bakmayın ama öküz... o ne öyle kahvede laf atar gibi karısının yanında...

Evet saniyor bunu ben yaptim hep disi kus olup her seyini ben kabullendim haddini bilditiyorum tam yine dayanamayip her icimdrn grceni soyleyip yapiyorum bi taraflari boyladi gezegenleri

yüzde 100 haklısınız bence. kusura bakmayın ama öküz... o ne öyle kahvede laf atar gibi karısının yanında...

Okuz oglu okuz hayvan oglu hayvan hemdr bu 2. Hemde dellenecem vallaha bak dellenecrm hiyar tarlasi ya hayir neye kiziyorum kiskancliktan ziyade ulan sen karina bir guzel siz soyleme yalvarayim ben sana ama kizlar ates mankenler tas hepsi de senin gondik boyuna siraya girmisti zsten kadin ruhundan anlamaz hiyar

Gerizekali zaten vallahi bak, ama dur sen bundan sonra her gordugum yakisikliyi ovmezsem ama biluyorum pislik yapacak bebden cikaracak acisini
Kocani da ez dunya kac bucak anlasin. Onlar cok yakisikli kocan ise yaramazin teki izlenimi ver madem o yapiyo. Sen de onu odadan kov. Guclu oldugunu goster bakalim bi daha sesi cikicak mi

Adam yabanci mankenin derisinin gerginligine kadar dusunuyor. Yok bu kafayi bilime yorsan simdiye nobel ödülü alırdın.
Nazarboncugu hanim kizmakta cok haklisiniz esinizin yorumlari cok avam, cok itici evinde karisi olan bir adama hic yakismayan seyler.

Ben neden yat zibar demisim arkadasima dedigim lagi nasil ona dermisim yok boyle bisey, tiksinti geldi artik yemin ederim ya 2. Olmaz ki bu kadar benim de icim giden mankenler olur o gozel bakarsam ustelik gecenki konum daha sogumamisken, desem bakimsizim hayir 25 yas 1 68 boy 60 kg hani cirkin miyim hayir giyim kusam hep moda takipcisiyim zati ee daha napim bu dangalaga analamadim

Evet saniyor bunu ben yaptim hep disi kus olup her seyini ben kabullendim haddini bilditiyorum tam yine dayanamayip her icimdrn grceni soyleyip yapiyorum bi taraflari boyladi gezegenleri
canim zaten sorun burda, bir insana vazgecilmez oldugunu hissettrdiginde gercekten seni avcunda zanneder bir omur, hic gitmezsin zanneder. Erkekler genelde anne olunca esleri hepten yaninda kalacak zanneder ve umursamazca kirar uzerler. birden elinde olmayanlara gider gozleri. Tabi bu herkez icin gecerli olamaz ama genelde boyledir. genelde olan kadinlara oluyor kadin gercekten esini seviyorsa yada sevip uzerine cok dusmusse. bir gun sevgi de sabirda tukenir ama unutmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…