Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Tartışma sırasında çok saygısızlığa uğramışsınız. O açıdan çok haklısınız. Sadece acaba tartışma öncesinde ateş gibi derken başka bir şey kastetmiş olabilir mi? İyi oynuyorlar anlamında. Erkek futbolcular için futbolu iyi anlamında ateş gibi oynuyor denebiliyor. Türk Dil Kurumu'na göre de ateş gibinin anlamı. 1) çok sıcak (sözlükte ısı anlamında geçiyor sanırım); 2) zeki, çalışkan ve becerikli; 3) kıpkırmızı

Mankenler için söyledikleri hiç hoş değil. Belki o zaman öyle dediği için, yine o tarz bir şey diyor sanmışsınızdır. Gerçi yanlış anladığınızı anladığında en uygun davranış düzeltmesi olurdu. Ama hani böyle bir ihtimal de olabilir. Belki hiç böyle bir konu geçmese "Ne anlamda ateş gibiler?" derdiniz, o da "Canavar gibi oynuyorlar, erkekten aşağı kalır yanları yok" falan derdi belki. Umarım en yakın zamanda sorunlarınızı halledip çok mutlu olursunuz.

ateş gibiler demiş.

M Moredarklife eşin seni kankisi gibi mi görüyor. "arkadaş" diye hitap etmesi "ateş gibiler" demesi.. siz baya kanki olmuşsunuz.

Var elbet lakin mumkim degil birakmiyor gecen yil sozlesme imzladim mertebem 3 ayda yukseldi cok tutuldim disiplinimden dolayi fakat hazmedemedi burdan gitmek zorunda kaldim istifa ettim kadin heryere duyurdu adimi tabi nereye basvursam onume cikiyor guvenci kalirmi insanlarin hic

Ah be canisi uzatmiuorum ki ben canim istwmiyor cok yakininda olmak su an birakrim akisina elbet duzelmek zorunda

Son durum ne peki hiçbir şey olmamış gibi mi ?

Yok be canim sabah geldi kaldirdi beni gottim yattim yatagima o kalkti oglani aldi gitti oglen kalktim temzlik yemek market geldim yarin icin hazirlik yaptim misafirim var aksama derken oglan yatti onu aldi gitti yataga bende sigaramin dumanindaim su an annemi aradim dertlesek diye o da arama beni biktim senden dedi kpatti oyle

cundagg

Yuruttugunuz akil yurutmeyi soyluyor kendisi ama yemem ses tonundan anladim

Ayrica bu kibar tavrinizdan dolayi yireginizden opuyorm

belki tepkili kalınca biyerden sonra şu kadının gönlünü alayım der.

Insan oglu elindekinin kiymetini bilmez ulasamsdigida kiymetli olur.bu erkekler hayattaki herseyi afedersiniz seks den ibaret saniyor.ama evde kadin yemegi yapmayinca kiyameti kopariyor.yapma ütusunu yemeğini sende gelsin o atesli kadinlar yapsın o zaman.ah ah su karilarini üzen erkekleri biz kadinlar klubu uyelerine verselerde biraz stres atsak

öyle deyince on dk sonra sende erkeklere laf atsaydın ondan sonra kendi düsünsün.. yada benzer bi futbol forması giyip al sana ateş diycen tövbe tövbee

Anladigim kadariyla ailenize daha önceki sorunlarınızı yansıttığınız için pek dahil olmak istemiyorlar ama keske kırmadan soyleseymis anneniz sağlık olsun siz de dahil etmezsiniz bundan sonra..Özür dilemedi mi ya da hiç diyalog kurmadınız mı şu an onun yanına yatağa gidecek misiniz peki kendince yatakta sorunları halletmek istiyordur belki

Super olurdu valla

Valla annemden aldim ben cevabimu daha yeter bana bi omur valla yatag gidicem cunku reglliyim kuzu kuzu yatack eli mahkm

Ateş gibi oynuyorlar (maç) demek istemiştir belki?
Kızlarsa ateş olan,o başka ama!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…