Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Adam sizinle çocuk baksın, anamı eğlendirsin diye evlenmiş. Hayvan gibi bağırıyor ota boka, kovuyor, sonra kuru özürü bile bin naz niyaz diliyor, yalvarayım mı daha ne yapayım diye trip atıyor, nazlana nazlana ettiği kuru özürden fazlasına layık görülmüyorsunuz. Sevilmiyorsunuz. Boşanın. Annesi de hem kendi çocuğu hem de çocuğumun çocuğu başıma kalacak bu yine iyi bakıyor diye sizinle iyi geçinme derdinde, yoksa çok da umru olmaz. Anladığım kadarıyla naif birisiniz siz, ağzı var dili yok cinsten, millet diyecek şimdi bu kadını neden delirttiler, deşecekler.

O kadar aşık evlendim ki herkes eşimin beni bu kadar nasıl bağladığına şaşırdı. Gözünün içine baktım yüzüne bir bakinca heyecandan ölüyordum. Tabiri caizse köpek gibi sevdim. Ve 3. Universitemi okuyorum. Hani onu görene kadar derdim okumakti. Ama bir onu tanıdım dedim ki kariyerim okulum hepsi bir kenarda dursun yeter ki bu adamla mutlu bır yuvam olsun. İlk kez kocalarıni çok seven kadınlari anladım..
Ofiste mudurumdu. İlk ben kapıldım. O da çok sevdi benden de çok.
Büyük sevgilerin 7 ayda buraya evrilmesine o kadar şaşkınım ki.

Su an şükür ki duygusal bakmıyorum. Sudan cikmis balık gibiyim. Mantigimla karar verebilecek kadar pasiflestirebildim duygularımı. Oturdum en az nasıl hasar alırım hesaplamaları yapıyorum. Sizlerin yorumları ile beraber.

İçinizde hala sevgi varsa önce bı net tavırlar çizerek eşinizin davranışlarını kontrol edin. Bir kez daha bu tarz bir olay yaşanırsa bu evliliğin biteceğini iyice anlamasını sağlayın. Kırıldığınızı, soğuduğunuzu gözüne sokun.
Bu saatten sonra kimseyi memnun etmek için uğraşmayacaginizi anlasın. Bazen karşı tarafa haddini bildirmek gerekiyor ki tokat etkisi yapsın.
Bütün bunlara rağmen tekrarı yaşanırsa basın gidin. Dünyaya bir defa geliyoruz.

Siz dönmek istediğiniz için döndürmüş istemeyeni kimse döndüremez

Yok o şekilde değil. Yazsam adamı linçlerler. Sen oros. musun dedi bir hata mı yaptın dedi sabah 7de gideceksin. Kıyafetlerimi çıkarttı siniriyle. Dedi şimdi çık. Çıplak bıraktı yani dış kapının önünde.
Sonra kalakaldım. Sarıldı yapma yeter ben git demedim dedi. Ama tamam git ama normal bir saatte dedi sabahın 7sinde değil. Sinirle değil.
Ben de o zaman baban bıraksın dedim bizim bağımız kalmadi. Çünkü kayinpederim melek resmen. Onunla helalleşmek istiyorum aileden bir tek. Bende babamın emeği yok onun var.

Kendisini de evden gönderdim ben kaldim. Uygun bir vakitte çıkmayı düşünüyorum. Eşyalarımı da toplayıp hani sırt cantasiyla değil de. Çünkü bu sabahki çıktığım Halle maalsef dönmek zorundayım eşyalarım için.
Her şeyi bıraksam desem bir daha bu zamanda nasıl tabak o bu. Bir sürü eşya var nasıl alacağım bilmiyorum. Aslında eşya toplama işine giresim yok.

İlmi batsın bu dağ ayısının bunun her tarafı ilim olsa ne olur. Anladım ben biraz sizin durumları. Helal olsun o zaman çocuğun annesine, zamanında çekip kurtarmış. Siz de kurtulun, yoksa siz ilk karısı kadar güçlü olamayıp çocuğu buna kaptırabilirsiniz.

