Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

İyi sahurlar arkadaslar,

Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim

Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...

Tartışma sırasında çok saygısızlığa uğramışsınız. O açıdan çok haklısınız. Sadece acaba tartışma öncesinde ateş gibi derken başka bir şey kastetmiş olabilir mi? İyi oynuyorlar anlamında. Erkek futbolcular için futbolu iyi anlamında ateş gibi oynuyor denebiliyor. Türk Dil Kurumu'na göre de ateş gibinin anlamı. 1) çok sıcak (sözlükte ısı anlamında geçiyor sanırım); 2) zeki, çalışkan ve becerikli; 3) kıpkırmızı

Mankenler için söyledikleri hiç hoş değil. Belki o zaman öyle dediği için, yine o tarz bir şey diyor sanmışsınızdır. Gerçi yanlış anladığınızı anladığında en uygun davranış düzeltmesi olurdu. Ama hani böyle bir ihtimal de olabilir. Belki hiç böyle bir konu geçmese "Ne anlamda ateş gibiler?" derdiniz, o da "Canavar gibi oynuyorlar, erkekten aşağı kalır yanları yok" falan derdi belki. Umarım en yakın zamanda sorunlarınızı halledip çok mutlu olursunuz.

Tartışma sırasında çok saygısızlığa uğramışsınız. O açıdan çok haklısınız. Sadece acaba tartışma öncesinde ateş gibi derken başka bir şey kastetmiş olabilir mi? İyi oynuyorlar anlamında. Erkek futbolcular için futbolu iyi anlamında ateş gibi oynuyor denebiliyor. Türk Dil Kurumu'na göre de ateş gibinin anlamı. 1) çok sıcak (sözlükte ısı anlamında geçiyor sanırım); 2) zeki, çalışkan ve becerikli; 3) kıpkırmızı

Mankenler için söyledikleri hiç hoş değil. Belki o zaman öyle dediği için, yine o tarz bir şey diyor sanmışsınızdır. Gerçi yanlış anladığınızı anladığında en uygun davranış düzeltmesi olurdu. Ama hani böyle bir ihtimal de olabilir. Belki hiç böyle bir konu geçmese "Ne anlamda ateş gibiler?" derdiniz, o da "Canavar gibi oynuyorlar, erkekten aşağı kalır yanları yok" falan derdi belki. Umarım en yakın zamanda sorunlarınızı halledip çok mutlu olursunuz.

ateş gibiler demiş.

M Moredarklife eşin seni kankisi gibi mi görüyor. "arkadaş" diye hitap etmesi "ateş gibiler" demesi.. siz baya kanki olmuşsunuz.

Şu ana kadar hiç abartmıyorum ailemden hiçbir kimse ile dertleşmedim dinlemedikleri gibi anlatsam ilerde bana geri dönüşü olur. O yüzden gerek görmüyorum. Yani aslında anlatmasanız daha iyi. Sanırım pek çok kez tartışmalarınıza aileniz şahit olmuş ve biraz bıkmışlar gibi.
Eşim ile ilgili bi sorun olsa ve ailesi haberdar olsa kesin kes onu savunurlar ben haklı da olsam nitekim başıma da geldi.
P.c falan değilsiniz insan üzgünken yıkıkken yanında birilerini istiyor evet, şefkat istiyor. Ben annemin eşyalarına sarılup çok ağladığımı bilirim...Ama hayat acımasız herkesin kolaylıkla ulaşabildiği şeye bazıları zor yoldan ulaşıyor.
İşe başlama çalışma imkanınız hiç mi yok ? Bence çalışsanız size çok iyi gelir ve bu kadar köşeye sıkışmış hissetmezsiniz para kazanmakla insanın kendine güveni geliyor.

