Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

İlk kez kötü gördüğüm şeyde dik durabildim evet sükürler olsun. Beni üzen öncesinde belli edilmemiş olması. Yoksa aptal, kör aşık falan değildim.
Neden sonradan... Neden evlenmeden gösterilmez bazı şeyler. Tercihime üzüldüm.

Esin saygisizlasmis,belki cok pismansa hep iyi iseniz bu olaya kadar sans verilebilir.cocuk yoksa onada gerek yok.

Sakın bir daha bu kadar iyi olmayın sakın eşiniz kaba ve siz iyi olmak için çabalıyorsunuz.Güçlü olun lütfen

Manipüle edilip kullaniliyorsunuz. Fazla iyi niyetlisiniz. Kayınlarinizla da araya mesafe koymanızı tavsiye ederim. Eşinizin eski karısına karşı intikam güdüleri var çocuğu da sizi de kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Ayrılmadan önce artık bu konulardan biktiginizi gündeme gelmesini istemediğinizi rest çekin. Eşinin ailesiyle de mesafe koyun bir daha kavganiza çağırmayın. Onlar hiç bir zaman sizin yanınızda olmaz sadece rol yaparlar sizin üstünüze elli tane daha getirse hepsini kabul ederler. Biraz dik durmalısınız

Kıyas noktam Allah olduğu için öyle yaklasiyordum.aman eşim beni sevsin diye değil de Allah beni sevsin diye. Yapıp ettiğimi buna göre yaptım . Bu nedenle göremedim. Hiç bir sey anlamadım. Çareyi gitmekte buldum bu sebeple.

Kıyas noktan Allah ise onun sana verdiği candan sorumlusun sen ilk başta. Yani kendinden. Kendini düşünüp kollamak zorundasın. Hele ki bir kadın olarak zaten çok güçsüz ve dezavantajliyiz bu ataerkil toplumda. Bundan sonra sadece kendi çıkarlarını önünde tut. Allah in seni sevmesiyle bunların bir alakası olduğunu ben düşünmüyorum saygı duymakla beraber.

Esin saygisizlasmis,belki cok pismansa hep iyi iseniz bu olaya kadar sans verilebilir.cocuk yoksa onada gerek yok.
Çocuk yok bende.

Evet işte bence de . Hata burada ettim. Kendimce iyi şeyler yapmaktansa kendimi haksizliga ugrattim. Çok yanlış çok. Ama ümidim Allah herhalde güzel şeyler yaşatır . Ah edip vah eden ben olmam inşallah

Lütfen çirkef
Seçimlerinizin sonucunu yaşıyoruz. Sen akıllıca seçimler yapıp hakkını yedirmeye çalışırsan Allah da yardım eder. Bence biraz çirkef olman gerekiyor karakterini degistirmelisin. Karşı tarafa taviz verme. Kadın olan sensin. Gerçekten bu kafadan kaybediliyor her şey.

O kadar haklısın ki... peki Nasıl çirkef olunur ? :)

Yastık değil de karşınızdakini en çok sizin sevmeniz kaderi kötü etkiliyor. Sevmeyin bu kadar onlar en çok sevsin sizi. Siz de kendinizi...

O kadar haklısın ki... peki Nasıl çirkef olunur ? :)
Bı tane kız var onu izle öneririm erkekler bundan anliyor. Anlayışlı falan olma sakın. Sürekli sorun çıkar konuş şikayet et. Aralarda çok az onayla ki egosu tamamen kopmasın. Hep sen haklısın karşı taraf hep haksiz gibi davrancaksin. Kendini asla ezdirmeyeceksin. Maddi ve kişisel çıkarlarını ön planda tutucaksin. Bunlar benim hep Zor yoldan öğrendiğim tecrübe oldu. Kesinlikle bu toplumda düşünceli kadın yaramıyor. Ne kadar bencilsin o kadar değer görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…