Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Cok veriyoruz kendimizden o yuzden oluyor bu ama azan kusun omru az olurmus benimde icimde duygularim bitersr o zaman gitsn ates gibi kadinlara ates givi erkekleri yanimda gormeye tahammulu varsa tabi

Bu konularda biraz sınır olmalı bence, öyle karı koca oturup survivor, güzellik yarışması falan seyredince muhabbetler de rahatlıyor, sizin için söylemiyorum, belki siz yapmıyorsunuz ama çok görüyorum etrafımda. Seyretmemeli, kocalara o kadar rahatlık peşinden sınırsızlıkları getiriyor.

bence sen bu ayetle çıkış aramışın,yanı kılıp bulmuşun kusura bakma,sen meal tefsır bilgisi olmadan yorumlayamazsın,işin doğrusu da öel değil zaten,burda dını konu yasak dıye devam etmıyorum,mıllet çocuk için derisen bunu bulmuşun,ahhh bız kadınlar neden bır adamı sevınce onu aklamakaiçin ondan vazgeçmemek için bir çok şey buluyoruz,yazık bıze

tamda söylemek isetdiğim cümleler...yorumlarada çok şaşırıyorum.

Guzelim cok konusma bence bilip bilmeden fikih dersini en basarili bitirmis bi insanim coknkonusma bence taman artislik yapma bana bilio bilmeden

Ha bu arada sana ravsiyem su kurani kerim inbilmek icin bir veli edinmeye haci hocaya para kazandirmaya hiic geregim yok allah okuma vermis akil vermis veli edinmeyin diye bagiran kurani kerimi hic kimsenin artistligiyle ogrenemem dahada yazma bana

Ben izlemem ki aniden kanal degistirirken oldu bu olay canm haklisin

bence

su an hassas olduğunuz için siz de alınmışsınız, bir de yasadıklarınız düşünülünce böyle söylememesi gerekirdi, benim eşim de su an tv dekileri övse hiç sallamam mesela ben de bakarım gerçekten çok güzell kızlar ya derim, umarım aranızdaki problemler bir an önce çözülür, eşiniz de evlilik çocuk konuları onu sogutmuş gibi sanki, erkek olunca da kabullenmek istemiyor sanırım...

Haklisin canim olabilr dileklerin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…