- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.368
-
- Konu Sahibi designer23
İçinizde hala sevgi varsa önce bı net tavırlar çizerek eşinizin davranışlarını kontrol edin. Bir kez daha bu tarz bir olay yaşanırsa bu evliliğin biteceğini iyice anlamasını sağlayın. Kırıldığınızı, soğuduğunuzu gözüne sokun.Evet ben de bu son cumlelerinizdeki gibi bir şey bekledim. O da sana bir daha yaşanmaz diyemem dedi. Küfür etsem de dur burada çocuk musum hemen bunu dedi o zaman bitsin yapıyorsun dedi. Ama ne adam akıllı bir özür ne mutlu olalım bize bir şey olmasın var. Başta böyle yaklaşan biriydi o nedenle hatalarını affettim insancıldı. Sevgi doludu. Üzülüyordu çaba veriyordu.
Ama şu an...
Bitirerek bu kendi kiymetimi bilmeye baslayabilir miyim? Yoksa durarak mi degistirmeliyim kaderimi?
Çok kırgınım duzeltilemeyecek kadar. Evet yapıp ettikleri var. Çok kısa sürede cebinde beş kuruş yokken benimle evlendi. Bir çok şey yaptı benim için. Kafamda bu hep var bir tarafta.
Bir tarafta su an değiştiği için öfke ve bir an önce kaçıp gitme istegi var.
Siz dönmek istediğiniz için döndürmüş istemeyeni kimse döndüremez
Mahkeme heyetinin yüzünü görmek isterdim. Ne gerekçeyle kullanacakmış?Videoyu mahkemede kullanacakmis. Gerek olduğunda. Eski eşi iftira atmıştı ona.
İlmi batsın bu dağ ayısının bunun her tarafı ilim olsa ne olur. Anladım ben biraz sizin durumları. Helal olsun o zaman çocuğun annesine, zamanında çekip kurtarmış. Siz de kurtulun, yoksa siz ilk karısı kadar güçlü olamayıp çocuğu buna kaptırabilirsiniz.Hayır öyle söylemedi. Aslında şunu dahi söyledi adam çocuğu pek almak da istemiyor. Çünkü çocuk doğal olarak 12 yıl boyunca anne ve anane teyze ile yestitiginden eşimden çok farklı karakterde. O taraf zengin Eşim daha parası olsa bile yetime bakar ona buna yardımla geçer paralarimiz. Hep fakir gözetir kız anne tarafinda özel tatiller havuzlar vs vs. Bu sebeple kız bizi seçmez diyor eşim. Orada tuketebiliyor burada tuketemiyor.
Eşim mesela uyuyor falan 15 günde bir görsem ben çocuğun gözünün içine bakarım. O pek de vakit geçirmek derdinde değil. Maalesef bu benim anladigim. Çünkü avukatla mesajlarında nafakayı yarıya indirelim haftada 1 görüşmeyi 15 günde bir olsun. Ben onu küçükken istemiştim falan diyor.
Eşimin en büyük hayali benden çocuğu olmasiydi. Şu 2 güne kadar. Biz o zamanlar başka şeyler peşinde oluruz der hep velayet konusu açılınca. Çünku bizden olacak çocuklar onun istediği gibi olur diye düşünüyor. Daha ilmi falan.
İçinizde hala sevgi varsa önce bı net tavırlar çizerek eşinizin davranışlarını kontrol edin. Bir kez daha bu tarz bir olay yaşanırsa bu evliliğin biteceğini iyice anlamasını sağlayın. Kırıldığınızı, soğuduğunuzu gözüne sokun.
Bu saatten sonra kimseyi memnun etmek için uğraşmayacaginizi anlasın. Bazen karşı tarafa haddini bildirmek gerekiyor ki tokat etkisi yapsın.
Bütün bunlara rağmen tekrarı yaşanırsa basın gidin. Dünyaya bir defa geliyoruz.
İlmi batsın bu dağ ayısının bunun her tarafı ilim olsa ne olur. Anladım ben biraz sizin durumları. Helal olsun o zaman çocuğun annesine, zamanında çekip kurtarmış. Siz de kurtulun, yoksa siz ilk karısı kadar güçlü olamayıp çocuğu buna kaptırabilirsiniz.
Peki neden böyle davranıyor dersinizBu devirde 5.500 ile mi burnundan getirecek? Siz anne misiniz bilmem ama ben değilim ona rağmen çocuk büyütmek kolay olmadığını ve bitmek bilmeyen masrafları olduğunu biliyorum.
Hem mahkemenin bağladığı para veriyorsa kendi çocuğuna veriyor ki onu da vermek istemiyor yememiş içmemiş yarıya düşürmek için savaşıyor.
Peki neden böyle davranıyor dersiniz
Onu ben de bilmiyorum Allah affetsin sabaha kadar ağladım. Ağlamaktan ateşim çıktı yataklara düştüm. İnşallah kendisi de benimle aynı şeyleri hissetsin bir gün. Neyse ki tekim evde dinleniyorum.Mahkeme heyetinin yüzünü görmek isterdim. Ne gerekçeyle kullanacakmış?
