- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi Moredarklife
üzgünüm ama bence sorun çok daha büyük gibi sanki
size söylediği kelimeler, tavrı... ne biliyim çok kötü. üzmek istemiyorum sizi sözlerimle ama öyle geldi bana.
Evli oldugum şahsiyet de yanımda Adriana Lima'yı beğendiğini söylemişti. Ben de açmış kollarını seni bekliyordu demiştim susmuştu :)) öyle dediğinde valla ateş gibiler de onlar da sana bakmaz filan derdm ben olsaydım :)) ya da tepki verdiğiniz için devamlı yapıyorsa öyle dediği an hiç cevap vermemek de belki etkili olabilir bilemedim. Keşke böyle yapıp üzmese sizi. Malesef ki bu devrin erkekleri...
ne zamandır böylesinizBu saygili halimiz canim ana avrat gitmedi bu sefer
bence sen bu ayetle çıkış aramışın,yanı kılıp bulmuşun kusura bakma,sen meal tefsır bilgisi olmadan yorumlayamazsın,işin doğrusu da öel değil zaten,burda dını konu yasak dıye devam etmıyorum,mıllet çocuk için derisen bunu bulmuşun,ahhh bız kadınlar neden bır adamı sevınce onu aklamakaiçin ondan vazgeçmemek için bir çok şey buluyoruz,yazık bızeCanim ben nisa suresindeki bir ayetten sonra affettim onu gecen yil erkegin gecimsiz oldugu durumda kadin bosayabilir lakin sabredip affetmesi daha hayirlidir gibi bir ayet vardi yuce kitabda bir sans ordan verdim ve hep duam esimn kalbini isit ona merhamet ver allahim diye
Ufff bana bu tarz atışmalar hemen hemen her ailede olur gibi geliyor .hatta çoluk çocuklu artı üstünden 3 yıl ve fazlası geçmiş evlilikler hep böyle.ben hiiiçç takmam .olay küfür hakaret saygısız boyuta varırsa başka tabi ama yok tv de görmüş taş gibi demiş.yok şu artiste hastayım demiş .çokta önemli değil yani .dillendirecek ,abartacak .ayrı yatacak bişey göremiyorum.biz kadınlar olay çıkarmaya bayılıyoruz nedense..
Gecmisi var canim bide bu isin sabirlar dolmus tasmis tahammuller tukenmis sevgililik bambaska bisey bozde oyleydik inan
bence sen bu ayetle çıkış aramışın,yanı kılıp bulmuşun kusura bakma,sen meal tefsır bilgisi olmadan yorumlayamazsın,işin doğrusu da öel değil zaten,burda dını konu yasak dıye devam etmıyorum,mıllet çocuk için derisen bunu bulmuşun,ahhh bız kadınlar neden bır adamı sevınce onu aklamakaiçin ondan vazgeçmemek için bir çok şey buluyoruz,yazık bıze
Bu konularda biraz sınır olmalı bence, öyle karı koca oturup survivor, güzellik yarışması falan seyredince muhabbetler de rahatlıyor, sizin için söylemiyorum, belki siz yapmıyorsunuz ama çok görüyorum etrafımda. Seyretmemeli, kocalara o kadar rahatlık peşinden sınırsızlıkları getiriyor.
İyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
bence
su an hassas olduğunuz için siz de alınmışsınız, bir de yasadıklarınız düşünülünce böyle söylememesi gerekirdi, benim eşim de su an tv dekileri övse hiç sallamam meselaben de bakarım gerçekten çok güzell kızlar ya derim, umarım aranızdaki problemler bir an önce çözülür, eşiniz de evlilik çocuk konuları onu sogutmuş gibi sanki, erkek olunca da kabullenmek istemiyor sanırım...