Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Bir arkadaş yazmış ; saygı kalmamış sevgi muamma,
kırılmayın kızmayın ama katılıyorum
siz kendinize değer veriyormusunuz?
yoksa önceliğiniz çocugunuzdan bile önce gelen eşiniz mi.
zor günler yaşamıssınız özellikle evliliğin 5 yılında yani gülüm balım geçireceğiniz birbinize anca doyacagınız yıllarda.
ilerisini nasıl görüyorsunuz bilemiyorum ama çocugunuz için adımlarınızı saglıklı atın lütfen.
gençsiniz güzelsiniz ve elinizde mesleğiniz var kendi ayaklarınızın üstünde duramayacağınız bir etkenler yok.
sizden rica ediyorum ÖNCELİK olarak kendinize saygınızı ve değerinizi belirleyin, sonra çocuğunuza.
zira kendine değer veren bir insan bu olaylara kendisini sürüklemez, çocuga gelince maddi-manevi sağlıklı/huzurlu bir ortamda yetiştirmek ister.

tabiki çok az bu konuda Şanslı olan bayanlardanım şimdi ki kadınların ve kızların da neler yapabileceğini iş yerinde gayet net görüyorum işletme sahibiyiz hesap öderken telefon numarası yazmalar gece bekliyorumlu notlar Ateşli Ateşli bakışlar birden kısaltan etekler okşanan bacaklar dikkat çekmek için ikide bir kalkmalar sesli gülmeler lavaboya giderken peşinizden gelip şehvetli istekler falan filan vay be ne kadınlar kızlar var diyor insan ama erkek bir sure sonra böyle tipleri görmekten bıkıyor eğer bir düşkünlük söz konusu yoksa normal erkeklerin bi doyum Noktası var nereye kadar en sonunda yeter diyorlar

Hicbir olaya aninda tepki verilmez.Itinayla öç alinır.

sen de az değilsin, dilinin maşallahı var

Küçük bir şey gereksiz yere büyümüş.
tv deki kişiyi övsün beğensin ne olacak ki ben pek kıskanç bir insan değilim çok takılmıyorum böyle şeylere.
eşim tv de seyrettiği birine böyle dese bende bir bakarım benim kafamdaki ateş parçası çerçevesine giriyorsa harbiden öyleymiş maşallah ablaya derim. yok değilse ya bi de get derim. konu kapanır gider.
bunlar önemli şeyler değil benim gözümde. kendinize güvenin lütfen.
siz kıskanç bir mizaca sahipseniz böğürtlenkokusu arkadaşın dediği gibi hiç çaktırmayıp ertesi gün tv deki bir yakışıklıya öff öff öff analar neler doğuruyor yahu deseydiniz mesaj kocanıza iletilirdi.
ancak eşinizin sonraki davranışları kesinlikle yanlış insan neresinden tutsa elinde kalıyor.

E
Evet Haklısınız, Kizdirmak ve kıskandırmak bazen hoşlarına gidiyor...Hani amacı belki amacı böyle masumane kiskandirmakti..Erkek milleti cok sever öyle yapmayı.

Evet benim esim sever mesela ama tabkde dozundaaa.

Aslinda buydu aklima ilk gelen lakin oyle sinirlendimki sabir edemeden pat diye deyiverim su saatte kalktim zaten cocugu beslemis krndi zikkimlanmis cikiyor simdi artik bunlari biraz zaman gecince yapicam mecbiren

Bence hiç de küçük bir şey değil, kıro gibi tvdeki kızlara laf atmak ne ya bildiğin edepsizlik.
Hiç kendini suçlu görme ve net bundan sonra kavga etmeyip, tvdeki erkeklere laf atmaya başla.

Mevzu guzeli ovmesi degil ki mevzu bana vermedigi seyi gozume sokar gibi onumde baska bi kadina vermesi begendigini gostermesi yani

Bence hiç de küçük bir şey değil, kıro gibi tvdeki kızlara laf atmak ne ya bildiğin edepsizlik.
Hiç kendini suçlu görme ve net bundan sonra kavga etmeyip, tvdeki erkeklere laf atmaya başla.

Egitimli kro hemde sorma en nefret ettigim sey dengesizce davranislar

o aşamayı bile geçmişler okuduğum kadarıyla onu anladım canım. karakol davalar filan, hoş şeyler değil özellikle çocugun psikolojisi için

Oglanin yaninda oyle degil iste hep boyle bir anlik patlamayla zorvede bir kavga yasaniyor apisip kaliyorum her seferinde , bunlari yasayacak yada kaldiracak en son insandim belki de inanin ama isin icine oyle bir dustim ve birden oyle yalniz birakildim ki yasayan bilir allhm kimseye yasatmasin brnde isterdim saygi duyulan sevilen kadin olmayi mutlu olmayi hrmde cok

Saol be canim icimi ferahlattin valla

Keşke o an tepki vermek yerine sakin bir zamanda eşinizi karşınıza alıp bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu aynısını siz yapsanız onun ne tepki vereceğini sakin bir dille sorsaydınız. Erkekler bazen durumun ciddiyetini kavrayamıyorlar, illa tane tane anlatmak gerekiyor. Olaylara anlık tepki verince ya kavga çıkıyor ya da geçiştiriliyor ve sonra aynı konu tekrar açılıyor. Sürekli tartışınca da yüzgöz olunuyor ne yazık ki. Bu yüzden naçizane tavsiyem bu konuyu konuşmak için özel bir zaman ayırıp rahatsızlıklarınızı sakince dile getirmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…