Görümce adayım annesini bana düşman yaptı :(

parkon parkon YavruPancar YavruPancar @mutlulugumsun evet yalan en çok canımı yakan ben burada yazdıklarım yanlış anlaşıldı ben kimsenin hayatına karışmadım ,her şeyi gidip söylemedim,sadece başına bir zarar gelmesinden korktum .Gerçekten anlam veremiyorum hiçbir şeye insanlar çok art niyetli yada ben çok art niyetliyim.Ben onları çok sahiplendim gerçekten söylenenler yaşananlar beni sanki ailerindenmiş gibi hissettirdi annesinin yakınlığı erkek arkadaşımın annem seni çok sevgi gibi söylemleri beni galiba fazla bağladı fakat gerçekten o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korkuyorum ya acaba acaba diye düşünceler var aklımda.Rest çekip ilişkiyi bitirmeye kadar geldim ama ya sevgilim suçsuzsa arada kalıyorsa bu arada erkek arkadaşım şehir dışında ona bu konuları açtığımda annen beni istemiyor mu diye yok böyle bişey diyor zamanı gelince herkes seni bilecek sayacak diyor.

Lütfen biri artık bundan sonra ne yapmam lazım eskiyi değilde ileride ne olacağını söyleyebilir mi?.Ayrılmak istemiyorum tek istediğim huzur ve mutluluk erkek arkadaşımı da seviyorum ama durum ortada ben ne yaparsam biz mutlu oluruz.

Hepsini okudum.
Sen çok fazla sahiplenmişsin sevgilinin ailesini , kardeşini.
Kendi kardeşin olsa tabi ki peşini bırakma ama şu an el kızı konumundasın.
Yani abisi karışsa bir şey olmaz da sen karışınca sana kin tutarlar , öyle olmasan da art niyet ararlar.

Olacağı varmış bir daha karışmazsın.Bundan sonra görümce adayını da ailesi takip etsin.

nutella_kavanozu nutella_kavanozu Öncelikle hepsini okuduğunuz için teşekkür ederim :) Yani ilerde sorun çıkmaz demi ben geri durursam bundan sonra ki duruyorum da böyle devam edersem yada erkek arkadaşımla mı konuşsam son kez annenler ne yapamaya çalışıyor diye

nutella_kavanozu nutella_kavanozu Öncelikle hepsini okuduğunuz için teşekkür ederim :) Yani ilerde sorun çıkmaz demi ben geri durursam bundan sonra ki duruyorum da böyle devam edersem yada erkek arkadaşımla mı konuşsam son kez annenler ne yapamaya çalışıyor diye

Şu an çok ince bir cizgidesin :).
Sevgiline anlatmadın mı böyle böyle olduğu için ben söyledim kardeşini niyetim buydu diye?

Üzülme ama sevgilin sanki dolduruşa gelebilecek biri , ş
u an annen ne yapmaya çalışıyor
desen çok ters tepebilir.

Sen mesafeyi koruyunca iş sevgilinde bitecek ya ben bu kızı seviyorum kim ne derse desin
deyip kestirip atar ki o zaman sorun yaşamazsınız ya da annemle kardeşim böyle
dedi bik bik bik diye konuşacak.
Sen daha iyi bilirsin hangisi sevgilin karakterine daha uygun.

X