Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum hala bakalım ne zaman gelecekTam öküz dedigimiz tiplerden iste. Nasilsa kuyrugu kistirip gelecek yanina. O zaman sende aynisini yap ona.
Yanında takmiyorum normal ev hayatımı yaşıyorum ama gittikten sonra oturup hüngür hüngür Ağlıyorum elimde değil ağrıma gidiyoresınız bencıllık yapmıs
sonrada hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarır felsefesıne burunmus
hıc bısey olmamıs gıbı davranın
olanı onemsemeyın sız onemsedıkce bu ıs uzayıp gıtcek
okadar kafaya takmayın kı okadar umursamayın kı o bu cevabı ıyı alır
:) zamanla ınsan alısıyormu noluyorsa ılk aylar bende oyleydım kendısını gorunce bıle vucudum urperırdıYanında takmiyorum normal ev hayatımı yaşıyorum ama gittikten sonra oturup hüngür hüngür Ağlıyorum elimde değil ağzıma gidiyor
Teşekkür ederim umarım bende öyle olurum. Hayatım boyunca ağlamadigim kadar ağladım evlendikten sonra:) zamanla ınsan alısıyormu noluyorsa ılk aylar bende oyleydım kendısını gorunce bıle vucudum urperırdı
sureklı ımalı bakıs sureklı laf sokma sureklı yarıs ıcınde hep bogazım dugumlenırdı hırslanırdım
sımdı dedıgı seylere gulup gecıyorum okadar cıldırmıs kı sakın olmama kafama takmayısıma ,esımı huzuruna cagırıp ne desem salak salak sırıtıyor manyakmı ne demıs benım hakkımda
eşimde annesıne ınsallah boyle bı gelını kaybettıgıne deger !! deyıp cıkmıs gıtmıs
ogun bugundur uslu duruyor
bundan anlıyorlar kafana takmıcaksın
dolarsın dolarsın stres sinir sahıbı olursun olan sana olur yıne
Hala abarttigimi ortada kırılmak için bir neden olmadığını savunuyor. Bir adım daha atmam nereye istiyorsa oraya gitsinSen adim yazmissin hakli olmana rağmen gece gidip halida yaninda uzanmissin, kalkmış yatak odasina gitmis, sabahta çıkmış işe gitmis sessizce..uste çıkmış bir de.artık tek kelime etme..özür dileyecek mecburen..
Vallaaa hakliyken haksizmis gibi biz adım atıyoruz küs kalmayı sevmedigimizden, onların da bir tarafı kalkıyor öyle alisiyorlar..ben artik hakliysam adım falan atmam arkadaş..inceldigi yerden kopsun..Hala abarttigimi ortada kırılmak için bir neden olmadığını savunuyor. Bir adım daha atmam nereye istiyorsa oraya gitsin
Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Öyle iyi niyetliyim ki vicdan yapıyorum bazenVallaaa hakliyken haksizmis gibi biz adım atıyoruz küs kalmayı sevmedigimizden, onların da bir tarafı kalkıyor öyle alisiyorlar..ben artik hakliysam adım falan atmam arkadaş..inceldigi yerden kopsun..
Vicdan yapmani gerektirecek bir durum yok ortada canım. Acıma, acınacak hale düşersin..nasılsa gelir düşünüyor eşin..ondan bu rahatlığı..Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Öyle iyi niyetliyim ki vicdan yapıyorum bazen
biraz burnunu surt arkadasin benden kiymetlimu deYanında takmiyorum normal ev hayatımı yaşıyorum ama gittikten sonra oturup hüngür hüngür Ağlıyorum elimde değil ağrıma gidiyor
Bende ondan korkuyorum ama sindiremiyorum da, baştan pişman olsa Özür dilemek bu kadar uzatmazdim. Kaç günlük hareketleri daha zoruma gidiyor. Şimdi barışsam tükürdüğümü yalamis olacagimBana biraz çok uzatmışsın gibi geldi arkadaşım.
Gerçekten çok ufak gereksiz bir olay yaşanmış.
Tabi ki git özür dile vs gibi şeyler demiyorum ama o size yaklaştığında sizde unutmalıydınız artık.
Aranıza soğukluk girerse sonradan çok pişman olursunuz.
Ne mutlu size :) dediğim gibi baştan kabul etse zaten uzatmazdim bu kadar . Şimdi kapattım konuyu yarın yine aynı şeyi yapar. Ders alsın istiyorum ama bende yipraniyorumNefret ediyorum şu erkeklerin hatalarını kabul etmemelerinden, şişgin egolarından. Aslında durum küçük çaplı bir sorun ama bir özür dilemeyi bilse, kusuruma bakma yaptım bir eşeklik dese, siz de yumuşayacaksınız belki. Ama sırnaşarak konuşmadan üzerini örtmeye çalışıyorlar, hep alttan alınmasını bekliyorlar.
Kavga etme ama tepkini belli et bence. Kızmaktan çok artık kırılıyor insan. Paspas olmaya gerek yok, o da gerektiğinde geri adım atmayı bilsin. İnsan çocuk yetiştiriyor gibi hissediyor kendini. Ben 8 sene sonunda öğrettim galiba, geri adım atmayı, gönül almayı. Hala şaşkın ve mutluyum, çocuğum yeni bir şey öğrendi
Ayrı uyumaya alışmaya lim diye gittim. Ama pişman oldumbende olsam çok kızardım haklısınız.keşke salona gitmesydiniz baksaydı öyle tavana.bide kızıp bağrıyo ayy sinir oldumya.