Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Oglanin yaninda oyle degil iste hep boyle bir anlik patlamayla zorvede bir kavga yasaniyor apisip kaliyorum her seferinde , bunlari yasayacak yada kaldiracak en son insandim belki de inanin ama isin icine oyle bir dustim ve birden oyle yalniz birakildim ki yasayan bilir allhm kimseye yasatmasin brnde isterdim saygi duyulan sevilen kadin olmayi mutlu olmayi hrmde cok

arkadaşım allah yardımcın olsun ama ben insanın kendi değerini kendi belirleyebileceğine inanırım hep. saygı duyulan sevilen kadın olmak senin elinde. olmuyorsa zorlamanında manası yok,bana göre eşin kaçmaya alışmış sen kovalamaya. kaçan kovalanır tabiki. bence eşin ve problemleriyle ilgilenmektense,her yaptıgını takmaktansa,kendine vakit ayır kendinle ilgilen kendini sev. Böyle herşey daha güzel olacak sen bir zaman sonra çirkinlikleri görmeyecek ve hatta bütün çirkinliklerden sıyrılmak isteyeceksin

Keşke o an tepki vermek yerine sakin bir zamanda eşinizi karşınıza alıp bu davranışlarından rahatsız olduğunuzu aynısını siz yapsanız onun ne tepki vereceğini sakin bir dille sorsaydınız. Erkekler bazen durumun ciddiyetini kavrayamıyorlar, illa tane tane anlatmak gerekiyor. Olaylara anlık tepki verince ya kavga çıkıyor ya da geçiştiriliyor ve sonra aynı konu tekrar açılıyor. Sürekli tartışınca da yüzgöz olunuyor ne yazık ki. Bu yüzden naçizane tavsiyem bu konuyu konuşmak için özel bir zaman ayırıp rahatsızlıklarınızı sakince dile getirmeniz.

2 yil evvel yasandi daha beteri, anlatildi lakin hala yapiyorsa daha vakit ayirmam daha konusurken de bi kasiyor kendini bisey saniyor iice ne hali varsa gorsun artik

arkadaşım allah yardımcın olsun ama ben insanın kendi değerini kendi belirleyebileceğine inanırım hep. saygı duyulan sevilen kadın olmak senin elinde. olmuyorsa zorlamanında manası yok,bana göre eşin kaçmaya alışmış sen kovalamaya. kaçan kovalanır tabiki. bence eşin ve problemleriyle ilgilenmektense,her yaptıgını takmaktansa,kendine vakit ayır kendinle ilgilen kendini sev. Böyle herşey daha güzel olacak sen bir zaman sonra çirkinlikleri görmeyecek ve hatta bütün çirkinliklerden sıyrılmak isteyeceksin

Bundan sonra karar verdim buna zaten en gzeli bu hakliisin ha bende ben izin vermezsem yapamaz derdim saygisizligi ama oyle degilmis pislik insan pislik oluyor naparsan yap

yok artık ya bir başka kadını nasıl över senin yanında bu nasıl bir şey :KK57:
ayrıca aranızdaki diyalog hiç hoş değil böyle konuşarak birbirinizi yıpratırsınız ancak :KK43:
eşinin seni kovması zaten hiç olmamış sen tabi haliyle haklısın kızmışsın kovmakta ne oluyor abartmıyorsun sen haklısın...

valla acıkcası ben bu fırsatı kocama vermem
ben overım televızyondakı erkeklerı hatta bazen kadınları aman askım ne guzel mıs dımı kız derım
ona bısey kalmaz
bıraz kendınızle barısık olmayı deneyın
tabıkı sızden memesı daha guzel olan bırı olacak tabıkı derısı sıkı olan var var oglu var

Evet var ondan daha yakisikli genc adamlarin var oldugu gibi

ayrıca aranızdaki diyalog hiç hoş değil böyle konuşarak birbirinizi yıpratırsınız ancak :KK43:
eşinin seni kovması zaten hiç olmamış sen tabi haliyle haklısın kızmışsın kovmakta ne oluyor abartmıyorsun sen haklısın...

Malesefki ben hakliyim canim dogru

eşinin yaptıklarını bir bir yap ona.
yaptı anlasın öküzlüğünü.

Yapacagim simdilik sadece zaman verdim ona kendimle ilgilenip sogusun kizginligim sonra soguk savas baslayacak yine belli

senin bu heriften bir iş çıkmayacak, benim umudum kalmadı.

Bende umidi kesmek uzereyim artik

sen de az değilsin, dilinin maşallahı var

Ne gibi

sen 25 o 40 dimi, 15 sene çekeceksin diyo yani

Herhalde oyle diyor akli sira olcekmis 40 ima .gelince gamsiz dertsiz omuru kisa olurmu hic

Malesef

Aa valla şok ben doğum yaptıkdan sonra 5 kilo fazlam kaldı benim kocam guzel fit kadınlar cıktıgında değiştiriyo neden yapıyosun dediğimde ne bilim rahatsız hissetme kendini diyo . Seninki karsına gecip ates gibi diyo üstüne bide kovuyo Allahım sabır versin sana arkadaşım

Aa valla şok ben doğum yaptıkdan sonra 5 kilo fazlam kaldı benim kocam guzel fit kadınlar cıktıgında değiştiriyo neden yapıyosun dediğimde ne bilim rahatsız hissetme kendini diyo . Seninki karsına gecip ates gibi diyo üstüne bide kovuyo Allahım sabır versin sana arkadaşım

E adam ince goruslu nazik adam bunuj gibi hodk de gormedim zaten

X