Başıma ne geldiyse naiflikten geldi. Her yaklaşımımda Allah nasıl davranmalı isterdi diye yaklaştım. Kimseye kendimi sevdirmek yaranmak için değildi.Adam sizinle çocuk baksın, anamı eğlendirsin diye evlenmiş. Hayvan gibi bağırıyor ota boka, kovuyor, sonra kuru özürü bile bin naz niyaz diliyor, yalvarayım mı daha ne yapayım diye trip atıyor, nazlana nazlana ettiği kuru özürden fazlasına layık görülmüyorsunuz. Sevilmiyorsunuz. Boşanın. Annesi de hem kendi çocuğu hem de çocuğumun çocuğu başıma kalacak bu yine iyi bakıyor diye sizinle iyi geçinme derdinde, yoksa çok da umru olmaz. Anladığım kadarıyla naif birisiniz siz, ağzı var dili yok cinsten, millet diyecek şimdi bu kadını neden delirttiler, deşecekler.
Ayrılın o halde. Yeniden sevginizi kazanabilirse ne ala. Kılını kıpırdatmazsa ayrılmak en iyisi zaten.Sevgim yok. Kırıldım ve soğudum. Bıçak gibi.
Size kötülüğü dokunuyorsa bilin ki eski eşine de dokunmuştur insanın çevresiyle iyi olması evdeki eşe de iyi olduğu anlamına gelmez inanın eş ilişkisi çok daha farklıdır size de ona davrandığından farklı davranmıyordur inanın size davranması törpülenmiş hâli sizle de boşanıp hem çevreye hem de eski eşe dedikodu olmasın diye ayrılmayacaksanız dikkat edin çocuk olmaması içinYıllarca ATM gibi kullanılmış. Bunu çok güvendiğim insanlardan duyduğum için inandım ben. Yani kadın yüzsüz gibi bana para ver diyen biriymiş gün içinde. 100 liranın bile hesabını yapıyormuş. Bu aşırılığa azaltmak için eş avukatla konuştu. Eşim işte ve insanlar arasında çok sevilen sayılan biri... Avukatları bile hep arkadaşları. Ben benden başkasına bir kötülüğünü görmedim.
Ay sinirlerim boşaldı resmen. Bu hayvanı baba yapmadan kaçın kurtulun başınızı yakmayın isterseniz 5 koca boşayın ama gidinYok o şekilde değil. Yazsam adamı linçlerler. Sen oros. musun dedi bir hata mı yaptın dedi sabah 7de gideceksin. Kıyafetlerimi çıkarttı siniriyle. Dedi şimdi çık. Çıplak bıraktı yani dış kapının önünde.
Sonra kalakaldım.
Çok haklisiniz. Yok elalemi umursamıyorum. Ben en az nasıl hasar alırım yaralarim nasıl çabuk iyileşir onun derdindeyim.Size kötülüğü dokunuyorsa bilin ki eski eşine de dokunmuştur insanın çevresiyle iyi olması evdeki eşe de iyi olduğu anlamına gelmez inanın eş ilişkisi çok daha farklıdır size de ona davrandığından farklı davranmıyordur inanın size davranması törpülenmiş hâli sizle de boşanıp hem çevreye hem de eski eşe dedikodu olmasın diye ayrılmayacaksanız dikkat edin çocuk olmaması için
Yani net bir şey diyemem tanımam etmem ama klasik eski koca vakası işte,karıyı boşa çocuğu da boşa.sorumluluk alma ekstra masraf etme,mahkemenin bağladığı paraya da çok de itiraz et.Peki neden böyle davranıyor dersiniz
İyi bir baba bana benzemiyor diye çocuğundan soğumaz, iyi bir baba nafaka azaltma davası açmaz. Bu bana benzemedi yaff ben evleniim başka çocuk yapim o bana benzesin demez. Baba olmak bu değil. Çocuğundan memnun değil, çünkü ona hükmedemiyor yaptırmıyorlar, bu saf sevgi değil. Tam söylemiycem sıkıntılı bir durum, bağlı olduğu bir yer var kendini beğendirmeye çalıştığı bir yer. Tam oranın ideallerinde çocuk yetiştirmek istiyor. Açık konuşamam. Kurtulun. Yoksa sizden olan heder olacak, eski karısı güçlüymüş arkasında dağ gibi de ailesi varmış o kurtarmış. Siz kurtulamazsınız. Geç kalmayın.Ya bu çocuk olaylarını ben yanlış anlamış olabilirim o konuda günahını almak istemem ama iyi bir baba. Yani çok ilgili aşırı düşkün vs... Ama bir gariplik var. Biraz tabi ben anlayamıyorum. Avukat yazışmalarindan kendi cikarimlarimi söyledim. Günahına girmeyeyim bu konuda.
Bana çok kötü oldu. Ama babaligini bilemem.
Eve soktu sonra içeri. Dedi ki hata yapmadığın için bu saatte gitmenin anlami yok..Ay sinirlerim boşaldı resmen. Bu hayvanı baba yapmadan kaçın kurtulun başınızı yakmayın isterseniz 5 koca boşayın ama gidin
İyi bir baba kendi kanından canından olan çocuğunu 2 dilim ekmek yiyeceği yerde dava açıp 1 dilimine göz diker miYa bu çocuk olaylarını ben yanlış anlamış olabilirim o konuda günahını almak istemem ama iyi bir baba. Yani çok ilgili aşırı düşkün vs..