Görümce adayım annesini bana düşman yaptı :(

Seraa0606 Seraa0606 Ne kadar güzel söylediniz.Fakat erkek arkadaşımı seviyorum.Konuyu açmasam işin aslını öğrenmesemde içim rahat etmez.Acaba annesi ve kız kardeşini yokmuş gibi mi kabul etsem.Erkek arkadaşım da belki arada kaldı diye düşünüyorum.Annesi sonuçta rest çekemez yani o kadar karışık ki 3 sene oldu :KK43:
Bir muddet oyle kabul et hic gorumceyle gorusme konusma sevgilinin konusmalarini, tutumunu iyi gozlemle.
Anlattiklarindan abladigim kadariyla annesi oglum o kizi istemiyorum dese sevgiliniz sizin arkanizda durmazz bu nedenle cok buyuk sorunlarla karsilasirsiniz.
Ay bizde zamaninda sevdik ettik ama olmayinca ayriliyosun bi zaman sonrada hayat gayette guzel yoluna giriyor. Hayatinizdaki insani tek sansin gibi gorme once kendine deger ver.

elmalikurabiyee elmalikurabiyee ıyy gıcık mı :KK43: ama sizi arkadaşı kardeşi gibi görüp fikir istiyorsa ve aynı yerde yaşıyorduk biz sabah akşam haklısınız galiba ona demeseydim ama onun derdi abisi onu hiç aramıyormuş ayda bir kere belki ama beni sürekli arıyormuş bana ne soruyosun abimi benim muhatabım değil falan dedi o kadar karışık ki anlatamam bişeyler var ama saçma sapan.Ve görümce aday adayı sen abimle aramı açama çalışıyorsun dedi dışarı çıkma meselesinde ne söylüyosun çıkarım dedi bende olayı olduğu gibi anlattım benim söylemediğimi abisinin duyduğunu oda yalan söyleseydin o değil deseydin neden beni ele verdin dedi bende yalan söyleyemem kusura bakma ailenin onaylamadığın birşeyi yapmasaydın dedim sonra da barıştık konuştuk ertesi günelerde o yüzüme bakmadı bende aynı şekilde karşılık verdim artık görünce bile bakmıyorum.
Hah işte bunları diyorum. Birbirinizin ilişkisine falan neden bu kadar dahil oldunuz ki? Onunla selam selam olacaktın. Birşey gördün mü görmezden gelecektin sonra sorarlarsa aa benim haberim yok o gün kütüphanedeydim vs diyecektin tamamdırrr. Bence sen kriz anlarını yönetmeyi bilememişsin maalesef. Kv adayı da öylesine yüzüne gülmüş.. Gıcık diye gelinimize dedim ayrıca yanlış anlaşılmasın

Yahu sen niye kızın işlerine bu kadar karışıyorsun ki niye kendi yurduna alıyorsun dibine yok yemek yapmalar yok işte sonra yemedin de çöpe atarım demeler, yok onu bunu çekiştiriyor diye laf söylemeler, erkek arkadaşı ile konuşurken yanında oturmalar ne konuşuyorlar diye kulak kabartmalar daha ortada söz yok nişan yok ne sahiplendiniz ki bu kızı. Tabii böyle olur yan yana olmaz yani çok laçkalamışsınız yüz göz olunmuş bir de kendini onun herşeyinden mesul görmüşsün. Size ne koskoca kız. Bir de erkek arkadaşıyla muhatap olmuşsun artık tele kulağını nasıl dayadıysan senin hakkında konuştuğuna kadar duymuşsun bırak ne yaparsa yapsın yani bu yakınlık ne daha yengesi bile değilsin biri de kalkıp benim herşeyime karışsa kızarım ayrıca makarna olayında da ortada mutfakta üzerine bir şey dökülebilecek vaziyette bırakan sizsiniz.

ben görümce adayına üzüldüm, sürekli her yaptığını rapor ediyormuşsunuz, oda yetmezmiş gibi ablalık yapıcam diye baskı yapmanız.Aile içi ilişkilere böyle burnunuzu fazla sokarsanız zaten aileden olmadığınız için ilk siz harcanırsınız tabi:KK14:

dejavu_one dejavu_one öncelikle ben yaparken yanıma geldi makanamı yapıyorsun dedi evet yer misin dedim yerim dedi buraya bırakıyorum odaya götür yada üstüne bişey ört dedim .Daha sonra tekrar katta görünce makarnayı yememişsin dedim evet ya kaldı öyle alcam birazdan dedi bulaşık yıkamaya gittiğimde içine diğer kızların yaptığı salata falan düşmüş ben ona değer verip bırakmışım neden almıyor ki ayıp değil mi? Kulak falan da kabartmıyorum kız orda salya sümük ağlıyordu bende yardım etmek adına derdi ne dedim ve kendi hakkımda konuşulanı duyunca susamam.Yurdada ben almadım ailesi getirdi yani benim yengelik vasfına erişmeme daha çok var ben sadece arkadaşım olarak gördüm.

xxtalyaxx xxtalyaxx galiba yanlış anlaşıldım ben rapor etmiyorum.Herşeyini sadece sevgilisi olduğunu küfür yediğim ve ona zarar gelmesinden korktuğum için söyledim başkada bir konuda sıkıntı olmadı.Demek ki annesi ve kızda sizin düşündüğünüz gibi düşündü.

