-
- Konu Sahibi Moredarklife
Tv ye bakıp böyle yapıyorsa kim bilir dışarda nasıldır demissin de, Ablacim erkek olup da disardakilerine bakmayani var , cok cok cok az...Dedigim gibi bu arkadasimizineşi bunu ağzından kaçırmış, yoksa bir erkeği sexy bulduğu kadını diğer erkekler de sexy bulur ha kimi söylemez kimi uluorta soyler...Eşlerinin yanında hic böyle konuşmayan erkekler işyerindeki ateş gibi kızlara bakmıyor mu sanıyorsunuz..Belki de hayal edeni fantezi kuranı bile vardir..Kimi kızı sen bile ateş gibi buluyorsundur, erkek nasıl görmesin ki, ha su vardır adam lafını etmez...Şimdi eskisi gibi de degil her yerde ateş saçan kızlar var :))) herif işyerinde eşinden daha güzelini mutlaka goruyordur...
Olaydan çıkarılacak ders:
Olay esnasında ütü yapmaya sessizce devam edilir, adamın "öff be ateşe bak .s.s.s" lafına tepki verilmez. Ertesi gün tv'de bir yakışıklı eleman bulunur ve itinayla övülür.
Kısaca, verilecek ders dillendirilmez, direkt uygulanır. Misilleme, öküzlerde o zaman işe yarar.
sen de az değilsin, dilinin maşallahı varİyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
o aşamayı bile geçmişler okuduğum kadarıyla onu anladım canım. karakol davalar filan, hoş şeyler değil özellikle çocugun psikolojisi içinBu adam seninle yatmıyo hakaret ediyo ne kaldı geriye dayak sırada heralde
Evet Haklısınız, Kizdirmak ve kıskandırmak bazen hoşlarına gidiyor...Hani amacı belki amacı böyle masumane kiskandirmakti..Erkek milleti cok sever öyle yapmayı.
Öncelikle anlattıklarınızı ele alırsak bencil bir kocanız var. Olaylara tepki vererek anlamasını sağlamanız sadece huzursuzluktan öte gitmez. Bu durumda en iyi çözüm kısas yapmaktır. Rahatsız olduğunuz bir konuda ona hak verin. Mesela kızlar gerçekten dehşet parçaymış vs. gibi , daha sonraki günlerde televizyonda çıkan bariz erkek gördüğünüzde bir süre bekledikten sonra, keşke sende şöyle olsan vs. gibi cümleler kurun. Dikkat edin tvdeki erkeği övmeyin. :) Bunu aylarca devam ettirin. Kocanızın piskolojik olarak eksiklik hissiyatına kapılmasına neden olduktan sonra birdaha emin olun hiçbir bayanı yanınızda övmez. Tabi burada sabırlı olmanız gerekiyor. Unutmayın öküze piskolojik baskıda yapsanız öküz öküzlüğünden asla taviz vermez. :)
Küçük bir şey gereksiz yere büyümüş.
tv deki kişiyi övsün beğensin ne olacak ki ben pek kıskanç bir insan değilim çok takılmıyorum böyle şeylere.
eşim tv de seyrettiği birine böyle dese bende bir bakarım benim kafamdaki ateş parçası çerçevesine giriyorsa harbiden öyleymiş maşallah ablaya derim. yok değilse ya bi de get derim. konu kapanır gider.
bunlar önemli şeyler değil benim gözümde. kendinize güvenin lütfen.
siz kıskanç bir mizaca sahipseniz böğürtlenkokusu arkadaşın dediği gibi hiç çaktırmayıp ertesi gün tv deki bir yakışıklıya öff öff öff analar neler doğuruyor yahu deseydiniz mesaj kocanıza iletilirdi.
ancak eşinizin sonraki davranışları kesinlikle yanlış insan neresinden tutsa elinde kalıyor.
Bence hiç de küçük bir şey değil, kıro gibi tvdeki kızlara laf atmak ne ya bildiğin edepsizlik.
Hiç kendini suçlu görme ve net bundan sonra kavga etmeyip, tvdeki erkeklere laf atmaya başla.
Öffff, için şişti okumaya çalışırken.
Bi nokta, virgül, bi büyük küçük harf Allah aşkına.
Kör oldum okumaya çalışırken..
Çocuk uyurken mi bağırdı s.tir git diye, pes
o aşamayı bile geçmişler okuduğum kadarıyla onu anladım canım. karakol davalar filan, hoş şeyler değil özellikle çocugun psikolojisi için
tabiki çok az bu konuda Şanslı olan bayanlardanım şimdi ki kadınların ve kızların da neler yapabileceğini iş yerinde gayet net görüyorum işletme sahibiyiz hesap öderken telefon numarası yazmalar gece bekliyorumlu notlar Ateşli Ateşli bakışlar birden kısaltan etekler okşanan bacaklar dikkat çekmek için ikide bir kalkmalar sesli gülmeler lavaboya giderken peşinizden gelip şehvetli istekler falan filan vay be ne kadınlar kızlar var diyor insan ama erkek bir sure sonra böyle tipleri görmekten bıkıyor eğer bir düşkünlük söz konusu yoksa normal erkeklerin bi doyum Noktası var nereye kadar en sonunda yeter diyorlar