Var elbet lakin mumkim degil birakmiyor gecen yil sozlesme imzladim mertebem 3 ayda yukseldi cok tutuldim disiplinimden dolayi fakat hazmedemedi burdan gitmek zorunda kaldim istifa ettim kadin heryere duyurdu adimi tabi nereye basvursam onume cikiyor guvenci kalirmi insanlarin hic

Ya Nazar Opusup Barışın da Olay bitsin...Abartmayın böyle şeyleri...Pire icin Yorgan yapmayın...Akşam onun istediği börek çörek corbayi yapın O da size iki guzel laf söylesin olay bitsin...Ki adam Pişman olmus, "ben seni yatak odasından kovmadim demiş"...ayrıca corbalarin bitenlerin guzel demiş, iltifat etmiş yani...Hatasının farkında yani...Uzatmayin da Konu kapansin...

Ah be canisi uzatmiuorum ki ben canim istwmiyor cok yakininda olmak su an birakrim akisina elbet duzelmek zorunda

Son durum ne peki hiçbir şey olmamış gibi mi ?o_O

Yok be canim sabah geldi kaldirdi beni gottim yattim yatagima o kalkti oglani aldi gitti oglen kalktim temzlik yemek market geldim yarin icin hazirlik yaptim misafirim var aksama derken oglan yatti onu aldi gitti yataga bende sigaramin dumanindaim su an annemi aradim dertlesek diye o da arama beni biktim senden dedi kpatti oyle

Yok be canim sabah geldi kaldirdi beni gottim yattim yatagima o kalkti oglani aldi gitti oglen kalktim temzlik yemek market geldim yarin icin hazirlik yaptim misafirim var aksama derken oglan yatti onu aldi gitti yataga bende sigaramin dumanindaim su an annemi aradim dertlesek diye o da arama beni biktim senden dedi kpatti oyle
cundagg cundagg

Yuruttugunuz akil yurutmeyi soyluyor kendisi ama yemem ses tonundan anladim

Ayrica bu kibar tavrinizdan dolayi yireginizden opuyorm

belki tepkili kalınca biyerden sonra şu kadının gönlünü alayım der.

Insan oglu elindekinin kiymetini bilmez ulasamsdigida kiymetli olur.bu erkekler hayattaki herseyi afedersiniz seks den ibaret saniyor.ama evde kadin yemegi yapmayinca kiyameti kopariyor.yapma ütusunu yemeğini sende gelsin o atesli kadinlar yapsın o zaman.ah ah su karilarini üzen erkekleri biz kadinlar klubu uyelerine verselerde biraz stres atsakEn Büyük KK

öyle deyince on dk sonra sende erkeklere laf atsaydın ondan sonra kendi düsünsün.. yada benzer bi futbol forması giyip al sana ateş diycen tövbe tövbee

Anladigim kadariyla ailenize daha önceki sorunlarınızı yansıttığınız için pek dahil olmak istemiyorlar ama keske kırmadan soyleseymis anneniz sağlık olsun siz de dahil etmezsiniz bundan sonra..Özür dilemedi mi ya da hiç diyalog kurmadınız mı :KK74: şu an onun yanına yatağa gidecek misiniz peki kendince yatakta sorunları halletmek istiyordur belki :KK43:

Insan oglu elindekinin kiymetini bilmez ulasamsdigida kiymetli olur.bu erkekler hayattaki herseyi afedersiniz seks den ibaret saniyor.ama evde kadin yemegi yapmayinca kiyameti kopariyor.yapma ütusunu yemeğini sende gelsin o atesli kadinlar yapsın o zaman.ah ah su karilarini üzen erkekleri biz kadinlar klubu uyelerine verselerde biraz stres atsakEn Büyük KK

Super olurdu valla

Anladigim kadariyla ailenize daha önceki sorunlarınızı yansıttığınız için pek dahil olmak istemiyorlar ama keske kırmadan soyleseymis anneniz sağlık olsun siz de dahil etmezsiniz bundan sonra..Özür dilemedi mi ya da hiç diyalog kurmadınız mı :KK74: şu an onun yanına yatağa gidecek misiniz peki kendince yatakta sorunları halletmek istiyordur belki :KK43:

Valla annemden aldim ben cevabimu daha yeter bana bi omur valla yatag gidicem cunku reglliyim kuzu kuzu yatack eli mahkm

Ateş gibi oynuyorlar (maç) demek istemiştir belki?:KK64:
Kızlarsa ateş olan,o başka ama!:KK67:

X