Gelin ata binmis ya kismet demis, sen bu sevgiliyle ortak birikim yapma cok hayaller kurma, oluruna birak iyice gozlemle, annesi istersem ayiririm demis resmen sevgilinde hakli gorerek yuksek lisansli anakuzusu oldugunu gostermis yani hakkinda hayirlisi

5 senelik ilişkimde merhaba,merhaba dışında hiç muhabbete girmedim.
Merak edilen olun azıcık. Vıcık vıcık iliskilerin sonu hüsran oluyor.

günlerce sevgilimin ailesiyle aynı evde kaldım tatillerde ama hiç biriyle samimi olmadım nası başarıyonuz bunu yav
sevgilimin kız kardeşiyle de aynı şekilde aramızda bi yaş olduğu halde

anlatımınızda sanki siz 30 yaşında kocaman bir kadınsınız da çıtır unili kıza bakıcılık yapıyomuşsunuz gibi bi durum var

Okudum ama anladimmi diye sor bakalim.
Cok fazla ***** ** ** kullanmissin.
O isaretlerin uzerine hangi harfler gelmesi gerek anlamadim her gordugumde. Her isarette baska puzzela yakalanmis gbi hissettim kendimi, labirent gibi.
Galiba bi yerde o kizi ******* demis o erkek arkdasi, bun demek yerine " cok agir kufretti " deseydin daha aciklayici olurdu.

Anladigim kadariyla yorum yapiyim.
Soru sormak istiyorm netlik kazanmasi icin ilk once. Erkek arkdasin tum bu olanlara nasil tepki verdi? Ne kadarini biliyor?

Kendinizi fazla kaptırmışsınız abla kardeş oyununa..
Kız gene iyi çekmiş bu güne kadar sizin otorite kurma çabanızı.
Hangi hadle yaptığı herşeye karışıp " kapat o telefonu" tadında emirler veriyorsunuz?
Hangi hadle sevgilisine hesap soruyorsunuz?
Şu yaptıklarınızı ben çocuklarıma yapamam.

Canım benim aralarda yazdın mı göremedim merak ettiğim bir nokta var, senin ailen sevgilinden haberdar mı? Ailelerin tanışma durumu falan oldu mu? Olduysa hadi bir derece resmiyet var diyebilirim ama yine de burdan konuyu okuyunca kızın her yaptığına karışıp üniv hayatını zehir eden senmişsin gb görünüyor söylemeden edemeyeceğim...

Bırak herkes ne hali varsa görsün sana ne yani sevgilisi inşaatta yatıyormuş falan bırak da bunu o kız düşünsün.
Kızın her yaptığını abisine yetiştirmişsin, abisi de mıhtemelen gidip anasının başına ekşimiştir bak kızın ne haltlar yiyor diye, yani sana cephe almakta çok haklılar...

Erkek arkadaşına gelince, daha ortada resmi birşey yokken ilişkiler bu derece laçkalaşmışken tarafını belli etmiş, kv adayının onaylamadığı hiçbir şeyin de gerçekleşeceğine inanmıyorum.

Eğer az biraz bdv bölümünde dolandıysan bunu çoktan anlamışsındır zaten. Evlenmeden sevdiğine kul köle olan adamlar bile 180derece çark ediyor.

Neyse daha fazla uzatmayacağım, bırak da kız üniv hayatında be b.k yemek istiyorsa yesin, yeter artık kimseye ablalık taslama. Hem kendin rahat et hem etrafındakiler.

Not: kvnin önceki yakın davranışlarının tek sebebinin de kızının rahatını sağlamak olduğunu düşünüyorum. Şu an kızı en fazla rahatsız eden siz olduğunuza göre onların gözünde işiniz bitmiş.

Daha arada resmi bir adım yok.
Erkek arkadaşınızın annesi ve kardeşi olmak dışında bir rolleri yok sizin hayatınızda ne kv'si ne görümcesi ?
Ayrıca siz neden burnunuzun dibine soktunuz ki bu ergen artığını ?
Hayır işin kötüsü kızın sevgilisi inşaatta yatıp kalkan biriymiş size musallat olsa,başınıza bela olsa iyi mi olacak ?
Kız belli ki küçük düşünen biri ve kendini kurtarmak için her yalanı söyler her şeyi yapar,kesinlikle uzak durun ve erkek arkadaşınıza da güvenmeyin.

X