- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- Konu Sahibi Moredarklife
İyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
Tartışma sırasında çok saygısızlığa uğramışsınız. O açıdan çok haklısınız. Sadece acaba tartışma öncesinde ateş gibi derken başka bir şey kastetmiş olabilir mi? İyi oynuyorlar anlamında. Erkek futbolcular için futbolu iyi anlamında ateş gibi oynuyor denebiliyor. Türk Dil Kurumu'na göre de ateş gibinin anlamı. 1) çok sıcak (sözlükte ısı anlamında geçiyor sanırım); 2) zeki, çalışkan ve becerikli; 3) kıpkırmızı
Mankenler için söyledikleri hiç hoş değil. Belki o zaman öyle dediği için, yine o tarz bir şey diyor sanmışsınızdır. Gerçi yanlış anladığınızı anladığında en uygun davranış düzeltmesi olurdu. Ama hani böyle bir ihtimal de olabilir. Belki hiç böyle bir konu geçmese "Ne anlamda ateş gibiler?" derdiniz, o da "Canavar gibi oynuyorlar, erkekten aşağı kalır yanları yok" falan derdi belki. Umarım en yakın zamanda sorunlarınızı halledip çok mutlu olursunuz.