Sevgim yok. Kırıldım ve soğudum. Bıçak gibi.

Ya bu çocuk olaylarını ben yanlış anlamış olabilirim o konuda günahını almak istemem ama iyi bir baba. Yani çok ilgili aşırı düşkün vs... Ama bir gariplik var. Biraz tabi ben anlayamıyorum. Avukat yazışmalarindan kendi cikarimlarimi söyledim. Günahına girmeyeyim bu konuda.
Bana çok kötü oldu. Ama babaligini bilemem.

Peki neden böyle davranıyor dersiniz

Yıllarca ATM gibi kullanılmış. Bunu çok güvendiğim insanlardan duyduğum için inandım ben. Yani kadın yüzsüz gibi bana para ver diyen biriymiş gün içinde. 100 liranın bile hesabını yapıyormuş. Bu aşırılığa azaltmak için eş avukatla konuştu. Eşim işte ve insanlar arasında çok sevilen sayılan biri... Avukatları bile hep arkadaşları. Ben benden başkasına bir kötülüğünü görmedim.

Mahkeme heyetinin yüzünü görmek isterdim. Ne gerekçeyle kullanacakmış?
Onu ben de bilmiyorum Allah affetsin sabaha kadar ağladım. Ağlamaktan ateşim çıktı yataklara düştüm. İnşallah kendisi de benimle aynı şeyleri hissetsin bir gün. Neyse ki tekim evde dinleniyorum.

Başıma ne geldiyse naiflikten geldi. Her yaklaşımımda Allah nasıl davranmalı isterdi diye yaklaştım. Kimseye kendimi sevdirmek yaranmak için değildi.
Ama bana pahalıya patladı. Keşke dişli olabilseymişim.

Size kötülüğü dokunuyorsa bilin ki eski eşine de dokunmuştur insanın çevresiyle iyi olması evdeki eşe de iyi olduğu anlamına gelmez inanın eş ilişkisi çok daha farklıdır size de ona davrandığından farklı davranmıyordur inanın size davranması törpülenmiş hâli sizle de boşanıp hem çevreye hem de eski eşe dedikodu olmasın diye ayrılmayacaksanız dikkat edin çocuk olmaması için

Ay sinirlerim boşaldı resmen. Bu hayvanı baba yapmadan kaçın kurtulun başınızı yakmayın isterseniz 5 koca boşayın ama gidin

Çok haklisiniz. Yok elalemi umursamıyorum. Ben en az nasıl hasar alırım yaralarim nasıl çabuk iyileşir onun derdindeyim.

Yani net bir şey diyemem tanımam etmem ama klasik eski koca vakası işte,karıyı boşa çocuğu da boşa.sorumluluk alma ekstra masraf etme,mahkemenin bağladığı paraya da çok de itiraz et.

İyi bir baba bana benzemiyor diye çocuğundan soğumaz, iyi bir baba nafaka azaltma davası açmaz. Bu bana benzemedi yaff ben evleniim başka çocuk yapim o bana benzesin demez. Baba olmak bu değil. Çocuğundan memnun değil, çünkü ona hükmedemiyor yaptırmıyorlar, bu saf sevgi değil. Tam söylemiycem sıkıntılı bir durum, bağlı olduğu bir yer var kendini beğendirmeye çalıştığı bir yer. Tam oranın ideallerinde çocuk yetiştirmek istiyor. Açık konuşamam. Kurtulun. Yoksa sizden olan heder olacak, eski karısı güçlüymüş arkasında dağ gibi de ailesi varmış o kurtarmış. Siz kurtulamazsınız. Geç kalmayın.

Ya bu çocuk olaylarını ben yanlış anlamış olabilirim o konuda günahını almak istemem ama iyi bir baba. Yani çok ilgili aşırı düşkün vs..
İyi bir baba kendi kanından canından olan çocuğunu 2 dilim ekmek yiyeceği yerde dava açıp 1 dilimine göz diker mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…